Kasienka Basia bardzo ladne i oryginalne imie
Mloda K kciuuuuki. Ja tez Jillian katuje i od poczatku (chyba z 3 miesiace

) zlecialo 7 kg. Ale co najwazniejsze brzuch sie wstepuje

Czasem dodaje tez Mel B 10 min trening brzucha. A jaki program z Jillian cwiczysz?
Aylin dobrze, ze nuna chociaz poduszke pod glowa miala
Sunshine mnie sie nr 2 podoba
Zaza jak Sergi dzisiaj? "Pozbyl" sie juz papierowki??
Hatszept jak mojego przewijam to sie lapie za przyrodzenie. Najgorzej jak go nie zlapie i sie zlapie za osrane jajka
Josie cierpliwosci w takim razie - moze sie Jasiowi odmieni po spacerze.
Pare dziewczyn pytala mnie o alergie/nietolerancje glutenu. Z tego co pamietam to wprowadzilam mlodemu dosc pozno i od tamtej pory raczej go unikalam. Sporadycznie kanapeczki, makaron - raczej nie codziennie, a to dlatego, ze czesto mial jakies wysypki, szorstka skore. Tydzien temu dalam mu dwa razy manne (taka zwykla) na kolacje i go wysypalo masakrycznie (najgorzej dookola ust), kupa byla tez bardziej plynna. Poszlam do lekarza, no i babka stwierdzila zeby wycofac ten gluten, cytrusy, truskawki, surowe pomidory, czekolade (wszystkie alergeny + gluten) i zobaczymy co sie bedzie dzialo. Gdybym byla w Pl to zrobilabym wlasnie testy na wlasna reke, a tu nawet nie wiem jak sie za to zabrac... Takze wycofalam co moglam, wysypka znika.
Lord wstal dzis o 8.40 az mi sie plakac chcialo ze szczescia

Na sniadanie zjadl kanapke z serem zoltym i nektarynka (sam ser nie jest atrakcyjny). Pogoda jest niesamowita, zaraz sie gdzies brykniemy. Wczoraj bylismy caly dzien u mojej kolezanki i jej coreczki. Dzentelmenem z Tomka zaden

Pare razy odepchnal mala jak mu w czyms przeszkadzala :/