reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

jesli chodzi o spodenki to u nas faworytem sa sztruksy na gumce, tzn. ta gumka jest szeroka (z 10cm) i nie obciskajaca. Cos jak spodnie ciazowe ;-) Wydaje mi sie to wygodniejsze niz klasyczne dzinsy, no i dopasowuje sie i do mniejszych i do wiekszych brzuszkow :-)

Dostalam dzis @ - jestem rozbita i do niczego. Pol biedy, ze przyszedl katalog ikei. Popijam wiec cieple mleczko i wertuje w ramach relaksu. A co, choc raz w miesiacu sie nalezy :-p

reklama
Teście byli...Polka na ich widok panicznie ryczała przez pierwsze 20 min.! Nie mogli słowem się do niej odezwać itp.:ppp

ms mickey
zdrówka!!!

agaundpestka z takimi referencjami na bank coś znajdziesz!

aylin :D:D:D:D:D:D buhahahaha, było fotkę strzelić mężowi i dzieciowi:p

alijenka jestem cała zapłakana...biedna dziewczynka:/// a który konkretnie podkład, bo mam akurat w domu MF Facefinity 3w1:) Kupiłam zachęcona reklamą i się zawiodłam. Nie kryje aż tak dobrze jakbym chciała, wydaje się ciężki i roluje się (waży się jak go więcej nałożę). Plus jest taki, że ubrań nie brudzi. Kiedyś miałam MF Lasting Performance. Ciężki strasznie, zapychający i jak chciałam wieczorem odświeżyć go (na starą, poranną warstwę nałożyć nową) to się rolował! Jestem mega wierna swojemu Loreal True Match, który używam od 8 lat:) Genialny do cery zarówno tłustej jak i suchej. Nie podkreśla skórek, doskonale wszystko kryje, nie roluje się i nie waży choćbyś nakładała warstwę na warstwę. Nie zapycha i w promocji kupuję za 39zł. Odcienie W są do cer lekko opalonych, kolor nie wpada w róż (mój ulubiony W3 - golden beige). Odcienie N są neutralne, beżowe, a odcienie C typowo różowe:)

sunshine :D:D:D:D

josie umiesz szyć? wow!

Ostatnia edycja:
Hej Munko superaśne te butki:) dziś chyba dzień kupowania butów - my też zaliczyliśmy w końcu przybytek zwany sklepem obuwniczym - polecany przez Hatszept - czego efektem są śliczniusie;) emelki:):):) może w tyg uda mi się jeszcze do tkmaxx podjechać bo dziś było już późno a gdy tam wejde to zawsze czas jakoś mija... może jakieś ciuchy dla mamci;)

sorki za rozmiar ale nie mam zielonego, jak to zmniejszyć;)
pol_pl_Roczki-Fioletowe-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-E2147-2-6700_2.jpg

Muńko tak naprawdę żadna z nas - G ma katarek leciutki od dwóch dni więc pobiegłam do pediatry, coby mi się dzieć nie rozłożył. I tyle.:)

Co do spotkania next tuesday - pe od wtorku ma urlop więc ja robię pass niestety. Chyba, że w poniedziałek?

Hej Munko superaśne te butki:) dziś chyba dzień kupowania butów - my też zaliczyliśmy w końcu przybytek zwany sklepem obuwniczym - polecany przez Hatszept - czego efektem są śliczniusie;) emelki:):):) może w tyg uda mi się jeszcze do tkmaxx podjechać bo dziś było już późno a gdy tam wejde to zawsze czas jakoś mija... może jakieś ciuchy dla mamci;)

sorki za rozmiar ale nie mam zielonego, jak to zmniejszyć;)
pol_pl_Roczki-Fioletowe-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-E2147-2-6700_2.jpg

boskie

msmickey P I Ę K N E!!!

dziś 7 dzień od szczypienia MMR. i jak od razu po szczepieniu zero gorączki i stanu podgorączkowego, to dziś ma 37,1C...grrry. U którejś też tak było?

Ostatnia edycja:
Sunshine :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

na poczatku wakacji zaobserwowalam na dwulatku ze dzieci to maja niesamowita pamiec. janek ma takie ulubione autko policyjne, czarne BMW. I bartek sie bawil rano tym autkiem. za pare godzin szukam tego autka i pytam bartka czy moze nie widzial policji jasia. a on idzie do piaskownicy, i odkopuje autko spod piachu :-D w zyciu bym sie nie domyslila ze tam :-D

te biale kropki to rownie dobrze moga byc trojki bo wlasnie policzylam ze przeciez trojek tez nie ma :sorry2: chociaz podobno czworki pierwsze ida. no w kazdym razie dziwne miejsce bo one sie wybijaja z boku dziasla, pod gorna warga zamiast na krawedzi.:confused: nie wiem jak to wytlumaczyc

aaa zabieram sie za szycie spodni dla mlodego. mam taki boski sweter bawelniany w paski ktory jest na mnie za krotki, i postanowilam zrobic z niego spodnie jak tu

Baby boys upcycled pants Toddler boy leg warmers by KatesClothing

pochwal sie jak juz zrobisz :-)

a co do pamieci to ona ma super!!! napewno po mamusi :-D

Munka- buciki super!!! chyba w piatek wybiore sie do TKMaxx :dry:

Aylin- kurcze nie ma u mnie w Tesco tego bidonu :-( musze na necie poszukac ;-) sliczny

MsMickey- sliczne buciki :tak:

Niestety przelicytowali mnie i kozaczkow nie ma :-( ale za to udalo mi sie niechcacy kupic takie :-p zeby zadowolic tatusia ;-) bo to jego sportsmenka :-p

adidaski.JPG

Załączniki

• adidaski.JPG
    adidaski.JPG
    39,8 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
MsMickey - superanckie butki!! :tak:

Ja też nie wiem co z wtorkiem, bo...i tu zonk...nie pamiętam dlaczego myślałam, że nie dam rady we wtorek... :sorry2::baffled::confused:

aaaa....no i zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka jeśli nie pamiętasz to zawsze mów: będę musiała spojrzeć w lewo...;)

Koniecznie też chcę zobaczyć efekt przerabiania swetra na gatki - u mnie maszyna stoi...

Nie powiem co z mmr bo jeszcze nie miałyśmy. Dziś za to rozmawiałam z dr nt szczepień i widzę, że źle nie będzie. Rozumie moją niechęć do dużej ilości chorób na raz więc chyba się dogadamy. No i móiła, że z katarem dzieci nie szczepi.
Nowa przychodnia jest ok. Rejestratorki i wszystkie inne osoby jak na razie miłe. A o to mi chodzi.
Nie czułam dzis, że przeszkadzam;)

Któraś z Was wrzucała link do papuci skórzanych z allegro... może cie jeszcze raz? Pilnie chcę zamówić... tzn jutro, bo trezba G dokładnie zmierzyć stopę.

Ostatnia edycja:
Do góry