reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

munka - wszystkie dziewczyny???? a co z taka Sicil której nie ma na forum bardzo długo???? Glosowanie ???? Ok , ale to oznacza, że Kasik akceptuja wszytskie, a mnie nie :-( Albo tez nikt nie pomyslał zeby mnie zaprosić i zadnego głosowania nie ma i nie bedzie.
Alijenka - czekac az przyjdzie moj czas????? gdybyscie mnie nie olewały na głownym pewnie nawet bym na to nie zareagowała, ale sie nazbierało:-(

Wszystkie,które są na zwierzakach,a Sicil tam nie ma.

reklama
noo jeszcze idiotke ze mnie robicie????? przeciez to sie da sprawdzic. Jest sicil, waris itd

oj boze i po co ja dyskutuje:wściekła/y: jest jak jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noo jeszcze idiotke ze mnie robicie????? przeciez to sie da sprawdzic. Jest sicil, waris itd

Chyba troche Cię poniosło... Oskarżasz nas o robienie z Ciebie idiotki,nie wiem za bardzo o co chodzi z tym olewaniem i czemu od razu tak z grubej rury na nas...?? Któraś z nas zrobiła Ci coś złego??
Nie wiem,gdzie Ty widzisz te dziewczyny na zwierzakach,ale ich tam nie ma.

Alijenka- olewają??

Dżizas o co lotto?? Mi też nie zawsze odpiszecie,dużo pytań zadałam bez odpowiedzi i się nie focham.
A zwierzaki są na tyle ścisłą grupą,że przyjęcie kogoś nowego nie jest takie hop siup.

Ostatnia edycja:
Andzia ja na forum udzielam się od 20 lutego a ty od 8 kwietnia. Dwa o nic się nie upominałam, bo uważałam że to miejsce dla osób będących tu od początku i doskonale znający się. Trzy mnie długo nie było? Jestem non stop co możesz sprawdzić w postach. No i nie wiem co to za afera z olewaniem...Jednak nie uważam się za osobę kompetentną w tej kwestii, więc nie będę dyskutować.

Iwon miłego świętowania...akurat tak na weekend!:)

Aylin ta bluza ma zajefajny kaptur!!!

Alijenka dywan kupiony:D A chodzisz na to tam u siebie czy we Wrocku?

MsMickey zdrókwa...u nas katarzysko!

Mlodak kino, ach, ej, oh...nawet nie wiem co grają:D

Asik gdzie takie wyprzedaże przed sezonem?

Ostatnia edycja:
Muńka Waris jest na zwierzakach ale dawno się nie udzielała , ale sicil nie ma i nie było jej od początku

andzia
naprawdę Cię poniosło, nie robimy z Ciebie idiotki i nie zamierzamy takowej robić, kasiek jest na zwierzakach bo udziela się częściej od Ciebie i ma o 200 postów więcej od Ciebie, ale jak Ty uważasz że robimy tak że Cię olewamy to Twoja sprawa, ja powiem jedno nikt nikogo nie olewa i każdy przypadek dołączenia osoby omawiamy wszystkie te które są na zwierzakach, te które się tam udzielają i nie czekamy na dziewczyny które nie odzywają się po 3 miesiące, takie są wręcz usuwane z listy

Muńka chodziło mi o to samo co Tobie że nie zawsze otrzymuje odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie i właśnie się na to nie focham, a czasami jak się odezwę to nawet nikt nie zauważa tego i też się nie focham

kasiek chodzę na to tu u siebie

Ostatnia edycja:
Kasiek ja do ciebie nic nie mam. M-c czasu to nie długo ( i napisałm,zę nie wiem od kiedy jesteś na Zwierzakach) i czy sie kieruja dziewczyny zapraszajac na zamkniety. Nic nie pisłas wczoraj wieczorem i dzis rano i jakos pusto było, bo jednak duzo jesteś, i tal sobie weszłam na twoj profil i jakos tak sie potoczyło.

Do reszty też nic nie mam, zadnych pretensji. Ja na liscie widzę Sicil, Waris i Claudette, których tu na głownym nie ma juz długo.

Alijenka - 200 postów to jest wyznacznik??? Biorąc pod uwagę, ze ja pracuje i mam dwoje dzieci. Chyba bardzo duzo sie udzialałam biorac to pod uwage

Munka - moze mnie poniosło:zawstydzona/y: Ale tak sie poczułam. Wy mowicie ze ich nie ma, a one sa ( na 2 stronie), jak to możliwe??? Ja mam inne bb???????

Ostatnia edycja:
andzia to że są na tej liście to nie oznacza że się tam udzielają i nikt nie czeka na ich opinię o przyjęciu nowej osoby, listę robiła administratorka tego forum

tak szczerze mówiąc to dopiero teraz znalazłam listę osób

Ostatnia edycja:
Domyslam sie co teraz myślicie? najpierw podczytywała 1,5 roku, a teraz chce jeszcze na prywatne:szok: Nie:no:
Nie pomyslałam nawet o tym. i nie o samo czlonkostwo jest foch, ale ogólne traktowanie mojej osoby. Tak sie we mnie wszytsko skumulowało ( nie rozumiejać waszych zasad przydzielania członkostwa) i wylałam to z siebie. Zasad dalej nie rozumiem, dalej czuje, ze cos jest nie tak. Narozrabiałam

Iwon Muńka gratuluję Wam takich ładnych rocznic i życzę kolejnych wielu udanych i szczęśliwych lat w małżeństwie!!!!!!!!!!

Mlodak ładny wynik! gratki!!! i podziwiam, moja dieta kuleje, ćwieczenia się jeszcze gorzej:zawstydzona/y:

Andzia dziewczyny nie robią z Ciebie idiotki... po prostu zapomniały, że dodałyśmy tam Sicil, ona się nie udziela już, ale bliska naszemu sercu, bo zakładała z nami ten wątek... poza tym ma tendencję do wpadania "raz na ruski rok" i meldowania się... nie znasz jej historii i dlatego nie rozumiesz czemu ona ma takie przywileje... waris i claudette też są od dawna...
co do olewania to tak to już jest, że zdarza się być pominiętym... każdej z nas na prawdę...

jesli chcesz od nas odejść to szkoda... zdrówka dla chłopaków!!!

reklama
andzia ale już przestań, zostań tu z nami i poprostu nas bij po nosach codziennie jak o Tobie zapomnimy !!!!!

ale dlaczego myślisz że my Cię olewamy i dlaczego źle Cię traktujemy ???????????

Do góry