reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też facjatę swoją na priv jak już :-p

Aylin się nie podzieliła muffiną (a może własnie pakuje i dzwoni po kuriera, tylko odpisać nie zdążyła ;-)), to sobie kupiłam choco wafera z milki :-p

Witam, nie zaglądałam do Was wcześniej, bo bałam się młody złapie katar, bo tu tyle smarkatych :D a tak na serio wczoraj odzyskałam lapka, ale wrócę do Was po weekendzie.

O 16tej ruszam z młodym (pociągiem) na wieś :) taką prawdziwą z traktorami, świniami i krowami :) więc myślę, ze A będzie szczęśliwy :) a ja hmmm wczoraj przyszła koleżanka i spytała czy nie jadę dzisiaj z nimi do Berlina na weekend, bo mają dwa wolne miejsca :szok::szok: w pierwszej chwili chciałam powiedzieć pewnie, ale przecież w środe potwierdzałam swoją wizytę na wsi i wszyscy czekają tam na Antka.

Piszę tą wiadomość od 9tej :baffled: dzieci śpią, a ja muszę szybko nas spakować więc wybaczcie, ze nic nikomu nie odpiszę <prosi o wybaczenie> :-D

No tak wszytskie na priva, a mi kazały na otwarty i do tego obok komara:-D;-):-p

O przepraszam bardzo, fotę komara sobie sama zażyczyłaś obok siebie :-D

Aga miłej podróży i udanego wypadu na wieś.

A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.

Ostatnia edycja:
Alijenka, Andzia dzieki za stronki. Przyda sie inspiracja.

Asik a delikatnie czesze? Tomek czesze grabkami... i raczej do delikatnych nie nalezy :baffled: Ladna z Ciebie dziewuszka ;) :)

Sunshine to fajnie, ze bedziesz miala wszystko ogarniete :) Czym P sie zajmuje (jesli to nie tajemnica, bo moze np. jest agentem Elki czy cos ;) ), ze tak czesto wyjezdza?

Iwon nie przyzwyczajaj sie :-p Ja sie przyzwyczailam do przespanych nocek i przy czworkach mnie bolesne zaskoczenie czekalo :sorry2: Fajnie, ze zakupy udane ja muuuusze cos sobie kupic ;) Tzn. potrzebuje stanika bialego na bank i jakas "elegancka" bluze po domu, bo lubie na luzie, ale nie lubie byc "wymieta". A Oszukane ogladalam... film sam w sobie sredni, ale historia przejmujaca. Ciarki przechodza jak uswiadamiam sobie, ze cos takiego na prawde sie wydarzylo.

Aylin zdrowka dla Martynki. Co z tym wrzesniem/pogoda jest, ze wszystkie dzieciaczki (prawie) katar lapia...

Aga milej podrozy :) Zrob zdjecia i pokaz cioci :D

Mloda wspolczuje, nie wiem jak pomoc niestety :/

Jupiii Tomek wstal o 5.30. Ostatnio 7 to maks, a tak sie cieszylam jak wstawal o 8.30. Przez to az przysnelam na podlodze :zawstydzona/y: Lezalam kolo T i wkladalismy klocki do sortera, i mi sie oko zamknelo - chyba nie na dlugo, bo szybko poczulam w nim palec T :baffled: Jak wstanie to idziemy na zakupy, musze mu mleko kupic i sobie tez :D Wczoraj juz nie mialam miejsca w wozku - caly kosz zapchany plus reklamowka zawiazana na raczce :baffled: Jak cyganka :p

O przepraszam bardzo, fotę komara sobie sama zażyczyłaś obok siebie :-D

Aga
miłej podróży i udanego wypadu na wieś.

A mnie od rana plecy nawalają. Myślałam, że się z łóżka dzisiaj nie podniosę. Chodzę jak połamana dosłownie. Ketonal pomógł na godzinę. Młody zasnął, a ja znów zaczynam czuć ból. Co robić? K u klienta, więc auto zabrał, na lekarską wizytę domową nie mam co liczyć bo dzwoniłam do przychodni. A na piechotę się nie ruszę bo nie dojdę.
tak wiem:-D
Bólu wspołczuje. &&&& zeby szybko przeszedł.

andzia - poszło!! ;-)

aga - szykuje się świetny wypad!! udanego!! Pogodę na weekend zapowiadają fajną!

Dzięki. Coś mi sie wydaje, ze bedziemy robić konkurencje Nikosiowi:-)

Aga - udanego wypadu. Ja bym pojechała do Berlina, bo moje dzieci to taką wieś dobrzez znają.:-)
Niespodzianka - ja przy swoich dzieciach(przy zabawie) nigdy nie zasnęłam- nie ma szans. Udanych zakupów.

reklama
Do góry