reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mlodak to miałaś nockę hahaha, a właśnie co do owsianki to robisz ją na mleku zwykłym ???????????

kurde sytuacja z apteki niezła !!!!!! no i widzisz po nerwach z butem teraz przyszła radość :-p:-p:-p

reklama
mlodak to miałaś nockę hahaha, a właśnie co do owsianki to robisz ją na mleku zwykłym ???????????

kurde sytuacja z apteki niezła !!!!!! no i widzisz po nerwach z butem teraz przyszła radość :-p:-p:-p

Owsianke i manne robię jeszcze na mm. Kupuje te firmy Kupiec błyskawiczne. Gotuje na wodzie, studze (albo podgrzewam bo zrobiłam wieczorem na śniadanie aby było) i dosypuje mm.

fenkju :-), muszę spróbować małej na śniadanie dać i już ją oduczać od butli :-)

choć zrobiłam jej ostatnio ryż taki na mleku jak ja jadłam za dzieciństwa z owocami i pluła dalej niż widziała :-p

Andzia to wczesnie padlas wczoraj :D Ja sobie codziennie obiecuje, ze pojde spac z mlodym (ok 20) a zawsze i tak d... z tego i sie klade o 22, 23.
Dziekuje bardzo za poprawienie humoru :D Jednak Ci chlopcy z plazy "troche" starsi sa :D

Iwon mam nadzieje, ze wyrosnie :) Do rodziny L sie wrodzil. Brat L to niezle ziolko i niestety nie wyrosl :dry:
Jesli chodzi o mleko to T pije 2 lub 3 razy dziennie. Rano (jak sie obudzi ok 4,5 dostaje z butli i nie wyobrazam sobie zmienic na kubeczek czy niekapek, bo pozniej jeszcze dosypia, a przy kubeczku by sie na pewno rozbudzil), pozniej czasem dostanie mix z bananem w niekapku, a czasem platki czy kaszke, i na noc kasza z butli - to go wycisza. Julek pije ile potrzebuje, a ze nie ma problemow z jedzeniem czegos innego, to bym sie nie przejmowala.

Alijenka jaki dzien chlopaka ;-) L nawet nie wie kiedy jest :-p Mozesz zawsze skorzystac z pomyslu Zazy i oblozyc sie masa kajmakowa :D A tak serio to nie wiem - moze jakas plyta z muzyka jak w trase jedzie, to poslucha...
Kolorek super. Jak Ci sie nie spodoba to zawsze mozna znow czern rzucic. Gorzej w druga strone.
Sunshine zdrowka dla Aury. Nie chce krakac, ale pewnie zaleca paracetamol :dry:

Asik a co sie stalo bratu?

Mloda alez Ty masz zaciecie - K sie nie wkurzal, ze na komara po nocach polujesz?

Niespodzianka - a proszę bardzo ;-):-)
Ja ostatnio kładłam sie grubo po północy, więc mnie zmoglo.
Młodak - no i dziewczyny miały racje, ze bedziesz sie jeszcze smiała z sytuacji z butem. To komary jeszcze latają????
Asik - lekarz koleżance powiedział,żę w 70 % ?? Ciekawe jak to oliczył?:szok::-D To ja Ci w 70 % gratuluje chrześnicy:-) Z bratem wszystko ok??
Jak Oli u logopedy??

Niespodzianka K spał jak zabity. Jego nawet.wiertarka nie obudzi. Strasznie wkurzajace to jest. Oczywiście.kładąc się po cichu liczyłam że ten komar troszkę go utnie.....

Alijenka Szymek pluje owocami. A miny robi takie.jakbym mu truciznę.dawała.

Młodak wiem co to znaczy nie zasnąć póki się nie ubije krwiopijcy bo mój K. też nie zaśnie aż nie wybije ostatniego
A widzisz, teraz się śmiejesz z tej sytuacji z butem;-)

Alijenka ja do tej pory uwielbiam ryża na mleku:tak: pychaa

Niespodzianka złamał dużego palca u nogi na meczu:no: a pani prezes klubu zamiast go zawieść na pogotowie puściła go do domu. Z pomocą kolegów jakoś się dokuśtykał ale noga coraz bardziej puchła i bolała

Młody obudził się z płaczem i chodzi taki marudny, że szok. Teraz zabawił się z Oliwka

Andzia dla mnie też to śmieszne bo albo płeć widać albo nie. A i to nie zawsze się sprawdza...
Oliwka u lggopedy dobrze, jeszcze tylko zamiast 't' mówi 'k' a 'n' to 'm' ale damy radę. A brat nogę w gipsie po kolano ma

reklama
No właśnie młodak, skąd komary o tej porze roku i to w dodatku takie zawzięte :-D;-) A historia w aptece śmiechowa ;-)

Mam dziś full roboty, dlatego Was zaniedbuję ;)

To widzę, że sporo tu dzieciaczków butelkowych, czyli nie jest źle :-)

Andzia ja też mam naturalny kolor ciemny blond, ale od wielu lat jestem wierna ciemnej czekoladzie. A Ty jaki masz teraz kolor? Może pokażesz jakieś swoje zdjęcie? Ja Cię w ogóle nie kojarzę! :no: Może i wklejałaś ale tak mikroskopijne, że nie pamiętam Twojej twarzy.

Alijenka dawaj ten rudy, powinnaś wyglądać fajnie :cool2: Ja uwielbiam takie kolory i też sama w młodości przeszłam przez wszystkie ich odcienie :) A z prezentem nie pomogę, bo dnia chłopaka nie obchodzimy ;)

Sunshine zdrówka dla małej! :happy2:

Aylin
makarony są pycha i wcale nie takie pospolite, np. taki carbonara albo penne ze szpinakiem, kurczakiem i fetą? Mniam :-p

Asik gratuluję dziewczynki w rodzinnie. W 70% oczywiście :-p;-)

Niespo też tak mam :tak: Obiecanki cacanki, że dzisiaj kładę się wcześniej. Tia ;-)

Dziewczyny są teraz w sklepach jakieś przeceny na ciuchy dzieciowe? Bo ta kurtkę dzisiaj kupujemy, wie która coś? Starszaka najczęściej zaopatruję w h&m, ale może gdzieś indziej jakieś promocje?

Ostatnia edycja:
Do góry