reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No ja właśnie i muffinach pomyślałam - bo formy prostokatnej aktualnie nie posiadam a przepis wygląda na mega prosty.
Może dziec się skusi - bo dzisiejszy omlet na śniadanie sama musiałam zjeść ;(

Ostatnia edycja:
jutro rano robię ciasto 3bit dla lubego z okazji rocznicy, na wszelki wypadek wybrałam ciasto bez pieczenia:-D

skoro sama się nie prosi, to nie wyciągaj, bo jak raz wyciągniesz, to wiesz... ;-)
Alijenka Muńka ma absolutną rację - S zaczęliśmy wyciągać i teraz d.upa blada...

i ktos mnie rozumie :) W domu z gadzina moja nie mam szans poczytać. jak widzi ze laptopa otwieram to jest pierwsza przy nim i wali w klawiature :)
u mnie to samo

bo musi przetrawić. Daj jej czas. U nas moja kolezanka 2 tyg temu została moja kierowniczka - i jej lekko odwaliło. Kulturalnie czekam az przejdzie :)
hehe czyli mi tez teraz odwali?:rofl2: chociaż ja jej kierowniczka nie zostałam, ale może jednak zeświruję:rofl2:

a no fakt ze na plazy gdy sie opalam to mam zazwyczaj chrapke , tyle ze nie na dzieci :eek:
:-D:-D:-D:-D

zaza ciasto 3bit to brzmi jakbys miala batoniki kupic i w tortownicy ulozyc :-D to by sie maz zdziwil

wlasnie a omlety na slodko podajecie? to ostatnia chyba szansa na jajko u nas... tylko nie mam pojecia jak sie za to zabrac? nigdy omleta nie zrobilam

wlasnie a omlety na slodko podajecie? to ostatnia chyba szansa na jajko u nas... tylko nie mam pojecia jak sie za to zabrac? nigdy omleta nie zrobilam

ja uwielbiam omleta ze słodką śmietaną :-) Gabryni jeszcze nie robiłam bo zapomniałam o omlecie!! u nas to też jedna z niewielu szans na jajko, bo G nie lubi. Póki co to jedyna rzecz, która jej nie podchodzi.
Jutro robię!

Słucham muzyki i nie mogę się oderwać, a oczy się zamykają...

Ostatnia edycja:
zmiana planów, wyjeżdżamy o 7.00 rano więc jeszcze was sobie czytam:p

katrina
dzieciaczki podobne do siebie, fajnie mu się włosy kręcą!

aylin młoda zbiera zapasy na zimę:p

josie nawet nic o księżach nie mów - mój jeździ czarnym mercedesem ml z przyciemnianymi szybami! Omlet u nas na słodko nie przejdzie, bo Polka nie lubi takich połączeń (jak mama:p), więc nie doradzę.

josie muńka a może spróbujcie przepiórcze. Oprócz jajecznicy czy omleta, Polka dostaje do miseczki 3 jajeczka przepiórcze ugotowane na twardo i sobie sama wciąga:) Rano to woła, że chce koko i już...

alijenka 15 lat w ręczną...wow! Wciągaj więc te galarety:)

Rano to woła, że chce koko i już...

a może ona kurę chce!!!:-D

spróbuję przepiórcze. A gotuje się tak samo jak koko ??

No nie mogę się oderwać od youtube!! patrzcie na to, laska wymiata!! zajeb***** udaje piosenkarki, a Celine Dion mnie powaliła :-D

https://www.youtube.com/watch?v=C3DlDPeurRw

https://www.youtube.com/watch?v=v_3y0F-toSM

https://www.youtube.com/watch?v=GUAWE1-CPAY

https://www.youtube.com/watch?v=jamFjGFbmDY

ja pierdziu!! idę spać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry