reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka - super kolacja i romantyczny wieczór zaliczony. Achhhhhhh kiedy mnie to spotka????????
Przykro, ze wyjazd do siostry sie nie udał. Zdrówka dla chrzesniaka.

Pola - a nie mogłabyś podzielic sie ta karta?????:-D;-)

U nas pogoda okropna, wiec zapowiada sie dzien w domku.
Udanego weekendu

edek
Aylin - ja mam nadzieje ze w sezonie i u nas beda:happy2:

reklama
Spalam w nocy od 3:40 do 5:20. Ledwo dycham teraz. Młody co chwila się budził i płakał. Teraz zasnął po obiedzie. Zastosowalam sposób alijenki - masło do noska. Zobaczymy czy pomoże. Jeśli tak to i na noc zastosuje.
Też się kładę.

Muńka super że rocznica się udała. Też jestem zdania że wrześniowe pogody nie sprzyjają imprezom :(

Ciekawe jak mąż Iwon - przyniósł kwiaty czy nie.

Rysica łączę się w bólu z mega katarem dziecia. Goraczki u nas nie ma ale tak zatkanego nosa to nigdy jeszcze nie miał. Ja zresztą też. Dziś 5 dzień a ja nadal na jedną dziurkę oddycham a z drugiej się leje. Koszmar jakiś. Oby młodemu szybciej minęło.
Co stosujesz dla Moni?

Katrina Dziękuję!!!

Monika już bez gorączki, hmmmm, dziwne ale się cieszę, już w nocy nie miała, ale katar dalej duży....
hmmmmmm a mi??? niesmiało chciałabym zauważyc, ze tez złożyłąm Ci życzenia na poprzedniej stronie:-(

U nas tez teraz była goraczka przez jedna noc i koniec, został katar i kaszel. Jescze raz zdróka dla Moni.

Młodak - takiej nocy to ja nigdy nie miąłam ( tfu tfu) - wspołczuje i zdrówka dla Was. Tulaski
My ostatnio barlismy Calcium, Wit. C i syrop prawoślazowy i anty oczywiscie, bo u nas jeszcze okropne gardlo doszło.

Pola - spokojnej podrózy

Moi trzej męzczyźni spią, ja robie drugie danie zastanawiam sie co robis w tak paskudny dzien ??

HELP
Piszac posta nacisnelam cos nie wiem co i nagle cała strona bb zminiejszyłą sie ( czcinka), a to juz drugo raz, bo wczoraj zrobiła to samo. PECH. Ledwo daje rade rozczytać co jest napisane. Jak mam to odwrócic???????????????

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki

Weekend a Wy nadal tyle produkujecie:szok:

Oliwia była wczoraj u Kamila, Kamil dzisiaj u niej, czyżby pierwsza szkolna miłość:-D:szok:hehe

A tak poza tym to my już się lepiej czujemy, jedynie troche katar jeszcze męczy ale żyć będziemy

Młodak nie obwiniaj się, pewnie i tak gdzieś byś podłapała choróbsko. Zdrówka dla Was
Kasiek pewnie już spakowana ale ja bym wzięła półbuty, kalosze i kurtkę:tak: a z Mendi niezła modelka;-)

A tu zdjecie sniadanka (z neta)
Zobacz załącznik 583661
Takie śniadanko to nie dla mnie......

Zaza no właśnie ja nie przyzwyczajona bo młody do tej pory nie wyczyniał takich akrobacji.
Vin Diesel- UWIELBIAM GO!!!
Aga niezła historia z tym kotem:szok:
Andzia długo trzyma chłopaków to choróbsko...

Przerażanie bierze jak czytam czasem, jak co chwila któraś o rozwodzie pisze... Albo mój mąż jest naprawdę kochany pomimo swoich wad, i za mocno się czepiam, albo Wy tak lekko o tym piszecie... W życiu o rozwodzie nie myślałam.....
A wiesz, że mój też naprawdę kochany ( tylko ja zołza czasami:-p), jak tak patrzę na jego kolegów co piją, biją i zdradzają to mój aniołem się wydaje;-)
Zdrówka dla Moni i 100 lat dla Ciebie

Sunshine ucz sie, ucz:tak:
Muńka super, że rocznica się udała.
Polaa też chcę taką kartę

Andzia - no ja przy Kubie też musiałam się tego nauczyć, bo te zwinne małe paluszki cuda wyczyniają na klawiaturze, a wystarczy mu jedno kliknięcie.

Niespodzianka - Irish Breakfast wyglada bardzo podobnie... jakbym takie sniadanko miała wciagać codziennie, to nie mieściłabym sie w futrynie drzwi.

reklama

aylin
przyszedł kombinezon GAP i zapewne takiej ważnej rzeczy na całą zimę już używanej nie kupię. Wg mnie nie chodziło w nim tylko jedno dziecko, bo w rzeczywistości ma dużo śladów użytkowania choć brak plam, zmechaceń czy dziur. Ale widać to po metkach i po ogólnym stanie. Ale firma to firma materiał super! Z kolei pajac z kapturem na 86 wygląda jak na 2,5-3 letnie dziecko:D Przyda się na potem i jest tonę razy ładniejszy niż na zdjęciu poniżej i milusi:) I przedstawiam zakupione za 6zł body Minnie:p
Zobacz załącznik 583496Zobacz załącznik 583497 I miałam nic różowego już nie kupować...grrry!

alijenka po kilku razach zdaj relacje czy to faktycznie działa! Co do dywanu to ja na jakość też nie liczę, chodzi mi tylko aby P miała miękko i ciepło pod dupkę, a za kilka lat wyrzucę. Tak więc dzięki raz jeszcze - kupuję!:D

dopiero doczytałam :)
fajny ten pajcyk-rampersik :)
A ja własnie mam odkupic od kolezanki kombinezon gap - tylko najpier musze go zobaczyc - ona kupiła go na szmatach.
Zreszta mysle czy nie zrobic wyjatku i noie kupic tez po jej córce bucików zimowych - mala prawie w nich nie chodziła (bo nie chodziła jeszcze) i buty wyladaja prawie na nówki. Nowe 179 zl a ona za 40 chce sprzedać - na poczatek zimy by były bo rozmiar 21 a moja traz 20 nosi

Rysica - spóxnione ale szczere zyczenia trafienia tej 6 w lotto :) Ale obiecaj ze u nas wyplacisz :p

Muńka - miłego swietowania rocznicy :) my nasza 7 za miesiac mamy :)

A i maz mnie zastrzelił wczoraj haslem - róbmy to 2 dziecie bo ja za kilka lat powtórki nie przezyje :p Tak mu dał w kość tydzien tacierzyńskiego :)

A i kupiłam w lidlu do odplamiania mydełko galasowe w płynie - jutro lece jeszcze z 4 opakowania kupić. Vanish i ariel niech sie schowaja daleko

Ostatnia edycja:
Do góry