helooooooooooooo lasencje
na alegro troszke niższe. Ja mam od kolezanki ze sklepu wiec bez jej marzy ale i tak ceny kosmiczne. Moze podaj wymiary stópki małej - zmierze ci emelka to zobaczysz czy by nie były. To naprawdę super buciki z bardzo miękkiej skórki
miseczki mam i polecam - mąż kupił z miesiąc temu
a stolik cudo. Jak sie ogarnę finansowo to pewnie modej kupie
ty się nie odko**** tyko znajdz skep wyprzedazowy. U nas jeden jest i mają czasem - wyboru wielkiego nie ma ae mozna przykładowo za 60 zł kupić. Ja tak modej balerinki kupiłam
emelki uwielbiam - ae sandałki miałam befado bo emela w rozmiarze 19 nigdzie juz nie mogłam dopaść. I też całkiem fajne buciki - ale te skórzane a nie materiałowe
a ten biedny dzieciak to cakiem normalny facet teraz. Mama nie moła z pracy zrezygnowac - on był 3 a po nim jeszcze jedna dziewczynka na swiat przyszła.
tysia ma odruch odkaszlniecia jaj jej cos twardego za daeko zaleci. Nie wiem jak to robi ale juz sie nie boję. Dziamdzia sobie wszystko sama.
A wózek dostała na urodziny od mojej przyjaciółki. Ae dopiero teraz go odkryła. I wozi na zmianę misia i lale
a zabki to 4 raczej. 5 chyba gdzies koło 2 roku zycia dopiero wyłażą
gratulacje
pamietaj ze dobre allegro nie jest złe
jak moja zacznie to nie dość ze bold 100 to jeszcze stado wykrzykników, czerwona czcionka i podkreślenie.... a co fajerwerki też będą.....
aylin- sliczne te buciki ale ciekawa jestem czy jej fat stopka by sie zmiescilaa ceny niezle
![]()
na alegro troszke niższe. Ja mam od kolezanki ze sklepu wiec bez jej marzy ale i tak ceny kosmiczne. Moze podaj wymiary stópki małej - zmierze ci emelka to zobaczysz czy by nie były. To naprawdę super buciki z bardzo miękkiej skórki
Polecam wam talerzyk SMAGLI. Antypoślizgowy spód (na gumie) i wysokie boki. Młodej o niebo wygodniej nabierało się na łyżeczkęMiseczka też antypoślizgowa i super wyprofilowana dla bobasa. Do kompletu są też kubeczki.
Zobacz załącznik 580831
No i kupiła stolik/biurko SUNDVIK z otwieranym blatem wraz z krzesełkiem - wszystko białe (są też szarobrązowe). Genialna przechowalniana kredek, kartek itp.
Zobacz załącznik 580832Zobacz załącznik 580833
POLECAMpp
miseczki mam i polecam - mąż kupił z miesiąc temu
a stolik cudo. Jak sie ogarnę finansowo to pewnie modej kupie
Dlaczego Ty je tu pokazałaśzakochałam się, ale muszę się szybko odkochać:-)
![]()
ty się nie odko**** tyko znajdz skep wyprzedazowy. U nas jeden jest i mają czasem - wyboru wielkiego nie ma ae mozna przykładowo za 60 zł kupić. Ja tak modej balerinki kupiłam
Aylin, wow...2 lata stania przy oknie w żłobku??? dramat...ja bym zrezygnowała z pracy w takiej sytuacji...przykre bardzo...
Ja tez jestem fanką Emelkówtylko je mamy - nie próbowalismy innych marek i jestesmy baaardzo zadowoleni! Uwazam, ze są warte swojej ceny!
emelki uwielbiam - ae sandałki miałam befado bo emela w rozmiarze 19 nigdzie juz nie mogłam dopaść. I też całkiem fajne buciki - ale te skórzane a nie materiałowe
a ten biedny dzieciak to cakiem normalny facet teraz. Mama nie moła z pracy zrezygnowac - on był 3 a po nim jeszcze jedna dziewczynka na swiat przyszła.
no w końcu muszę :-) Mam też małą traumę, po tym jak synek siorki zadławił się kawałkiem jabłka (miał trochę ponad rok) udało im się w porę zareagować, ale gdyby nie znali jak sobie radzić w takiej sytuacji, to mogłoby być gorzej. Tak czy inaczej wzywali potem pogotowie, bo młody co chwilę wymiotowałEhhh... tego zawsze najbardziej się bałam...
Dziś wyciągnęłam z szafy zabawkową spacerówkę i wsadziłam w nią lalę.... po prostu szał w trampkach!!!!!! Pół godziny dziecko miałam z głowyJeździła tym wóziem po całej chacie,a jak lala wypadała, to G mówiła "oć" (choć) i wkładała ją ponownie. Jak lala wypadła w kuchni, to G przyszła z wózkiem do salonu, stanęła na środku i krzyczała "lala"!!! "lala" !!!! hehehehehehehehehehe! chyba myślała, że sama przyjdzie
A u nas jest już 10 ząbków w tym jeden powoli na widoku, ale ja te zęby znajduję przypadkiem, bo nadal z objawów ząbkowania tylko brzydki zapach ślinki. Nie wiem tylko czy to co jej wyszło na dole to 4-ki, czy 5-tki![]()
tysia ma odruch odkaszlniecia jaj jej cos twardego za daeko zaleci. Nie wiem jak to robi ale juz sie nie boję. Dziamdzia sobie wszystko sama.
A wózek dostała na urodziny od mojej przyjaciółki. Ae dopiero teraz go odkryła. I wozi na zmianę misia i lale
a zabki to 4 raczej. 5 chyba gdzies koło 2 roku zycia dopiero wyłażą
a USG dla mnie niespodziaka .... bedzie CORA... szok byl bo jakos tak bylam przekonana na chlopaka ale jestem mega szczesliwa
bo najwazniejsze ze z dzidziolem jest wszystko w porzadku ... wszystkie rzeczy w normie ... genetycznie tez ok bo sprawdzala ... anatomicznie tez ... narzady na swoim miejscu... serduszko bije pieknie ... mala z czkawka i nie dala sobie zrobic zdjecia takiego 3d bo schowala sie za pepowina lapka sie zaslonila i dodatkowo wtulila w lozysko ;D ale byla grzeczniutka wiec wszystko dalo sie super wymierzyc
gratulacje
O no prosze Sunshine ja potrzebuje wlasnie detoksu od laptopa i allegro, to tez pojde sie popluskac![]()
pamietaj ze dobre allegro nie jest złe
Sunshine, Zaza, ja juz naprawdę przyzwyczajona do takich nocek...nawet w pracy w ciązy po takich nockach ogarniałam, ale gdy pobudki były co godzine to juz naprawde za duzo szczescia jak na jeden raz...matko...jak nasza malutka (albo Piorus w koncu!!!) przespi nieprzerwanie 5-6 godzin lub wiecej
to mozecie sie spodziewac posta na forum pisanego boldem i 100!!! :-) to byłoby wydarzenie!!!
jak moja zacznie to nie dość ze bold 100 to jeszcze stado wykrzykników, czerwona czcionka i podkreślenie.... a co fajerwerki też będą.....