katrina115
Potrójna Mama
Sunshine - to Twój mąż ma pracę jak mój tato (jest po geologii i pracuje w zawodzie coś ok. 35 lat, jak nie więcej). Ciekawa praca, ale odpowiedzialna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zarobiłam 125zł na orzechach włoskich. Wczoraj w dwie h nazbierałam 25kg, K. zawiózł koledze co jeździ na giełde i mi sprzedał. Na niedziele mam znowu nazbierać. Jedyny minus to taki, że rąk nie mogę domyć
Z kolezanka juz lepiej?
no właśnie... też uważam, że wiele "eko" teorii jest jak najbardziej słusznych, ale ona jest nawiedzona i kiedy ona o tym mówi, to sie to wszystkie takie sztuczne wydaje...Reni Jusis sprawia w TV (prywatnie nie znam, moze jest inna?) wrazenie nawiedzonej i moze to wkurza (wiekszosc) ludzi? W sumie szkoda, bo czesc eko-teorii jest (moim zdaniem) sluszna a tak zamiast zachety wychodza wstrety![]()
ciesz się pobytem, a nami się nie przejmuj!!!!Witajcie,
przepraszam, ze nie nadrobilam ale ja tak z doskoku, wykorzystuje czas w Polsce jak sie da, dzieci ma kto bawić a ja odwiedzam koleżankiJutro maz do nas dolatuje. A w sobotę wesele :-)
Jak wrócę do domu to bede od nowa na bieżąco
Pozdrawiam Was wszystkie i buziaczki dla dzieci
ale ci zazdroszczę! u nas z nockami tragedia przez te dolne czwórkiNie wiem, co o tym sądzić, ale dzisiejsza nocka przespana od 7 do 5.40Trzeci raz z rzędu. Jak myślicie, czy mogę już zacząć się przyzwyczajać?
![]()
udanego pobytu - powdychajcie trochę świeżego powietrza i za mnieWitam, nie zaglądałam do Was wcześniej, bo bałam się młody złapie katar, bo tu tyle smarkatycha tak na serio wczoraj odzyskałam lapka, ale wrócę do Was po weekendzie.
O 16tej ruszam z młodym (pociągiem) na wieśtaką prawdziwą z traktorami, świniami i krowami
więc myślę, ze A będzie szczęśliwy
a ja hmmm wczoraj przyszła koleżanka i spytała czy nie jadę dzisiaj z nimi do Berlina na weekend, bo mają dwa wolne miejsca
w pierwszej chwili chciałam powiedzieć pewnie, ale przecież w środe potwierdzałam swoją wizytę na wsi i wszyscy czekają tam na Antka.
mam nadzieję, że plecy już lepiej...A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.
ja już chyba pisałam kiedyś, że zajmuje się logistyką i sprzedażą... ?Babki a Wy co robicie zawodowo? To znaczy co do niektórych mam orientację, ale nie wszystko pamiętam![]()
25 kgZarobiłam 125zł na orzechach włoskich. Wczoraj w dwie h nazbierałam 25kg, K. zawiózł koledze co jeździ na giełde i mi sprzedał. Na niedziele mam znowu nazbierać. Jedyny minus to taki, że rąk nie mogę domyć
No to mam niezłego wnerwa... zapisałam G do tej przychodni w naszym bloku, w której ostatnio szczepili Priorixem... już nim nie szczepią, tylko MMR, bo firma produkująca MMR wygrała przetarg i teraz sanepid ma MMrChyba jestem skazana na tą szczepionkę.... Jeszcze podzwonię po aptekach, czy można zamówić i najwyżej przyjdę ze swoją. Ehhh...
jak ja lubię świeże orzechy z których schodzi skórka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie pamiętam kiedy takie jadłam :-(