zaza26
Fanka BB :)
tak w temacie dawania twardych rzeczy do jedzenia to S dostał wczoraj papierówkę jak wracaliśmy samochodem i jadł ją sobie siedząc sam z tyłu w foteliku, po czym szukam ogryzka a ogryzka nie ma... dzisiaj biegunka na calego, potem wieczorem zaczął wydalać to nieszczęsne jabłko
mam nadzieję, że jutro już będzie OK
Muńka to ty już teraz do pracy? od kiedy zaczynasz?
a akcję z wózkiem z chęcią bym sobie zobaczyła
hmm tylko to moje dziecię takie niewygadane chyba?...

heheh to miało być do Kasienki;-)Zaza co mi zrobić?? Coś nie skumałam![]()
to super!!!! oby tak dalej!A i zadowolona jest z pierwszego dnia nauki, całą drogę do domu nawijała co robili
ano chyba że tak... bo ja mogę się obudzić milion razy w nocy, ale jak nie muszę wstać z łóżka to zasypiam w mgnieniu okaz i tak sobie pomyślałam, że masz tak jak ja;-) gapa ze mnie;-)Hej
Zaza, Ty chyba sugerowałas, zeby P. pomagał przy P. w nocy...on pomaga, tylko problem w tym, ze ja i tak sie budze/wybudzam, wiec nie ma dla mnie wiekszego znaczenia, czy ja wstane, czy leze w łózku i tak wybudzona, a P. próbuje ogarnąc małego P. ;-)
Muńka to ty już teraz do pracy? od kiedy zaczynasz?
a akcję z wózkiem z chęcią bym sobie zobaczyła

gratuluję córeczki!!!!!!!! super, że wszystko w porządku! teraz tylko trzeba wybrać imię dla dziewczynki ;-)a USG dla mnie niespodziaka .... bedzie CORA... szok byl bo jakos tak bylam przekonana na chlopaka ale jestem mega szczesliwa
bo najwazniejsze ze z dzidziolem jest wszystko w porzadku ... wszystkie rzeczy w normie ... genetycznie tez ok bo sprawdzala ... anatomicznie tez ... narzady na swoim miejscu... serduszko bije pieknie ... mala z czkawka i nie dala sobie zrobic zdjecia takiego 3d bo schowala sie za pepowina lapka sie zaslonila i dodatkowo wtulila w lozysko ;D ale byla grzeczniutka wiec wszystko dalo sie super wymierzyc