reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon niooooo serio pytam :-):-):-):-):-D:-D:-D, coś bym chciała kupić mojemu K bo dawno nic ode mnie nie dostał :-p:-p:-p

andzia nioo dokładnie to samo jest u nas z tym byłym księdzem

aaaaaaaa tak w ogóle to umówiłam się na sobote do frycka na farbowanie i uwaga !!!! mam ochotę farbnąć się na rudo :confused::confused:

reklama
Dziendobry...... kajam sie do stop :sorry2: i przyznaje bez bicia, ze nie ogarniam :-(

Mloda spi wiec chcialabym nadrobic ale musze jeszcze obiad wstawic i za 30min budzic ja bo do lekarza idziemy po kaszle strasznie od kilku dni i ma katar :-(

W szkole na razie spoko ale duzo pracy w domu.....

Z tego co zapamietalam :sorry2:

Iwon- mleko dostaje caly czas tak samo czyli rano i wieczorem po 240ml ale nie wypija calego czesto 60ml zostaje, czasem na drugie ma kaszke albo jogurt. A mleko dalej z Avent bo nie wiem w jakim kubku najlepiej to mleko podac :dry:
Alijenka- na rudo :shocked2: to bedzie zmiana ale z takich ciemych wlosow to bedzie troszke trwalo bo zeby uzyskac taki czysty ladny rudy to bedzie musiala rozjasniac ;-) moja siorka ma rudy i mi sie strasznie podoba ale ja sie we wtorek na ciemy braz zrobilam :-p
Niespodzianka- wytrwalosci z malym urwiskiem ;-)

Andzia- my na teraz mamy dwie grube kamizelki i jak sie zalozy sweterek albo bluze pod sprod to wydaje mi sie, ze bedzie ok :tak: na zime to juz same widzialyscie :-p

Wiecej grzechow nie pamietam...... zdroweczka dla chorowitkow i udanych wypiekow i rewolucji kuchennych :happy2:

Ok - to dziś bedzie pospolite białe szaleństwo - czyli makaron z serem :) A na serio to ona makaron uwielbia i w kazdej ilości pochłonie.

Co do mleka - moja pije moze ze 150 ml dziennie. Tj na wieczór tylko pije mleko i przez noc. I pije z butelki :)

Alijenka -tak jak pisze Sunshine - za jednym podejsciem nie zrobisz z ciemnych rudych.
Sunshine - ale u Was jednak troche cieplej. Zdrowka dla Aury.
I wybaczamy.
Aylin- Adi też uwielbia makaron. Przynajmniej 3x w tyg słyszę, ze chce makaron z serem i skwareczkami.

Sunshine, andzia ale ja chcę takie ciemne rude wpadające bardziej w brąz o bardziej coś takiego
rude-wlosy-z-grzywka

albo coś takiego
dlugie-proste-rude-wlosy-grzywka.jpg

a tak w ogóle to zdajecie sobie sprawę z tego że niedługo się pokażą mamy czerwiec 2014 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szooooook !!!!!!!!!!!!!!
ja już właśnie byłam w ciąży w 2011 roku, niby ten dzień był 24 września :-)

Ostatnia edycja:
Alijenka - super kolor, miałam kiedys taki, tylko, ze ja mam ciemny blond naturalne, ale możesz próbować.

:-D:-D Fajnie ze o ty wspomniałaś:-D
Ja równo 2 lata temu 26 września (dokładnej h nie pamiętam :-D) spłodziłam(przy małej współpracy mojego M;-)) Mateusza:szok:
Jak ten czas leci:shocked2:

Hej laski

Ale naprodukowałyście, przyznam bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać:-p

Nie zaglądałam bo zalatana byłam, we wtorek logopeda, wczoraj pół dnia też w mieście a wieczorem jeszcze wiozłam brata do szpitala na chirurgię i tak jakoś zleciało

A dziś się dowiedziałam, że przyjaciółka w 70%będzie mieć córeczkę, więc najprawdopodobniej będę mała chrześniaczkę:tak::tak::tak:

Zdrówka dla chorowitków

reklama
Witajcie.
Nie wyspana dzisiaj jestem bo o 2:40 obudził mnie komar. A już tak mam że nie zasne dopóki nie upoluje go. Tym sposobem do 3:30 nie spalam aten gad siadał zawsze w takim miejscu że go widziałam ale ubic nie mogłam bo za wysoko. Spryskalam się więc.orinoko, wysmarowalam miejsca już uciete i położyłam się.
Ukatrupilam go rano dopiero....

Alijenka ten kolor na pierwszej force - marzę o takim. Ale podobnie jak Ty całe życie ciemne włosy miałam i trza by je rozjasnic najpierw. A trochę się tego boję bo i tak cienkie mam klaki i mało ich.

Iwon u nas mleko 2 razy dziennie po 270ml - śniadanie i kolacja w formie kaszki owsianka lub manna podawana lyzeczka. Czasami o 16 budyn na krowim mleku robię.

Słuchajcie ale zabawną sytuację wczoraj w aptece miałam. Kolejka spora więc z jakaś panią zaczelysmy rozmawiać. No i ona mówi że po tran przyszła i smak jej obojętny bo synek to wszystko zjada bez problemu. Ja na to że mam to samo, każde jedzenie jest ok. byleby dużo go było. Pani w tym momencie rzuca tekst że jej synek to chyba nawet buta by zjadł. No zatkalo mnie. Zaczęłam się tak śmiać że aż się poryczalam. I żebyście widziały minę tej babki jak jej powiedziałam że mój syn 2 tygodnie temu właśnie buta skosztowal :)
No nie sądziłam że tak będę się śmiała i to tak szybko po tej sytuacji.

Ostatnia edycja:
Do góry