reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept kupowałam książki i daszek do wózka na amazon.co.uk i no problem. Nie chciałam wpisywać nr karty i dało się inaczej. A super saver delivery ma zwykle sam amazon lub blisko powiązani sprzedawcy. Trzeba przeliczyć, co się opłaca - taniej za towar ale plus przesyłka czy trochę drożej za towar ale no pp.
No i nie wszyscy sprzedawcy w ogóle wysyłają do Polski. Ale to wychodzi przy zestawieniu zakupów.

Mlodak doczytalam i normalnie zaimponowalas mi:-) tak trzymaj:-):-):-)

reklama
Kasienka Basia bardzo ladne i oryginalne imie :)

Mloda K kciuuuuki. Ja tez Jillian katuje i od poczatku (chyba z 3 miesiace :zawstydzona/y:) zlecialo 7 kg. Ale co najwazniejsze brzuch sie wstepuje :D Czasem dodaje tez Mel B 10 min trening brzucha. A jaki program z Jillian cwiczysz?

Aylin dobrze, ze nuna chociaz poduszke pod glowa miala :-D

Sunshine mnie sie nr 2 podoba :D

Zaza jak Sergi dzisiaj? "Pozbyl" sie juz papierowki??

Hatszept jak mojego przewijam to sie lapie za przyrodzenie. Najgorzej jak go nie zlapie i sie zlapie za osrane jajka :baffled:

Josie cierpliwosci w takim razie - moze sie Jasiowi odmieni po spacerze.

Pare dziewczyn pytala mnie o alergie/nietolerancje glutenu. Z tego co pamietam to wprowadzilam mlodemu dosc pozno i od tamtej pory raczej go unikalam. Sporadycznie kanapeczki, makaron - raczej nie codziennie, a to dlatego, ze czesto mial jakies wysypki, szorstka skore. Tydzien temu dalam mu dwa razy manne (taka zwykla) na kolacje i go wysypalo masakrycznie (najgorzej dookola ust), kupa byla tez bardziej plynna. Poszlam do lekarza, no i babka stwierdzila zeby wycofac ten gluten, cytrusy, truskawki, surowe pomidory, czekolade (wszystkie alergeny + gluten) i zobaczymy co sie bedzie dzialo. Gdybym byla w Pl to zrobilabym wlasnie testy na wlasna reke, a tu nawet nie wiem jak sie za to zabrac... Takze wycofalam co moglam, wysypka znika.

Lord wstal dzis o 8.40 az mi sie plakac chcialo ze szczescia ;) Na sniadanie zjadl kanapke z serem zoltym i nektarynka (sam ser nie jest atrakcyjny). Pogoda jest niesamowita, zaraz sie gdzies brykniemy. Wczoraj bylismy caly dzien u mojej kolezanki i jej coreczki. Dzentelmenem z Tomka zaden :sorry2: Pare razy odepchnal mala jak mu w czyms przeszkadzala :/

Dziś u lekarza G była zwazona i wiecie, że jeszcze dychy nie przekroczyła? 9750... a brzuchol ma solidny...

My mamy takie superasne spodnie z zary i na długość są dobre a na dupce oj jeszcze dużo brakuje Chyba, że są na 4/5... hmmm

Alijenka ah te upadki i obtarcia ... buziaki &&&

ja Basie mam przyjaciolke ale to z niej doslownie ANIOL W LUDZKIEJ SKORZE... jest tak dobra osoba ze szok ... no i tak jakos imie polubilam :) wczesniej mi sie inaczej kojarzylo :p

jestem po glukozie ... do tej pory mi niedobrze ... rany ... a juz nawet gorzkiej herbaty wypilam zeby zeszlo to paskudne uczucie i nic ...

MsMickey
teraz synek :p

Aylin musial byc piekny widok :D

Asik calusny przytulasek :D

Alijenka ja w ogole podkladow nie kupuje :p moj tez lubi gadac BACH i rzucac czym popadnie :D

Andzia bedzie coraz lepiej zobaczysz :)

Kasiek oby nie bylo 10 Basi w jednej grupie ... ja bylam jedna z 3 kasiek w szkole

Niespodzianka wiec moze jednak ten gluten ... bedziesz musiala teraz poczekac i zobaczyc powolutku na co moglo byc

kasiek, Aylin ja właśnie też zauważyłam że mojej wszystkie spodenki lecą z tyłka, jedyne co leginsy są ok :-:)-:)-(

no ja mam juz cała kolekcję getrów, w paski, białe, rózowe, granatowe, szare.... ale jakies spodenki tez bym dla niej chciała...

A i kupiłam młodek wczoraj bidon niekapek z TT. Fajny i chce pic z niego :)

Niespodzianka nie mam pojęcia jaki to program. Znalazłam przypadkiem płytę z ćwiczeniami. 3 etapy tam są po 20 minut. Od najlatwiejszego do najtrudniejszego. Nie obijam się i od początku robię wszystkie na raz czyli cwicze godzinę.
7 kg - super. Jeśli tyle mi zleci to będę miała swoją wagę idealną 50kg. No i przede wszystkim umiesnione (znów) ciało.

No i idę na BOKWE dzisiaj. Kupiłam buty - wyprzedaż ostatnia para 30zl. Akurat mój numer 36.

Pogoda dziś piękna. Spacer zaliczony, obiad ugotowany, tylko młody coś usnac nie chce:)

Witam :) dzieciaki śpią od godziny, obiadek gotowy więc chwila dla mnie z kawką :)
Mamy juz wszystkie 4ki, dzis znalazłam jedną 3kę i kolejne w drodze.
Jak Was czytam to się załamuję trochę, bo wasze dzieciaki w granicach 10kg, a moje chyba pod 13podchodzi:nerd:
My mamy parę dmuchańców :D a od niedzieli żyrafa nam doszła, Antek na rynku poszedł z wujkiem po balonika, a wróciła z :
DSC_3507.jpg
Kurczę widzę, ze nie tylko u nas są upadki i guzy :/ buziaki dla poturbowań-ców :)

Kasieńka
super wieści:) Basia :)

Hatszept ja też szukałam z zatrudnieniem i w sumie tu miało tak być, ale jak widać cały czas się coś zmienia. Myślę, że ze swoimi 13letnimi referencjami nie będę miała problemu w znalezieniu nowego dziecka.
A co do siusiaka to u nas to samo :D koleżanki syn jest jeszcze "lepszy" bierze jej rękę i sobie chce kłaść na fiutka :D jak ona protestuje to jest :angry::angry:

budzą się c.d.n :p

Załączniki

• DSC_3507.jpg
    DSC_3507.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Alijenkano no no, oby takich nocek coraz więcej było:tak:
Kasiekz to super, że Pola wszystko wcina i nic jej nie jest
Niespodzianka a może to po jakimś konkretnym produkcie? Ja za jakiś czas spróbowałabym ponownie z glutenem.I korzystajcie z pogody póki możecie
Kasieńka dla mnie było katastrofą wypić tą glukozę. Męczyłam się aż szok
Aga wow, ale mały ma wagę:szok: mój to 10 waży

A ja dopiero obiad robię, zjemy i jadę z dzieciakami do koleżanki... a co będę sama w domu siedzieć...

Do góry