reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

pakowania ciąg dalszy. jadę w góry w dzień 12C, w nocy 5C...mam brać kombinezon Polce czy kurtka wystarczy? Rano i wieczorem na pewno 'targa'. I drugie pytanie mam tylko półbuty nieocieplane, kalosze i śniegowce (adidasy okazały się za małe)...co wziąć? DANKE!

aylin sama kupiłabym ją dla tego kaptura, dobrze że wyjeżdżam to ominie mnie Next'owa wyprzedaż:D

aronia nie wiem, chomik był w domu nim się jeszcze P urodziła:) Zawsze jej tłumaczyłam, że chomiczka trzeba delikatnie trzymać, nosić, a jak chodzi w kuli to nie brać na rączki aby nie upadł i jakoś się słucha. Ona z tych grzecznych, co na spacerach nie ucieka itp.:)

asik a mi się ten szary podoba bardziej niżby miał być niebieski czy tam granatowy:)

munka ja zawsze syryjskie, bo jest co w ręce wziąć i ma siłę chodzić w kuli po dworze (trawa, kostka), no i nie gryzą, nie robią no stop kupy i najważniejsze nie 'śmierdzą' myszą:p ale to tak z mojego doświadczenia:)

niespodzianka też miałam grzybka na głowie:ppp Ale grzywki nigdy:)

Młoda już pozuje:
20130920_185411.jpg20130920_185453.jpg

Załączniki

• 20130920_185411.jpg
    20130920_185411.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 53
  • 20130920_185453.jpg
    20130920_185453.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek - ja bym wzieła kutrkę i półbuty oraz kalosze. U nas 12 stopnie i ubieram tysie rajtuzy i getry oraz balerinki :) bo półbty wczoraj dopiero wieczorkiem kupiłam
e-2195-6-1355825593.jpg

Załączniki

• e-2195-6-1355825593.jpg
    e-2195-6-1355825593.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 30
Kasiek milego wyjazdu, a co do ubrania - Aylin ma racje :D

Aylin powiem Ci, ze jak przegladalam stronke z rzeczami dla chlopakow to wszystkie rzeczy, ktore bym chciala sa juz wyprzedane - a wyprzedaz jeszcze sie nie zaczela :eek::sorry:

A tu zdjecie sniadanka (z neta)
sdefault.jpeg

Załączniki

• sdefault.jpeg
    sdefault.jpeg
    11,4 KB · Wyświetleń: 54
Niespodzianka - na dziewczynki równiez wiekszośc juz niedostepna. Ale jakies getry, bluzeczki wybrałam. A co mi sie uda dopaść to sie okaze bo pierwszy raz działam

Po pierwsze Niespodzianka - zamorduje:-p za tą wyprzedaż

Aronia S też wali psy po łbie, nie po lbie, czym popadnie, a jak na niego ryknę, to zaraz się do piurów przytula:eek:

jakoś mi zimno dziś, nawet na dworze nie byłam z dzieciem :-:)-:)-(, mam lenia na maksa, najchętniej bym wskoczyła pod kocyk z grzańcem w ręce i oglądnęła dobry film
witam w klubie, z dzieciem co prawda wyszłam, ale tylko o chleb i z powrotem, ale teraz siedzę pod kocem i nie chce mi się iśc po prysznic bo jak sobie pomyślę jak zmarznę po wyjściu spod niego, to mi się odechciewa:confused2:

Kuźwa, myślałąm, że zawału dostanę, Damian wszedł na ławę i chciał z niej ZESKOCZYĆ! na łóżko:szok: w ostatniej chwili chochlika złapałam
e tam na łóżko, to żaden wyczyn;-) ja się już chyba przyzwyczaiłam do tych dzieciowych wyczynów;-) jedyne co mnie przeraża to jak idziemy chodnikiem, jak pcham wózek, a S próbuje wybiec na ulicę:no:
a kombinezon bomba!

Aronia no nie moge hahaha, jezyk rosyjski - tez dobra jestes. Ciekawe jak pozostale dziewczyny. Piszcie jakie macie "fetysze" :D
no ja już kiedyś pisałam, że mam słabość do mięśniaków:zawstydzona/y: ale żeby nie było że takich pustych koksów:-D kocham tylko jego;-):
images

pakowania ciąg dalszy. jadę w góry w dzień 12C, w nocy 5C...mam brać kombinezon Polce czy kurtka wystarczy? Rano i wieczorem na pewno 'targa'. I drugie pytanie mam tylko półbuty nieocieplane, kalosze i śniegowce (adidasy okazały się za małe)...co wziąć? DANKE!
ja bym brala półbuty i ciepłe skarpety, kurtka chyba wystarczy, może wróci lato...;-)

a propos facetów i zimnych wieczorów to obejrzyjcie sobie ten teledysk:-D żeby nie było najpierw spodobała mi się piosenka;-)
[video=youtube_share;SxVNOnPyvIU]http://youtu.be/SxVNOnPyvIU[/video]

edek:
Niespodzianka skoro nie na Pl to Cię nie zamorduję:-D

Sorki dziewczyny - nie wiedzialam ze na Pl nie wysylaja :zawstydzona/y:

Zaza wez sie odfikaj ;) Juz Ci chyba pisalam wczesniej, ze on tylko moj jest :D
No wlasnie mam Fast and Furious 6 do obejrzenia :p

reklama
Do góry