Ello
Ale mi mała dziś dała pospać !!!!!!!!!!!! do 7 rano i ani jednej pobudki w nocy

teraz już śpi od 10 ale to chyba ta pogoda no i oczywiście już zaliczyła upadek z walnięciem głową w szafkę i obtarcie prawego polika o wykładzinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! także
Muńka nie martw się u nas jak nie ma wywrotki codziennie to szooooooook !!!
atinka ja mam to samo jak czytam o tym co dziewczyny gotują, wstyd się przyznać do tego co ja gotuję :-

-

-(
Aga i jak wózek doszedł ???????? kurde tylko ciekawe jak to będzie po dzisiejszej rozmowie z mamą M ????? !!!!!!!!! czy wózek będzie jeszcze potrzebny

hatszept moja też się tak wszystkim dławiła, normalnie miałam strach w oczach jak coś twardego jadła ale teraz już jest oki, bardziej to ona się wodą krztusi, przy każdym wypiciu wody musi być zakrztuszenie inaczej się nie da
Muńka moja za to z wózeczka dla lalki ciągle ją wyrzuca i mówi bachhhhh

, wozi pusty wózek :-):-), a raczej jej 4 wychodzą bo najczęściej najpierw czwórki potem trójki a piątki niby po 24 miesiącu życia choć mojej już chyba zaczynają wychodzić bo ciągle palce w buzi jak nie z jednej strony to z drugiej i ma ślinotok, u nas jakoś te zęby tak szybko idą :-

-(
Kasienka gratulacje !!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę że będziesz miała córkę

no i Baśki super babki :-):-)
josie moja też czasami zgrzyta zębami ale już coraz rzadziej, a Jasio to rozumny chłopczyk !!!!!!!!!
zaza a mojej po jabłkach nic nie jest
mlodak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte !!!!!!!!!!
kasiek nie wiem dlaczego ale jakoś przeoczyłam Twój post z zakupkami :-

-

-(, śliczny ten stoliczek ile kosztował ??
Sunshine te czarne kozaczki są super :-):-)
MsMickey zdrówka dla G !!!!!!!!!!!
asik nioooo dziewczyny produkują ostatnio widać że sezon urlopowy się zakończył, mam już mętlik od tego nadrabiania, wszystko mi się już myli !!!!!!!!!!!!
a mam pytanie próbowałyście podkładów Max Factora ?????