reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jestem Alijenka

Ale w domu jakoś czas szybko ucieka, a w pracy jestem teraz krócej (bo Mateusza pilnujemy na raty),a roboty w huk, więc tylko od czasu do czasu podczytuje. Obiecuję poprawę.

&&&& za usg MsMickey i Kasiulkę1980

Udanego spotkania Wrocławianki

reklama
Hejo

iwon drinkujesz, bo zamilkłaś!!!?

Oj zamilkłam kasiek, zamilkłam na dobre i to w pozycji siedzącej przed laptopem :sorry2: Dziewczyny, gdybyście mnie wczoraj zobaczyły - pisałam sobie z Wami, potem postanowiłam obejrzeć zaległe odcinki "Lekarzy" i czekając aż mi się odcinek załaduje....zasnęłam przed lapkiem :szok::sorry2::-D Potem M. mnie obudził, zrobił łóżeczko i położył spać ;)
Ech..dzisiaj rozmawiałam z koleżanką z pracy, że zmęczenie działa przebiegle - organizm się jakoś "trzyma" i fizycznie nie czuję aż tak bardzo tych zarywanych nocek i ciągłego speedu, ale wystarczy lampka wina albo inny bodziec i odlot. W ogóle to marzy mi się jakiś kilkudniowy wyjazd do SPA w którym mogłabym zregenerować siły, wyspać się, wypocząć, tak solidnie.

To co, baby wrocławskie się w końcu spotykają? Jeśli tak, to miłego! :happy2:

Ja lecę po kawę..

Iwon no spotykamy się ale nie w pełnym zestawieniu :-:)-:)-(, nie będzie niestety 2 dziewczyn
ja też wczoraj zasnęłam jak niemowlę, tylko położyłam i koniec było po mnie
a o SPA to ja już marzę odkąd zaszłam w ciążę :szok::szok::szok::szok:

andzia no tak zapomniałam że Ty pracujesz :-), też bym już poszła do pracy, brakuje mi tego

chyba odreagowuje albo chce zeby byla i mama i tata bo jak jestesmy oboje to histerii nie ma :| ajjjj co bedzie z dwojka :p ale w zlobku Panie go chwala strasznie ... ciekawe kiedy przestana a on zacznie dawac i tam popalic '

MsMickey bedzie napewno zdrowe!!! nie ma innej opcji ... ja tez mowilam ze fajnie dwoje tej samej plci i bylas swiecie przekonana ze bedzie chopak :p a mam w brzuniu corunie :D i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa ... nie bede miec kiedys cisnienia zeby robic ta druga plec :p a jak finanse pozwola to na trzecie moze kiedys sie zdecydujemy :D poki co na dwojce poprzestaniem :p pokaz brzuszek :p

Asik a ja mysle ze na kogos musza zgonic ta niegrzecznosc :p

Josie wyobrazilam sobie Jasia jako krolika ktorego ostatnio dostalismy takiego do wyprawienia i nie no ... chyba az tak zle nie jest ?

Iwon moze trzeba odpoczac :p

Zaza ja tez u Ciebie klamstwo tesciowej podejrzewam :p

Aylin zazdroszcze ze juz macie wszystko na zime ... ja sie nie moge zebrac :) dobrze ze jakies kurtki sa ... nie wiem co ze spodniami nie wiem co z butami ... czapki szaliki rekawiczki ahhhhh

czy jest jakas kobitka ktora NIENAWIDZI zakupow ?? bo ja tego NIE ZNOSZE robic w kazdej formie :p

Ostatnia edycja:
Witam :) ja wczoraj nie dość, ze dwie godziny odpisywałam na posty (i nie odpisałam) to usnęłam też nad lapkiem :D Jak dobrze, ze moja mamuśka czasami gotuje dla ludzi i musi robić duże zakupy :D bo wtedy zabiera młodego z wózkiem jako pomocnika do targania, a matka ma chwile dla siebie :)

Aylin no wiem wiem mój K czasami tam u Was w rejonach bywa i nawet jest dziś w Stalowej Woli, ale jednak te 6 godz jazdy trzeba liczyć :-D
na wschodzie naszego kraju byłam raz i to w Tarnobrzegu na jakimś ognisku :-)

Kasienka ja nie nawidzę zakupów czy to ubraniowe czy spożywcze po prostu nie cierpię, jestem chora jak mam jechać na zakupy

Ostatnia edycja:
Kasieńka ja nie lubię zakupów w dużych sklepach, gdzie jst duszno, tłoczno, głośno. Zakupy "domowe" w marketach robi mój M., czasem wspólnie, ale nie lubię, bo kolejki przy kasach i bieganie za dzieckiem. Przez internet uwielbiam :-p No i takie wyjazdowe, na luzie z chodzeniem po sklepach z ciuchami, przymierzaniem też fajne :)

reklama
Kasienka ja nawet lubie zakupy, ale szybkie. Spozywcze robie rano jak nie ma tlumu ludzi, a ciuchy to praktycznie wpadam i wypadam ze sklepu. Rzuce okiem i widze czy jest cos fajnego czy nie. Nie lubie ogladac, macac, spacerowac miedzy polkami. Pamietam, ze w ciazy mi sie zakupy dla bobasa podobaly. Ogladalam na necie rzeczy, porownywalam, czytalam... Wozek to chyba z 3 miesiace wybieralam... a i tak wybralam badziew :-D

Iwon tez mi sie marzy nie tyle co spa, co wlasnie odpoczynek. Mam nadzieje, ze mlody po paru dniach z rodzinka da sie mamie wyspac wchodzac dziadkom i ciociom na glowe :D

Andzia jak tam Mati?

Aga a jak mama M - odebrala telefon? Szukasz juz nowego dzieciaczka czy na razie chcesz sobie odpoczac?

Zaza szkoda, ze masz duzo pracy - powiedz szefostwu, ze masz inne zobowiazania (bb) ;-)

Mlody dzisiaj zrobil pobudke o 2 i sie wiercil do 3. Nawet nie plakal, tylko sie wiercil, jeczal, stekal, czasem zawyl - moze zeby... Dolne trojki w natarciu. Oby wyszly przed Pl. A tak w ogole to przylatuje do Wroclawia - kto mnie chce powitac na lotnisku ;-)

Do góry