reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Andzia też byłam zdziwiona obecnością tego parkiet.
:confused::eek:

Andzia dla mnie też to śmieszne bo albo płeć widać albo nie. A i to nie zawsze się sprawdza...
Oliwka u lggopedy dobrze, jeszcze tylko zamiast 't' mówi 'k' a 'n' to 'm' ale damy radę. A brat nogę w gipsie po kolano ma

Pewnie, ze dacie:tak:
Złamał palec i nogę w gips po kolano???:baffled:

Iwon - kolor mam naturalny z oszczednosci i lenistwa. Zdjęcia nigdy nie wstawiałam, bo nie dośc zem brzydka to do tego jeszcze niefotogeniczna:zawstydzona/y: Unikam aparatu jak ognia. Mam pare zdjeć, zeby jadnak mieć jakąs pamiatkę. Ale zauważyłam, ze im starsze zdjęcia tym bardziej siesobie podobam. Za 30 lat spojrze na terzniejsze i bede podziwiac jaka to ja ładna byłam:-D:-p

Co do promocji- to dawno byłam na sklepach, ale mam kupony na 20% w Smyku i Coccodrillo i na weekndzie też ruszam na łowy. Kupony z gazety IN STYLE, podobno sa jeszcze jakieś inne podobne (gazety) z kuponami.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia potwora miało być ale telefon wiedział lepiej co chcę napisać.

Chyba dobry klimat mam w domu skoro się uchował. A żeby K udowodnić bo też nie wierzy że był komar to na gazecie która ubilam nadal widnieją krwawe zwłoki krwiopijcy. Chcecie fotke????

Osluchowo dobrze :happy2: tylko teraz krostki ma na pleckach i szyji ale wygladaja bardziej na potowki :dry: powiedzial, ze to moze byc przez oslabiony organizm :confused2:

Niespodzianka- hehhee paracetamolu nie zalecil a wlasciwie nic nie zalecil :dry: ale bardzo dokladnie ja osluchal i zajrzal do buzki i wszystko ok :happy2: a ja tylko chcialam sprawdzic czy czysto :tak: leczyc bedziemy sie domowymi sposobami ;-)

Nie zaglądałam bo zalatana byłam, we wtorek logopeda, wczoraj pół dnia też w mieście a wieczorem jeszcze wiozłam brata do szpitala na chirurgię i tak jakoś zleciało

a co sie bratu stalo?

mlodak- pani w aptece widac ma takiego samego ancymonka :-D

iwon- co PL na promocji to nie mam pojecia :sorry2:

A ja wlasnie odebralam kurtke od listonosza :happy2: to kremowa pikowana Aurelki :happy2:

A teraz sie pozale bo juz nie mam sil na ta moja mala zlosnice :wściekła/y: nie chce mi jesc :no: tylko pluje:wściekła/y: wszystko brudne dookola a ta najlepiej by platki kukurydziane wcinala!!!! od sniadania nic nie dostala, zeby zglodniala i cos zjadla obiadu i du.paaaa nic :wściekła/y: ja nie wiem jzu co mam z nia robic....... a jak pojedziemy do kolezanki to tam cos zawsze zje a w domu NIE!!!

Andzia potwora miało być ale telefon wiedział lepiej co chcę napisać.

Chyba dobry klimat mam w domu skoro się uchował. A żeby K udowodnić bo też nie wierzy że był komar to na gazecie która ubilam nadal widnieją krwawe zwłoki krwiopijcy. Chcecie fotke????

Dawaj a obok ja wstawię swoją dla Iwon. Przynajmniej przy nim bede korzystnie wyglądać:-D:happy2:

Proszę bardzo:
DSC_1131.jpg

Andzia teraz Twoja kolej.

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 35
mlodak ja właśnie małej zrobiłam naleśniki z dżemem z brzoskwiń taki swojski robiony przez babcię Niuśki, pluła tak samo choć moja owoce uwielbia
a co do komarów to ja nadal mam włączony płyn na te gady bo w piwnicy mam ich mnóstwo, właśnie K kupił taki specjalny proszek na nie ale nie ma kiedy go wysypać

Iwon no a ja właśnie ciągle mam ten sam kolor, kiedyś tylko rzuciłam sobie balayage w odcieniu bordo, co do zniżek i ubrań nie pomogę bo ciuchy mamy od mojej siostrzenicy także ja prawie nic nie dokupuję

asik dobrze że Oliwka u logopedy ok, dacie zapewne radę z "t" i "n"

andzia już się tak nie krytykuj !!!!!!!!!!!!!!! ja też nie cierpię zdjęć

Sunshine dobrze że Aurelka osłuchowo ok, a co do jedzenia moja też ma takie dni że wszystkim pluje a ostatnio ma beeeeeee na wszystko co jej gotuje a wszystko co ze słoiczków by wcinała, też nie wiem o co jej chodzi :-:)-(

Dawaj a obok ja wstawię swoją dla Iwon. Przynajmniej przy nim bede korzystnie wyglądać:-D:happy2:

Tekst tygodnia :-D zaraz po ostatnim aylin ;-)

Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz :-p;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?

reklama
Do góry