reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

SAP odmawia posłuszeństwa a jak na złośc mnóstwo raportów do zrobienia mam:dry: ale nie ma tego złego, co nie? :-p

więc jestem:-D

Aylin ja nie pomogę, bo my dostalismy wózek Baby Merc czy cóś takiego, wiesz te kolumbryny za pare zł... na wertepach i śniegu po kolana się sprawdził, ale na spacerówkę nie nadawał się już wcale, bo po przełożeniu rączki w ogóle nie dało się nim skręcać

Iwon ja obstawiam tą tabletkę :yes: na mnie też wszystkie tak działają

Sunshine i jak Aurelka? ja podejrzewam, że ona tą chorobą bostońską jest osłabiona i dlatego coś łapie cały czas...

Aga ha na fb nie było mnie dzisiaj, ale tez na pewno skomnetuję co nieco, jak wyhaczę:-p

Andzia kurcze ale macie niefajną sytuację:no:

kasiek do 8.40? toż to zbrodnia:-p

a S spał ciągiem dzisiaj, w naszym wyrku nie wylądował, ale efekt taki, że obudził się już o 6

reklama
kasiek ja pitole ale masz zimno w pokoju ja to bym z zimna nie spała

Aga to Ty jak ja 24 h z małą, hahahah nioo tiaaaaa tańczyć Ci się zachciało ???????
moja właśnie wstała, a myślałam że dłużej pośpi :-(

Dziękuję dziewczyny.
A zadna nie miała x-landera? bo oni w sumie o nim mysleli ale sie wahają.

A swoją drogą znacie jakiś wózek z pompowanymi kolami i przekładaną rączką, wyposażony w pałąk? Bo chętnie sprzedałabym ten i zakupiła inny!
casualplay - tylko nie pamietam który. Ale chyba vintage

Dziewczyny moja przyjaciółka szuka kombinezonu na zimę dla swojej córci z 17czerwca tego roku, czyli jak nasze zeszłoroczne może ma któraś do sprzedania? Jak tak to proszę fotkę z ceną .
juz sprzedałam....

Bukuj przszły tydzień :-) poniedziałek ? Trzeba Hatszept zapytać jeszcze...

jeśli spotkanie u mnie to wtorek, bo w poniedziałek będę miała rozpierdziel po przyjeździe z Poznania i nie zdążę nic upiec :-D

Pomocy Aurelke znowu wysypalo ma cale plecki i brzuszek i czolo w krosteczkach ale takich jak po 3dniowce, takie zlane ze soba i plaskie, skorka lekko szorstkawa...... nie wiem czy to alergia czy jakis wirus...... na 11 idziemy do lekarza................:-:)-:)-:)-( normalnie plakac mi sie chce od tej choroby bostonskiej ciagle cos......

buuuuu bidulka!..... dawaj znać co lekarz powiedział!

Muńka, alijenka fajowe buty :-) Muńka a ten parapet, to najbardziej reprezentatywne miejsce w Twojej chacie, że wciąż na nim zdjęcia butów robisz? :-D;-)

to mnie rozbawiłaś:-D tam jest po prostu najlepszy światło ;-)

Jutro rano wyjeżdżamy do mojej Sis...!! rety jak się cieszę!! więc zabieram się za ciasto bananowe w formie muffin :-) ile piekłyście??

aylin dzięki zapoznam się:)

alijenka jak u mnie w sypialni jest więcej niż 20C to uchylamy okno na całą noc:) Nie grzejemy jeszcze, bo nam za ciepło - jakoś tak się przyzwyczailiśmy:) Ale mi to służy, bo ja nigdy w życiu nie byłam chora i nie brałam antybiotyku:p

aga kurde sprzedałam 1,5tyg. temu:///

lecę młodą karmić i wio na spotkanie Wrocławianek!

Aga ja mam ale niebieski z F&F rozm 80, jest wąski dość

Aylin moja koleżanka ma x-landera i mnie się ten wózek podoba, ona też bardzo zadowolona z głebokiego, a ze spacerówki już mniej, ale nie pamiętam dlaczego

Muńka następny na tapecie u mnie będzie ten twój placek bananowy - zresztą na reszcie chyba;-)

Dziewczęta właśnie sobie uświadomiłam, że wg sztywnych "obliczeń" dokładnie dwa lata temu zaszłam w ciążę z J. :sorry2:

Lekarz powiedzial, ze to wirus...... po kilku dniach powinno przejsc ale musi zostaw w domu do tego czasu :-( goraczka 37.6C do tego kaszel i katar,psluchowo czysto, uszy i gardlo tez, mam podawac paracetalol (czemu mnie to nie dziwi:dry:) i obserwowac a jak sie pogorszy wrocic......
Tez podejrzewam jak Zaza ze to po chorobie bostonskiej oslabiony jest organizm i lapie wszystko......

reklama
Wroclawianki udanego spotkanka. Zazdroszczę.

Muńka mi wyszło 14 sztuk takich solidnych muffinek. A raczej muffin :)

Sunshine współczuję chorobska małej.

Powiedzcie czy Wasze bąble teraz chodzą po dworze? Bo Szymek to tak średnio jest tym zainteresowany. Woli siedzieć w wózku. A jednak jakby szedł to i trochę organizm by się rozgrzewal. Dzisiaj jak wróciliśmy to miał aż usta sine. A ręce to dobrą godzinę jeszcze jak lody. Kark ciepły ale i tak się boję że się przeziebil. Ale jak go stawialam na ziemi to tylko stoi i się patrzy. Na podwórku trochę pochodzi ale zaraz ręce wyciąga abym go wzięła.

No i młody ok kilku dni wstaje o 9. Śpi pięknie całe noce ale niestety zasypia wieczorem przed 22 dopiero. W dzień śpi raz ok 1,5h. Kurde nie mam pomysłu fo robić aby szedł wcześniej spać. Kładziemy go jak zwykle ok 20:45 a ten godzinę walczy. Może powinnam go przetrzymać w dzień?

Do góry