reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej

Iwon gratuluje rocznicy i troche wiary w męza , noo prosze cię:-D
Mlodak zdrówka i tak jak pisze Alijenka to raczej my zarażamy sie od dzieci. Ja znowu jestem najlepszym tego przykłądem. Boli mnie gardlo:wściekła/y:i kaszle. Moj M tez chory od paru dni ( zapewne tez zarazil sie od dzieciaków)
MsMickey - zdrówka dla Gosi. My prawie za każdym razem na anty ( jak już wyladujemy u lekarza). Kiedys próbowałam nie dawać i w ten sposób predłużyąm chorobę. Bo u nas jak juz cos sie dzieje to na maksa:wściekła/y:

Teraz sie zatsanawiam co robic bo Adrian znowu pzrytkany:-( A i Matiemu jakby katar sie nasilił ( w sensie zatykania nosa bo nie wypływa mu) No i cały czas pod górę.

Mati włąsnie wszedł na łąwe siadł koło lapka i cos nawija do mnie po swojemu:-D
I rozbiegał sie na maksa, cały czas w ruchu:-)

Asik fajno ze z małym lepiej. Daj przepis na to paskudztwo.

Mlodak ja wczoraj zakupiłam Biogaie 5 ml za 36 zl, to nie wiem czy taniej, ile jest ml w dicoflor???

Ostatnia edycja:
reklama
No to my z S też dziś świętujemy!! 5 lat po ślubie :-D
Nie mogę się doczekac,kiedy do nas przyjedzie!

No i się pochwale - nie wiem czy to efekt ćwiczeń, diety, stresu czy choroby ale dziś rano ważyłam 54,5kg. Więc już blisko swojej wagi jestem :)
A i nie pamiętam czy pisałam ale na weselu grała super kapela a dokładniej gość który grał na czerwonej trąbce. (Już na jednej imprezie gdy grali byłam i też było super) No i dałam upust swojej fantazji - poszłam do gościa i mam foty z jego trąbką. I proszę bez zbędnych skojarzeń mi tu. Chodzi o instrument muzyczny :)
A najlepsze jest to że K jest zazdrosny o to. No co ja poradzę że kręcą mnie goście grający na czymś??

Muńka dobrze ci z mamą. Jak ja bym chciała aby ktoś mnie wyręczył w opiece nad Sz. podczas 2 dnia @......

Ja też chce zobaczyć tyle na wadze!!!

Poka foty z trąbką:-D

Powiem Ci,że obecność mojej mamy podczas mojego @ to święto:-D przeważnie jestem 200km od niej,wiec korzystam teraz.
I niestety mam bóle jak przed ciążą:-(

Iwon- Wam też pomyślności na kolejne wspólne lata!!!!! :-*
S dziś przyjeżdża (mial miec wolne,ale musi odbębnić jakieś spotkanie i dopiero wyruszy),Gabrysię wieczorem przejmują moi rodzice,a my idziemy na kolację i może do kina:-D

MsMickey- zdrówka dla G :-)
Już niedłgo młoda Was zagada ;-)

Rysica- spóźnione,ale szczere STO LAT!!!!!!!

Asik- ja też na Zumbę będę śmigać;-)

Ostatnia edycja:
Andzia to na to samo wychodzi bo Dicoflor też 5ml ma. Ale dzięki za info.

Asik a nie zostało Ci więcej tego obiadu? Może kurierem mi podasz trochę bo ja nic nie mam a tak mi się nie chce robić że szok.

Muńka i dla Was sto lat. No i udanej rocznicy. Kino.... A co to takiego bo już nie pamiętam? :)

Na foty z trąbką sama czekam bo fotografem był syn brata ciotecznego K. A on strasznie wolno obróbkę robi :).

Ostatnia edycja:
musze to napisac, bo w sumie chyba m.in. jest to forum Od dawna czuje ( a moze od zawsze) ze nie jestem tu w pełni akceptowana. Dzis weszłam na profil Kasiek ( wydawało mi sie ze długo jej nie ma) i co zobaczyłam ?????? Kasiek jest w zwierzakach i to pewnie nie od wczoraj- aaaaaałłłłłłć zabolało. Nigdy sie do nich nie wpraszałam ( teraz tego nie robię), ale to oznacza ze nie macie do mnie wcale zaufania i poniekad mnie nie chcecie :(:(:( Przykre bardzo. Wiem ze jest wiele dziewczyn na forum ktorych nie ma w zwierzakach, ale ja i Kasiek zaczełyśmy sie udzielać w tym samym czasie i myślałam..... aaaaaaaaaaaa nie wązne Zycze Wam i dzieciakom zdrowia, ale ja koncze przygode z bb

Muńka Wam też gratuluję następnej rocznicy :-D:-D, i miłego wieczoru !!!!!!

asik dobrze że z dzieciem lepiej !!!!!!! u nas już dziś praktycznie nie widać choroby
też u nas jest zumba ale na godzinę 19 i nie bardzo mam z kim małą zostawić a strasznie bym chciała chodzić

mlodak w aptece może Ci coś doradzą z tym probiotykiem i też nie wiem co to kina ostatnio byłam na jakimś filmie w styczniu 2010 roku :-:)-:)-:)-(, a o współnej kolacji w restauracji już nie wspomnę !!!!!!!!!!!!

andzia przestań, weź tu zostań, cierpliwości, na Ciebie też przyjdzie czas !!!!!!! i nie fochaj się tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andzia to na to samo wychodzi bo Dicoflor też 5ml ma. Ale dzięki za info.

Asik a nie zostało Ci więcej tego obiadu? Może kurierem mi podasz trochę bo ja nic nie mam a tak mi się nie chce robić że szok.

Muńka i dla Was sto lat. No i udanej rocznicy. Kino.... A co to takiego bo już nie pamiętam? :)

Na foty z trąbką sama czekam bo fotografem był syn brata ciotecznego K. A on strasznie wolno obróbkę robi :).

No właśnie my też nie wiemy co to kino,dlatego pora sobie przypomnieć ;-)

musze to napisac, bo w sumie chyba m.in. jest to forum Od dawna czuje ( a moze od zawsze) ze nie jestem tu w pełni akceptowana. Dzis weszłam na profil Kasiek ( wydawało mi sie ze długo jej nie ma) i co zobaczyłam ?????? Kasiek jest w zwierzakach i to pewnie nie od wczoraj- aaaaaałłłłłłć zabolało. Nigdy sie do nich nie wpraszałam ( teraz tego nie robię), ale to oznacza ze nie macie do mnie wcale zaufania i poniekad mnie nie chcecie :(:(:( Przykre bardzo. Wiem ze jest wiele dziewczyn na forum ktorych nie ma w zwierzakach, ale ja i Kasiek zaczełyśmy sie udzielać w tym samym czasie i myślałam..... aaaaaaaaaaaa nie wązne Zycze Wam i dzieciakom zdrowia, ale ja koncze przygode z bb

Andzia...Decyzję o przyjęciu kogoś do zwierzaków podejmują wszystkie dziewczyny,które tam są,a to trochę trwa,bo wiadomo,że nie każda wchodzi tam codziennie. Także zanim kogoś zaprosimy,mija trochę czasu.Kasiek w zwierzakach jest dopiero od kilku dni. Nie uciekaj!!!

munka - wszystkie dziewczyny???? a co z taka Sicil której nie ma na forum bardzo długo???? Glosowanie ???? Ok , ale to oznacza, że Kasik akceptuja wszytskie, a mnie nie :-( Albo tez nikt nie pomyslał zeby mnie zaprosić i zadnego głosowania nie ma i nie bedzie.
Alijenka - czekac az przyjdzie moj czas????? gdybyscie mnie nie olewały na głownym pewnie nawet bym na to nie zareagowała, ale sie nazbierało:-(

reklama
andzia sicil nie ma na zwierzakach, a mnie też dziewczyny olewają na głównym i jakoś muszę z tym żyć, zresztą sama widzisz że mnie czasami kilka dni nie ma bo nie potrafię się wbić w dyskusję

Do góry