reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A gdzie wy Asik widzicie??? bo chyba cos mnie ominelo :dry:

Hmmmm to co ja chcialm napisac :confused: Pe zadzwonil i wybil mnie z toku.....

Mlodak- nie zazdroszcze bolu plecow :no: moze zle spalas? &&&& oby szybko przeszlo :tak:
Niespodzianka- ja mloda wstawala o tej poze tez mi sie zdarzylo przysnac ;-) a ja z siatami nie chodze bo mam duuuuzyyyy koszt pod wozkiem ale M&P nie w Maclarenie :-p
Aga- powodzenia i spokojnej podrozy :tak: Wy to sie najedzicie pociagami.... a A na pewno bedzie zachwycony :tak:
Munka/Niespodzianka- poufne chyba nie jest :-p pracuje jako Environmental Technician dokladniej mowiac jak cos sie ma wybudowac to musi sprawdzic czy mozna na danym terenie to postawiac np skleby, domy, bloki. Ostatnia jego delegacja byla bo sprawdzali grunty pod farme wiatrakow wiec wszelakie pomiary i probki ziemi i torfowisk ale tez pomiary gazu i probki wody bo firma X zechce klasc rury pod kanalami (rzeka). Dosc ciekawa praca tym bardziej dla niego bo w wyuczonym zawodzie :tak: duzo tez ma roznych szkolen na wyjazdach.

uciekam na przerwe ;-)

Ostatnia edycja:
Sunshine- to ciekawa prace ma twój maż, gorzej że ciebie musi zostawiać na tak dlugo.

Ale jaja....
Wiecie co znalazłam na onecie art. o google street view i tak z ciekawości chciałam zobaczyc swoja okolice i uwaga uwaga jest tam - ja osobiście na moim osobistym balkonie z moja osobista siostra. Pamiętam jak w tamtym roku po osiedlu jezdzil ten smieszny samochód ale nie sadziłam ze bede widoczna (fakt ze rozmazana, ale jak wiemy nie ma czego żałować;-):-D)

Przepraszam Iwon - poszłam odsypiac nocke z dzieciem. TYSIA. Nadal śpi a ja was z kom podczytuje ;)

Wybaczam ;-)

Sunshine
nom, ciekawska ta robota Twojego męża i pewnie nigdy nie będzie narzekał na brak ofert, taka praca zawsze w cenie :tak:

Babki a Wy co robicie zawodowo? To znaczy co do niektórych mam orientację, ale nie wszystko pamiętam :sorry2:

Ale zdążyłam na podwieczorek
Smacxnego dziewczęta

Załączniki

• 1380288026220.jpg
    1380288026220.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 100
Iwon 3 ketonal i daje rade. Zaraz K wróci z pracy to ja na sor brykne po coś domięśniowego.
A co do muffinek to Aylin zrobiła bananowca według przepisu Muńki i w formę muffinek dała.

Andzia, Sunshine wrzuciłam fotkę w porannym poście (strona 5128 albo5129)
Sunshine fajną ma pracę Twój mąż, szkoda tylko, że tak długo go niema. Mój pracuje jako kierowca ale codziennie w domu jest. Miał kilka ofert na tiry ale woli zarobić mniej ale być w domu
Iwon ja tam bym się nie przyzwyczajała. A lat mam 25 i jak już pisałam nie pracuje..
Aylin zdrówka dla córci. @dostałam, mam mega ochotę na słodkie a Ty mi tu z mufinkami wyjeżdżasz???
Muńka przypomniałaś mi, że ksiązki muszę oddać do biblioteki. Mnie jak jakaś książka wciągnie to potrafię do 1-2 w nocy czytać a rano jak zombi wyglądam
Aga udanego pobytu na wsi
Młodak współczuje bólu pleców, oby szybko przeszło &&&
Niespo Damian raczej na fryzjera się nie nadaje- połowę włosów mi wyrwał.

Zarobiłam 125zł na orzechach włoskich. Wczoraj w dwie h nazbierałam 25kg, K. zawiózł koledze co jeździ na giełde i mi sprzedał. Na niedziele mam znowu nazbierać. Jedyny minus to taki, że rąk nie mogę domyć

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia/Asik- ja tam nie narzekam ja go nie ma :-p tylko teraz jak zaczelam szkole to zrobil sie problem bo nie mam z kim mlodej zostawic :baffled: a czesto nie wyjezdza teraz to jest moze 4-5 raz w przeciagu roku i nie dluzej niz 3-4 dni wiec luzik. Ta ostatnia delegacja byla dluga ale to byla jedyna taka nio i byl na weekendy ;-)
Iwon- napewno sie nie nudzi :-p co dziennie cos innego z innymi ludzmi wiec jest zadowolony bardzo jedynie kasiorka niska ale mysli juz o zmianie firmy na taka bardziej rozwojowa ;-) Plus taki w tym sektorze, ze jak sie juz zachaczysz to masz znajomosci i mozesz przemieszczac sie miedzy innymi formami :tak: najgorzej jest sie zalapac.

Asik- nioooo sliczna buzka i milo Cie widziec :happy: a rece sprobuj w kwasku cytrynowym wymoczyc ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry