reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Przerażanie bierze jak czytam czasem, jak co chwila któraś o rozwodzie pisze... Albo mój mąż jest naprawdę kochany pomimo swoich wad, i za mocno się czepiam, albo Wy tak lekko o tym piszecie... W życiu o rozwodzie nie myślałam.....

reklama
Rysica zdrowka dla Moniki!
Mlodak zdrowka dla Ciebie i Szymka! a jakbyś na wesele nie poszła to byś się przeziębiła gdzie indziej, a zdjęć z czerwoną trąbką byś nie miała:-p
Andzia skąd ja to znam?:confused2:
Aga niezły jazz, ale kota to bys mogła wpuścić do domu:-p skoro tak uparcie wali wam w szybę to musi być znak, że jesteście dla siebie stworzeni:-p

Niespodzianka chciałam zauważyć, że Twoja sytuacja jest dzisiaj nadzwyczaj kiepska- będą cię mordować za wyprzedaż w Next i za jej brak:-p

poza tym właśnie dostarczono mi zimne piwko? która się przyłączy? alijenka jesteś? :happy:

ja alkohol tylko wącham ale jestem z Toba

Aylin - już jest!!!!
ale kasy nie ma na to, żeby do kina iść...
a chętnie bym poszła...

ja też chcę piwko!
ale nie mam... idę po ajerkoniaczek własnej roboty z lodóweczki :D

ja dostaje vouchery z pracy i chetnie bym sie podzieliła, ale to tylko na nasze miejscowe kino.

Witam:) nie nadrobię Was wszystkich, ale się nie obrażać!!

Muńka, Iwon
następnych długich lat!!!!
Potrzebującym zdrowa przesyłam je!!!

Aaa jeszcze Mendii fajny stworek!!

Reszta będzie tylko o mnie i moim stanie przedzawałowym :D
Wczoraj godzina około 22:30 prasuję sobie u mamuśki w pokoju, odwracam się by coś schować do szafy i widzę szarego kota w lustrze:szok:(nie mam zwierząt w domu) pierwsze co pomyślałam, ze odbija się z tv, ale nie bo zbliża się w kierunku mojej mamuśki :D byłam w takim szoku, ze tylko powiedziałam "mamuś kot" :sorry::sorry:mieszkamy na wyższym parterze i ten nam wskoczył przez okno w kuchni i przyszedł do pokoju :D Teraz A ma zwierzątka które musimy karmić, bo przesiaduje w kuchni na parapecie i wali łapka w okno lub miauczy :D
no i kolejna Wrocławianka znalazła kotka w dziwnych okolicznościach:-D
Mendi jest urocza :tak:

Aga super akcja z tym kotem:-D Chociaż domyślam się, że na początku pewno Ci do śmiechu nie było?

No i młody ma katar. Sprzedałam mu niestety. Jestem wściekła na siebie. Po kiego grzyba szłam na to wesele????? Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły abym w chałupie siedziała. No i teraz mam zakatarzonego dzieciaka i siebie. A gdybym nie poszła to ja bym się nie rozłożyła i młody też byłby zdrowy.

No doła mam na maksa. I nawet się napić nie mogę bo gripex strzeliłam sobie tak na wszelki wypadek.

Zdrówka dla Szymka i nie rób sobie wyrzutów, bo to wcale nie od ciebie musiał sie zarazić

Rysica - ja tez mojego kocham, ale przez alkohol rozwiodłąbym sie. Mam w rodzinie za duzo przykładów alkoholizmu ( mojemu mezowi jeszcze daleko do tego), moze wtedy by zrozumiał o co mi chodzi, a bez śłubu tez zyc mozna. ;)

Ostatnia edycja:
Aylin - widzisz ślepota, nie doczytałam, sorki. Nie potrzebuję prezentacji, tylko w razie czego mam potwierdzenie wysłania z poczty - w razie reklamacji. ale skoro doszło, to świstek wysyłam, żeby mi nie zaśmiecał w portfelu. Cieszę się, że na chudą dupkę pasują.

Młodak - jak Cię to pocieszy, to Monika też ode mnie załapała.....

Andzia - ale Ci fajnie ! korzystaj :)

Aga - hahahahaha czarny humor :p
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku :p

a d... rośnie :p no ale to mój urodzinowy :D

Czy wyscie poszalaly :szok: taka produkcja przy piatku!!! A ja z nosem w ksiazkach :confused2: ale z piwkiem ;-) bo podobno na szare komorki pomaga :-D:-p

Slonecznego weekendu :*

reklama
Ja też :cool2:
A co tu tak cicho jak ja się pojawiłam??
:-)

Młodak - jak Cię to pocieszy, to Monika też ode mnie załapała.....

Andzia - ale Ci fajnie ! korzystaj :)

Aga - hahahahaha czarny humor :p
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku :p

a d... rośnie :p no ale to mój urodzinowy :D
wszystkiego najlepszego i narobiłas smaka, na serniczek oczywiście
Czy wyscie poszalaly :szok: taka produkcja przy piatku!!! A ja z nosem w ksiazkach :confused2: ale z piwkiem ;-) bo podobno na szare komorki pomaga :-D:-p

Slonecznego weekendu :*

bidulko, ale ucz sie ucz, bo ktos musi bc pierwszy ( czyt.zaliczyć rok )

Do góry