Niespodzianka
Fanka BB :)
Aylin jak cos chcesz bardzo to podaj moj adres i Ci wysle. Daj znac to wysle Ci na prv.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin jak cos chcesz bardzo to podaj moj adres i Ci wysle. Daj znac to wysle Ci na prv.
Aylin - już jest!!!!
ale kasy nie ma na to, żeby do kina iść...
a chętnie bym poszła...
Moja jest kosmetyczką i wszelki sprzety ma do tego potrzebny, solarium i zatrudnia dwie fryzjerki, ale bede ja namawiac na Vacumta moja koleżanka ma wielki salon, ma tam saunę, solarkę, bieżnie i robi pazurki no i teraz chce fryzjera dokoptować już cały sprzęt ma ale nie ma pracownika dobrego i od czasu do czasu kosmetyczka tam też jest
i trzeba sie do tego przyzwyczaic, moj tez dzis byl na ławie, ale nie skakał. Mati ma pozostałosci kaszlu,a Adrian ni w tą ni w tamta. Syrop zrobie chyba:-) Super kombinezon i niezla okazjaKasiek chomik fajniutkidobrze, że Pola delikatna bo mój chochlik jak dorwał u babci kurczaczka to go złapał za szyję i tak chciał nosić
100 lat dla teściówki hehe
Alijenka zakwasy? odczekaj kilka dni
Andzia jak chłopaki, nadal chorzy? Spróbuj dać im ten syrop z cebuli działa rewelacyjnie- także polecam
Polaaudanej podróży i zdrówka
Zaza jak byłam mała ( czyt. młodsza bo mała nadal jestem) to miałam 3 rybki, niestety też je ugotowałam
Niespo no uparła się, żeby iść do niego -pozwoliłam na godzinkę.
Kombinezon taki Zobacz załącznik 583642 był też niebieski z granatowymi spodniami i bardziej mi się podobał ale za mały.
A syrop łykamdaję dobry przykład dzieciom;-)
Aronia jak do mnie najbliżej to dawaj na kawę;-)
Kuźwa, myślałąm, że zawału dostanę, Damian wszedł na ławę i chciał z niej ZESKOCZYĆ! na łóżkow ostatniej chwili chochlika złapałam
Ja tez z daleka od wszystkich dziewczyn, najblizej mam do Aylin - 2 godzinkialijenka - wg. lokalnego bezplatnego brukowca to MY jestesmy atrakcja wypoczynkowaMekka turystyki kajakowej (zazelaziona odpadami pokopalnianymi rzeka) i rowerowej (nudna asfaltowka do sasiedniej dziury), ba, kurortem wrecz, w centrum ktorego wybudowano teraz "piekne" rondo, zeby sie mniej korkowalo na krzyzowce dwoch krajowek, po ktorych namietnie jezdza TIRy z polskim i litewskim drewnem do Niemcowni. Aaaaaa! no wlasnie, przypomnilo mi sie, mamy atrakcje! 10 km od nas leci autostrada na Berlin
Takze jesli ktoras zainteresowana wypoczynkiem w Germanii to moze wpasc po drodze do mnie z wizyta
Obawiam sie tylko, ze 4-milionowe miasto, kajaki czy rowery to srednie atrakcje dla bejbikow. No ale moze juz dla przedszkolakow predzej ;-)
A jak sie juz zapuszczam w glab PL to w rejony niezamieszkale (o ile kogos nie pominelam) przez czerwcowki - najczesciej kursujemy po lubuskim (stad szansa na asik) a potem tranzytem wielkopolskie, kujawsko-pomorskie i warminsko-mazurskie. W Warszawie nie bylam 6 lat (jak to zlecialo
), w Lodzi 12 (robilam tam praktyke, mieszkalam na Dywizjonu 303), we Wroclawiu czy Rzeszowie - nigdy
Na Wyspach tez mnie nie bylo. Pech po prostu
Mlodak, niespodzianka, kasiekz - dobre jestescieJa tez "fetyszystka"
Na mnie swego czasu dzialali faceci znajacy... jezyk rosyjski
![]()
kasiekz - biedny chomiczek :-( Nowa Mendy jest slicznaA jak Ty to robisz, ze Pola sie z nia obchodzi lagodnie? Mojego bejbiszonka musze pilnowac, zeby psa garnkiem (duzym, ze stali nierdzewnej) po glowie nie walil
![]()
Kasiek ja kiedys bylam obcieta na grzybkaA pamietasz jak byla modna fryzura "na jezyka" i dluga grzywka?
Chomis super
Gratuluje slowek - moj nie chce gadac
Czasem dzwieki nasladuje jak mu sie chce.
Alijenka ja dzis zostalam zmuszona do wybycia na dwor, a najchetniej zaleglabym na kanapie... i tak mam wiekszy luz bo malz w domu i sie bawi z dzieciem...
Asik chyba mam identyczny kombinezon, tylko kolor bezowyDostalam w spadku.
Aronia no nie moge hahaha, jezyk rosyjski - tez dobra jestes. Ciekawe jak pozostale dziewczyny. Piszcie jakie macie "fetysze"
Polaa no rzeczywiscie zapomnialam, ze pare tych wyjazdow bylo nieplanowanych. Ja przed ciaza latalam minimum 2 razy w roku, a teraz... szkoda gadac. Trzeba sie poprawic
Jak juz pisalam malz w domu wiec wiecej czasu na kompa hihihihi.
Dziewczyny wyprzedaz w nexcie sie dzis zaczyna od 20 czyli 21 w Pl![]()
Mogę zrozumieć i zapewniam Cię,że nie jesteś dla nas obojętna i nikt Cie tu nie olewa!
Ja też kiedys miałam faze na: ten to pewnie myśli o mnie tak,a tamta tak. To było złe i sie tego wyzbyłam,po prostu zaczęło mi troche wisieć co mysla o mnie inni...
Czesto tu byly sytuacje,ze ktoras z nas napisala: nie zauwazacie moich postow i takie tam,no ale niestety,troche nas tu jest,tematów sporo,a czasu na pisanie czasem więcej,czasem mniej. Ja czasami powtarzałam pytanie,bo nie bylo odpowiedzi. I pamiętaj,że czesto brak odpowoedzi na pytanie wiąże sie z tym,że nie znamy na nie odpowiedzi,albo po prostu nie mamy zdania.
Andzia - po tyłku dostaniesz za zdanie: "pewnie niektóre by się cieszyły!!! "
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooo boje sieandzia - jako, ze nie pisałaś z nami od początku, to możesz nawet nie wiedzieć, że od początku miałyśmy watek zamknięty, z różnych powodów został on zmieniony, ale od początku miałyśmy swoje prywatne sprawy nie dostępne dla ogółu, więc niektóre sprawy z życia m.in. Sicil niekoniecznie muszę Ci być znane. Ale to tylko taka informancja.
I proszę mi się tu nie złościć i nie obrażać, bo jak się do Ciebie na mietle wybiorę, ustawię do pionu - jako chyba najstarsza - to wiesz!!!!!
hello - zamorduje was wiecie??? Mnie nie ma a tu nadprodukcjaNa szczęscie to rozterki andzi wiec przyznaje ze wiekszość opuściłam bo bym was nie nadrobiła do nocy
![]()
pakowania ciąg dalszy. jadę w góry w dzień 12C, w nocy 5C...mam brać kombinezon Polce czy kurtka wystarczy? Rano i wieczorem na pewno 'targa'. I drugie pytanie mam tylko półbuty nieocieplane, kalosze i śniegowce (adidasy okazały się za małe)...co wziąć? DANKE!
aylin sama kupiłabym ją dla tego kaptura, dobrze że wyjeżdżam to ominie mnie Next'owa wyprzedaż![]()
aronia nie wiem, chomik był w domu nim się jeszcze P urodziłaZawsze jej tłumaczyłam, że chomiczka trzeba delikatnie trzymać, nosić, a jak chodzi w kuli to nie brać na rączki aby nie upadł i jakoś się słucha. Ona z tych grzecznych, co na spacerach nie ucieka itp.
asik a mi się ten szary podoba bardziej niżby miał być niebieski czy tam granatowy
munka ja zawsze syryjskie, bo jest co w ręce wziąć i ma siłę chodzić w kuli po dworze (trawa, kostka), no i nie gryzą, nie robią no stop kupy i najważniejsze nie 'śmierdzą' mysząale to tak z mojego doświadczenia
niespodzianka też miałam grzybka na głowiepp Ale grzywki nigdy
Młoda już pozuje:
Zobacz załącznik 583655Zobacz załącznik 583656
Zdrówka dla MoniZaza!!!!!!!! Vin Diesel jest móóóóóóóóóóój!hahahaha
Weeekend się zaczynano i Monika chora :/
Oj do śmiechu mi nie było i pewnie długo okna w kuchni nie otworzęMendi jest urocza
Aga super akcja z tym kotemChociaż domyślam się, że na początku pewno Ci do śmiechu nie było?
No i młody ma katar. Sprzedałam mu niestety. Jestem wściekła na siebie. Po kiego grzyba szłam na to wesele????? Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły abym w chałupie siedziała. No i teraz mam zakatarzonego dzieciaka i siebie. A gdybym nie poszła to ja bym się nie rozłożyła i młody też byłby zdrowy.
No doła mam na maksa. I nawet się napić nie mogę bo gripex strzeliłam sobie tak na wszelki wypadek.