bry
u nas weekend zleciał za szybko stanowczo
ale ale upiekłam ciastosama
nic z papierka, bo takie już zdarzało mi się piec
z tego przepisu Leniwiec dla leniuchów- ciasta (9) - Kurcze sPieczone - bloog.pl tylko owoce inne
ponoć zawsze wychodzi... a mi i tak wyszedł zakalec
D zeżarł wszystko, dobrze, że lubi zakalce tak jak i ja, chcociaż ja z przymusu, bo "talent" do wypieków mam po mamie
bo moze zakalec w tym cieście ma byc z załozenia?? nawet jak nie to tej wersji sie trymaj
Ja robiłam kruche z brzoskwiniami - fajne wyszło. Kwaskowate. A i też nie da sie go popsuć
Placek z brzoskwiniami - Placek z brzoskwiniami - Przepis
tylko dałam 50 g cukru do ciasta
Zaza dodatkowym atutem katarku jest jego czyszczenie - oplukanie wodą. Z frida myślałam że oszaleje jak się gluty przykleily. Czasami tylko gotowanie tej tubki pomagało. A tu tylko woda z kranu i czysto jest.
dokłądnie - czyści sie bombowo. Jeden minus - nam bardzo szybko te koncówki pękły - w miejscu klejenia wiec kropelka pomogła
Aylin- mi teściowa przywozi z Wloch takie ze spryskiwaczem i innej firmy. ale moze to lepsze bo bardziej skoncentrowane. Ja mam jeszcze z taka szczoteczka Sil Saptil niemiecki, ale nie wiem czy to na bazie mydełka?
I jak działa?? jeden i drugi? mam kilka rzeczy czyms tak poplamione ze juz straciłam nadzieje na odplamienie. Na nieszczescie sa to moje uluione ciuszki dla nuny.
Aylin celibatciekawe jak długo wytrzyma?
Dziewczyny potrzebuję sprawdzony przepis na dobre i łatwe ciasto... plisss.
Asik - pewnie krótko
A co do ciasta to jedno masz pozyzej przez zaze przetestowane. A drugi to popularne jada goście. Przepis chyba nawet w naszym watku z ciastami jest,
A jak ne to:
Wielkie Żarcie - Przepis - ciasto "Jadą goście"
Mam tydzień urlopu - siedze z nuna w domu a pogoda taka ze nawet kot na balkon nie chce wyjść....