reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon aż trudno uwierzyć, że to naprawdę się działo:-D:-D:-D a fotorelacja zajebis*a
Muńka jak G. zdrowa to szczep teraz
Kasieńkadobrze, że wsio ok u was
Andzia ja szczepiłam mmr i nie było żadnych powikłań
Kasiek a miałaś skończyć z zakupami.......
Zaza:-D:-D:-D
a szef nie ma nic do roboty?

A ja się nudzę... posprzątałam, zrobiłąm obiad i co? Ja chcę do pracy.......

reklama
Hej

Młody nie chciał wypuścić Olki do szkoły:szok: trzymał ją i płakał a jak wkońcu poszła to pół godz przez okno wyglądał i wołał Oja. Powiem Wam, że te moje dzieciaki są bardzo ze sobą zrzyte:tak:
i super!!! :happy:mam nadzieję, że S się zmieni jak mu się rodzeństwo urodzi i nie będzie takim samolubkiem jak jest teraz...

bo moze zakalec w tym cieście ma byc z załozenia?? nawet jak nie to tej wersji sie trymaj :) A przepis wklej - wiesz gdzie :)
Ja robiłam kruche z brzoskwiniami - fajne wyszło. Kwaskowate. A i też nie da sie go popsuć :p
Placek z brzoskwiniami - Placek z brzoskwiniami - Przepis

tylko dałam 50 g cukru do ciasta :)
też mi sie tak wydaje, że ten zakalec to miał wyjść;-) a ciasto z brzoskwiniami wygląda z przepisu na pychotkę, na pewno wypróbuję ten przepis :yes: dzięki!

Ja się zastanawiam,czy szczepić w końcu G w tym tygodniu,czy przeczekać te wiruchy...
nie wiem czy z pogodą to się poprawi, więc bym szczepiła, Sergiusz ma szczepienie 2 października, co prawda Infanrix Hexa, ale nie będę przenosić

A ja się nudzę... posprzątałam, zrobiłąm obiad i co? Ja chcę do pracy.......
zamień się ze mną, ja tęsknie za domem:-( na nic czasu nie mam:-(

a zaraz po pracy jadę do mojej psiapsióły ze studiów, bo zaciążyła i trzeba brzunio obmacać:cool2:

Ostatnia edycja:
Iwon- co za przezycie, powiedz jeszcze, ze padalo i zmoklas a bedzie z tego niezly dramat :-pRyunek jak zawsze wymiata :-D Kolacyjka brzmi wykwintnie, napewno kazdemu smakowalo :tak:

Kasiek- nie przesadzaj :-p ja kupuje zimowe a Ty sypialniane rzeczy ;-) a te spiochy/pajace przeslodziutkie!!!!

Zaza- :-D:-D:-D bede o tym pamietac!!!

Munka/Aylin/Andzia- &&&&& za szczepienia :tak:

Asik- wypoczywaj!!! nie jedna by sie z Toba zamienila ;-)

No nic czas konczyc prace i jechac po mloda, dzis podobno zrobila niezly sajgon przed spaniem u opiekunki :eek: a pozniej szkola NAJS :confused2:

Iwon obejrzałąm fotoleracje- polałam:-D
Sarunia - Kasienka zmieniała imie dla córeczki

Asik - ja chyba tez nie dałabym rady cały czas siedziec w domu, chociaz nie powiem zebym sie nudziła, chodzi raczej o psychike i jednak odpoczynek od chlopaków (wolałabym pracować np. 4h co drugi dzień) IMG_0073.jpg

Aronia- gdzie wypoczywaliscie?

nie wiem o co chodzi ale nie moge wstawiac zdjec:wściekła/y:

edek jak zapisałam posta dynia sie pojawila:szok:
czas wykonania 15 min. wiec szału nie ma

Załączniki

• IMG_0073.jpg
    IMG_0073.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
latałam dziś za butami, bo Polka mi ze wszystkich oprócz kaloszy wyrosła. Kurcze, na teraz nie 22, a 23 muszę kupić! Stopa gigant jak na dziewczynkę:D

andzia dynia świetna:) Tak miałam skończyć, ale zakupiłam jeszcze piżamki do spania:p To już koniec:)

aronia gdzie weekendowaliście się?

iwon kuruj ich:) Mówiłam ci już, że jako ssaki zbieramy zapasy na zimę:p

asik to już koniec z zakupami:p Weź sobie kobieto zrób słabego drinka, albo koktajl owocowy i włącz serial, wciągaj ciasteczka lub lody i odpoczywaj, a nie praca i praca:p

zaza kawał cudowny:laugh2::laugh2::laugh2: To ja ci jeszcze polecam pycha ciacho kruche bez cukru, które zrobiłam tylko z miodem i śliwkami: http://pinkcake.blox.pl/2009/08/Kruche-ciasto-z-morelami-i-malinami.html

a Wrocławianki to chyba wichura porwała!

Zaza musisz poważnie pomyśleć o braciszku lub siostrzyczce dla S. Młody dzięki temu, że ma starszą siostrę potrafi się dzielić wszystkim- jedzeniem, zabawkami. Ale żeby nie było, też się kłócą
Sunshie jeszcze trochę i do domku wkońcu zawitasz
Andzia dynia świetna
Kasieńka jak samopoczucie Twoje i Saruni?
Kasiek jak na dziewczykę to faktycznie dużą stopę ma P. Damian dopiero 21 ma i też mu muszę kupić jakieś buciki na teraz

Pewnie gdybym pracowała to wtedy bym narzekała, że brak czasu, że wolałabym z dzieciem w domu....... ale jak bym miała z kim młodego zostawić to dla komfortu psychicznego 2-3 razy w tygodniu bym mogła pracować

A i zmierzyłam Damiana- 82cm

Kasiek u nas tez wlasnie rozmiar 23 :) urosla mu noga w ciagu dwoch tygodni :D

Asik
a no my sie czujemy dobrze :) mala kopie mocno mimo ze lozysko przodujace :) lubi sie bawic nawet tata juz dostal kopniaka :D damy rade do porodu mam nadzieje :)

munka
pisałam tu kiedyś jak mnie w ten sam sposób Polka załatwiła. W Tesco przy kasie okazało się, że nie mam karty - a P bawiła się moim portfelem:szok: Ja zaszczepiłabym teraz póki mrozów nie ma. Rozumiem cię, bo sama się bałam, ale uznałam że lepiej teraz niż w zimie.

:-D A znalazła się potem karta, czy już nie??

Hashi- Hashimoto przy niedoczynnosci tarczycy - paskudna choroba

współczuję!!

przez weekend nas nie bylo a tu 10 stron :szok:

:tak::tak::-p

Muńka zaserwowałam pieczony schab faszerowany suszonymi morelami i śliwkami w sosie winnym :-p I zupę krem z papryki.

pasowałaby mi tu buźka z ruszającymi się brwiami, ale nie ma ;-) mniam!!

andzia - dynia pierwsza klasa!

Pewnie gdybym pracowała to wtedy bym narzekała, że brak czasu, że wolałabym z dzieciem w domu....... ale jak bym miała z kim młodego zostawić to dla komfortu psychicznego 2-3 razy w tygodniu bym mogła pracować

i ja póki co zamierzam właśnie tak pracować :tak:

Byłam z G na placu zabaw i przyszło trzech chłopaczków z mały psiakiem. Chłopcy stwierdzili, że piesek lubi zjeżdżać na zjeżdżalni :wściekła/y: się wku****** i powiedziałam,żeby poszli zanieść psa do domu i dopiero szaleli na placu. Grzecznie posłuchali, choć chcieli mi udowodnić, że piesek nawet sam lubi zjeżdżać :szok::sorry:

reklama
Zaza moze chce tez poczytac :D
hahah o tym nie pomyślałam, jutro sprawdzę:-D

zaza kawał cudowny:laugh2::laugh2::laugh2: To ja ci jeszcze polecam pycha ciacho kruche bez cukru, które zrobiłam tylko z miodem i śliwkami: http://pinkcake.blox.pl/2009/08/Kruche-ciasto-z-morelami-i-malinami.html
przepis fajowy, ale u nas miód odpada, na razie próbuje młodemu dawać ciasto z jajkiem, więc mleko i margaryna, że nie wspomnę o miodzie odpadają:-(
ale bloga dodalam sobie do ulubionych i na pewno cos przetestuję:tak:

Byłam z G na placu zabaw i przyszło trzech chłopaczków z mały psiakiem. Chłopcy stwierdzili, że piesek lubi zjeżdżać na zjeżdżalni :wściekła/y: się wku****** i powiedziałam,żeby poszli zanieść psa do domu i dopiero szaleli na placu. Grzecznie posłuchali, choć chcieli mi udowodnić, że piesek nawet sam lubi zjeżdżać :szok::sorry:
ale bym ich za uszy wytargała:wściekła/y:

Do góry