reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zanim napisalam poprzedniego posta juz pojawilo sie pelno nowych :szok:

MsMickey no i jak nowa przychodnia? Lepsze wrazenia? Zdrowka dla Gochy.

Alijenka super nocka - oby wszystkie byly takie :)

Mloda ja katuje z youtube rozne programy na zmiane zeby sie nie znudzily ;) ale 3 etapy na raz - uuu - niezla jestes :D Mi do wymarzonej wagi nastepne 7 brakuje takze jestem z Toba :D

MsMickey, Alijenka, Aylin wasze buby o wage i obwod bioder dbaja ;) Spodenki beda mialy najwyzej 7/8 - tez modne. Jak mlody mial 6 miesiecy (mniej wiecej) to mialam pelno fajnych spodni, jeansow, ale skubaniec mial tak okragla dupke i brzuszek, ze w nic nie wchodzil ;)

Asik ja za miesiac sprobuje i bede obserwowac - na razie dam mu odpoczac. No i masz racje, nie ma co siedziec samemu - smigaj do kolezanki.

Kasienka ciekawa jestem jak to paskudztwo smakuje :-p Tutaj tego nie robia...

Aga fajny "balonik" ;) Ta zyrafka to taka duza jak Antek - super zdjecie :)

Uff jaki skwar. Bylam z mlodym w polskim sklepie i w parku. Leje sie ze mnie. Teraz mlody spi, a ja sie lenie ;) Nie musze obiadu robic, bo kupilam ruskie :D Łiiii

reklama
Kurcze mlody ma dwie biale kropki w miejscu czworek ale tak dziwnie na gorze dziasla tzn nie na krawedzi. Tak rosna czworki??
Maruda ze hej, nie wyrobie

Dziec zasnal w drodze do domku wiec mamcia nadrabia :-D

Mój T połozył wczoraj nune spać - o 21. Zasnął razem z nią. Ale to nic - wchodzę do sypialnie po 23 a tam obrazek - tatuś rozłozony na całym materacu a dzieć na podłodze - za to z poduszka pod głową :)

:-D:-D:-D widzialam :-D:-D:-D co za ojciec :-p:-p:-p dobrze, ze chociaz poduszke dal :-p:-D

Mati wczoraj nawet się bawił - byłam tego świadkiem. Ponoć było o niebo lepiej. Hmmm, może będzie dobrze:-) Dziś z rana oczywiście histeria od samych drzwi, ale tym się nie stresuje. Do rozstawania z mama tez sie przyzwyczai. Prawda???????:unsure:

widac postepy to dobry znak :tak: bedzie dobrze :-):tak:

Cześć kobitki

Czy Wy nie macie nic do robort, tylko na BB siedzicie????:-p Normalnie masakra ile produkujecie

Ale Damian jest śmieszny:happy: pojechaliśmy wczoraj do znajomych którzy mają córę 2mc starszą od niego i jak tylko ją zobaczył to zaczął biec z otwartymi ramionami, dopadł do niej zaczął ją przytulać i dawać buziaki:-D:-D:-D a ona biedna taka wystraszona stała

wypraszam sobie ja ciezko pracuje w pracy :-p A Damianek czysty gentelmen! :-D

Ello

Ale mi mała dziś dała pospać !!!!!!!!!!!! do 7 rano i ani jednej pobudki w nocy :-D:-D:-D
teraz już śpi od 10 ale to chyba ta pogoda no i oczywiście już zaliczyła upadek z walnięciem głową w szafkę i obtarcie prawego polika o wykładzinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! także Muńka nie martw się u nas jak nie ma wywrotki codziennie to szooooooook !!!

a mam pytanie próbowałyście podkładów Max Factora ?????

wow Gratki dla Nataszki :tak: i jakie to uczucie :-D Niezle Twoja Gwiazda wyczynia :szok: moja jest tak ostrozna, ze od urodzenia miala tylko 3 siniaki na czole :-p

co do podkladu kiedys uzywalam i byl OK teraz przerzucilam sie na Rimmel Match Prefection i jestem bardziej zadowolona :tak:

Kasiek- superasne te kozaki ;-)
Kasienka- tez mam przyjaciolke Basie, i nawet jak sie dlugo nie widzimy mamy o czym rozmawiac, potwierdzam szalona dziewczyna :-D Glukozy wspolczuje, nigdy nie mialam i chyba podziekuje :-p
Aylin- poka jaki :-)
Mlodak- super, ze udalo sie na ostatnie trafic, teraz tylko smigaj na zajecia i raz, dwa, trzy...... :-D
Aga- no co chcesz od tego balonika :-D i wcale nie wyglada na 13kg :no:
Asik- pewnie co bedziesz siedziec w domku :-p pewnie juz wrocilas :-p
Niespodzianka- u nas tez skwar a w piatek ma padac w calej Anglii :wściekła/y: zawsze na weekend :angry: Cwaniara z tymi ruskimi :dry:
Josie- nie wiem jak wychodza 4 ale moja ma biala kropke juz od pol roku z lewej strony w okolicach 5 :dry: Cirpliwosci :happy:

Anegdotka z rana: Perla wyjela moje wkladki przeciw odciska z butow i gdzies schowala :confused2: nie tracac czasu na szukanie zaryzykowalam i zapytalam:
- Aurelko gdzie sa mamy wkladki
- tiu i pokazuje :-):tak:
- gdzie? pokaz mamusi
- tiu i pokazuje :-):tak: (prowadzi mnie do sypialni :eek:)
- rozgladam sie ale nie widze :confused2: gdzie schowalas mamusi wkladki?
- tiu i pokazuje :-):tak: (podchodzi do lozka i podnosi koldre :szok:)
zgadnijcie same :tak::-D:szok:

Sunshine :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

na poczatku wakacji zaobserwowalam na dwulatku ze dzieci to maja niesamowita pamiec. janek ma takie ulubione autko policyjne, czarne BMW. I bartek sie bawil rano tym autkiem. za pare godzin szukam tego autka i pytam bartka czy moze nie widzial policji jasia. a on idzie do piaskownicy, i odkopuje autko spod piachu :-D w zyciu bym sie nie domyslila ze tam :-D

te biale kropki to rownie dobrze moga byc trojki bo wlasnie policzylam ze przeciez trojek tez nie ma :sorry2: chociaz podobno czworki pierwsze ida. no w kazdym razie dziwne miejsce bo one sie wybijaja z boku dziasla, pod gorna warga zamiast na krawedzi.:confused: nie wiem jak to wytlumaczyc

aaa zabieram sie za szycie spodni dla mlodego. mam taki boski sweter bawelniany w paski ktory jest na mnie za krotki, i postanowilam zrobic z niego spodnie jak tu

http://www.etsy.com/au/listing/153155240/baby-boys-upcycled-pants-toddler-boy-leg?ref=related-1

Ostatnia edycja:
Anegdotka z rana: Perla wyjela moje wkladki przeciw odciska z butow i gdzies schowala :confused2: nie tracac czasu na szukanie zaryzykowalam i zapytalam:
- gdzie? pokaz mamusi
Mądralinka :) mnie też Antek zaskakuje z dnia na dzień, a jak śmiesznie będzie jak zaczną mówić :D

Kiedyś byłam z Maxem(3l) w pl u mnie w domu i moja mamuśka coś mu powiedziała, a ten przyleciał do mnie wsciekły i mówi" aga babcia traktuje mnie jak dziecko":-D:-D

Przyszedł w końcu wyczekany karnisz idę montować :D

josie czwórki wychodzą tak dziwnie bo one wychodzą połówkami, najpierw jedna połowa potem druga dlatego dla dziecia to bolesne bo to tak jakby dwa zęby wychodziły naraz :-(

Aga nie martw się podobno Ethan ma około 14 kg :-D:-D:-D, tylko tyle że on znowu wysoki jest

Sunshine i gdzie te wkładki były ??????????????? a co do podkładu to teraz Rimella używam ale ja mam plamy wątrobowe i potrzebuję jakiegoś podkładu dobrze kryjącego a Rimmell nie jest taki :-(

Niespodznianka i jak ruskie smakowały ????????????? ja się umówiłam z babcią po weekendzie też robimy ruskie :-D:-D:-D:-D

asik i jak odwiedziny u koleżanki ????????

Ostatnia edycja:
Byłam dziś u tej ciężarnej koleżanki - ale fajnie jej mała fikała w brzuszku :-)
Przeboje miała dziewczyna od początku, no, ale jeszcze niecałe dwa tygodnie i powinna Antosia przyjść na świat. Gabi zachwycała się szynszylami, bo mają dwa :-) fajne stworzonka!!

Potem wjechałam do tkmaxx i udało mi się kupić G fajne buciaszki...o takie:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://s4f760be3df673.img.gostorego.com/809E82/cdn/media-v2/s4/f7/60/be/3d/f6/73/catalog/product/cache/1/image/7edf2b7b0890dfe5eb7dd73c5bea8f52/b/e/beppi_prenatal2024720_1.jpg

Munka plany super :D to trza sie poznac na zywo :p

koniecznie!!!

Mój T połozył wczoraj nune spać - o 21. Zasnął razem z nią. Ale to nic - wchodzę do sypialnie po 23 a tam obrazek - tatuś rozłozony na całym materacu a dzieć na podłodze - za to z poduszka pod głową :)

mistrzostwo świata!!!:-D jak to się stało??

a mam pytanie próbowałyście podkładów Max Factora ?????

niet. Praktycznie w ogóle nie używam podkładów:sorry2:

Na sniadanie zjadl kanapke z serem zoltym i nektarynka (sam ser nie jest atrakcyjny)

to ma chłopak smaki!!!! :szok::-)

A ja wam polecam kozaczki/śniegowce STUPS. Sprawdzone na dzieciu z wysokim podbiciem...wszystkie ich buty są genialnie dopasowane:) Na Zalando kupuje (bo jest darmowy zwrot bez podania przyczyny, a podane ceny zawierają już koszt wysyłki) Kozaki dziecięce STUPS z bezpłatną dostawą w ZALANDO!

Chyba widziałam dziś w tkmaxx jedne z tych kozaczków, ale były strasznie sztywne, więc nie wiem czy to były te...:confused::sorry2:

- gdzie? pokaz mamusi

hehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Pisze tego posta dłuuugo, bo w trakcie uśpiłam G i oczywiście net mi wywala :angry::angry:

Muńka, Sunshine - tatuś mówi ze dzieć zasneła a on stwierdził ze jeszcze sobie koło niej polezy. No i też mu sie przysneło - a moja jak spi to wędruje po lóżku. I pewnie zwędrowała - a ze trafiła na podusię to sie nie obudziła. Ja ja zawsze do łózeczka przekładam -zeby nie spadła i nauczyła sie kiedys spać sama - a tatus twierdzi ze nie potrafi tak delikatnie :)

Aylin- poka jaki :-)

a taki 73723271ae1444629c2594104677d939.jpgten pierwszy z lewej. Bardzo fajny jest. Polecam

A anegdoda boska - chy ba trzeba juz zacząc wątek zakładać z anegdotkami naszych szkrabów

Załączniki

• 73723271ae1444629c2594104677d939.jpg
    73723271ae1444629c2594104677d939.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry