Munka - to ja poprosze![]()
a czy mogłabym na maila, bo nie mogę wysłać w PW (jak tak, to wyślij mi go na PW)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Munka - to ja poprosze![]()
No tak wszytskie na priva, a mi kazały na otwarty i do tego obok komara;-)
![]()
Wczoraj juz nie mialam miejsca w wozku - caly kosz zapchany plus reklamowka zawiazana na raczceJak cyganka
![]()
tak wiemO przepraszam bardzo, fotę komara sobie sama zażyczyłaś obok siebie
Aga miłej podróży i udanego wypadu na wieś.
A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.
andzia - poszło!! ;-)
aga - szykuje się świetny wypad!! udanego!! Pogodę na weekend zapowiadają fajną!
Dzięki. Coś mi sie wydaje, ze bedziemy robić konkurencje Nikosiowi:-)