reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dla smaku - kocham Karmi Poema Di Cafe! :)

wiecie co, idę się wykąpać, pościelić i popisać z Wami leżąc z lapkiem pod mięciusią kołdrerką :D

Ostatnia edycja:
Kurde spuchla mi twarz z jednej strony i boli polik nad dziaslem... Co to? Przeplukac whiskey czy nie? ;)

Podzielam Wasze zdanie na temat tych naszych malych "cudow". Chociaz moj potrafi mnie czasem wkurzyc, to i tak go uwielbiam. Zwlaszcza, ze teraz mam z nim taki bardziej "dorosly" kontakt. Dzisiaj smiac mi sie chcialo, bo wpakowalam sie z nim do wanny i byl tak zdziwiony, ze az mi zadal pytanie "deeee?"

to jak ja się kiedyś wpakowałam do wanny z Moniką po pracy, jak te upały były, to najpierw zdziwienie a potem się na mnie rzuciła (przytulasek mój! :D) i zaczeła klepać i chlapać mnie znaczy w wodę walić z radości :D

a w ogóle to Wasze dzieciaczki też takie przytulkaśne??? Monika potrafi przyjść specjalnie, żeby się powtulać, buzi dać już takie ładne, poklepać i to kilkanaście razy dziennie :)

Witajcie laseczki

Jestem wykończona, padam na twarz po prostu.. mieszkanie wysprzątałam, przyszykowałam jedzonko na jutro ( wystarczy tylko popiec). Do zrobienia została tylko sałatka i tort

Niesamowity widok jak Damian się ucieszył gdy zobaczył Oliwkę:happy2: Mówię do niego,że Ola ( często tak na nią mówimy) przyjechała a ten zaczął biec i krzyczeć 'Oja':happy2: Jak ją dopadł to nie mogła sie uwolnić przez dobre pół godz

Dobrej i przespanej nocki

Rysica S jest strasznie przytulaśny :yes: ale buziaki rzadko rozdaje a jak już to dalej te na karpia ;-)

Asik "tylko sałatka i tort"??? powodzenia jutro!!!

Niespodzianka z pewnością whiskey pomoże :yes::-D ale koniecznie podwójna dawka ;-)

Uff ja wysprzatalam salon a tu sie was namnozylo:-)

Aga no to zdrowko naszych pociech. Ja pijr radlerka. I mojego tez uwielbiam:-)

Przychodzi sie przytulac czasem i daje buzi, a bardziej wystawia policzek zeby mu dac :-) ale najlepsze jest jak mi wlosy po bokach dwoma raczkami gladzi i mowi aja aja :-)

Asik dlatego wlasnie rodzenstwo jest super!

Rysica moja też strasznie przytulaśna. Przytula się, pięknie obejmuje, całuje...normalnie słodziak:)

Josie pięknie to napisałaś. Jak nie kochać tych małych, słodkich rozrabiaków!:)

Aga Iwon Josia
a wg mnie odpuszczenie to danie przyzwolenia takim draniom na kolejne hycle! Od tego jest prawo, sądy etc. Nie można popuszczać i akceptować zła. Jak każdy będzie tak myślał to nic się nie zmieni. Aga napisz na gumtree, aby wygrzebali to z archiwum, bo zostałaś oszukana. Ja poproszę M aby pomógł ci w tej sprawie - M jest prawnikiem. No chyba, że nie chcesz.

Tak w ogóle byłam u dermatologa z Polką i szok. Parę krostek na ramionach nie widocznych, jedynie jak się ręką przejeżdża to wyczuwalne i okazało się, że alergia pokarmowa. Ponoć dlatego też w nocy się wierci, bo brzusio może boleć. Dostała krople fenistil i maść. Mam nie dawać żadnych serków, jogurtów, jaj kurzych i kakao. Jak krosty zejdą to wprowadzać po kolei te produkty od tych na końcu wymienionych począwszy i obserwować.

No i nasze kalosze za 27zł. Pola ma wysokie podbicie a wsuwają się jedną ręką błyskawicznie, mięciutkie i mega wygodne. Była awantura, młoda od razu zakochana nie chciała ściągnąć:D
kalosze.jpgkalosze1.jpg

Załączniki

• kalosze.jpg
    kalosze.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 46
  • kalosze1.jpg
    kalosze1.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor Paniom

My juz po urlopie :( CZtery dni w Borach Tucholskich, a reszta nad morzem. Było super, dzieciaki zadowolone, chociaz w morzu kąpalismy sie tylko raz, bo pogoda sie popsuła, ale za to pozwiedzalismy:-)
Do domku jescze nie dotarłam, zahaczyłam o siostre.
Mati też jest całuśny, lubi sie przytulać, ogólnie słodziak.

Oczywiście czytalam Was przez cały czas, na dobranoc, ale nie bede sie rozpisywać, tylko do Młodak - zdrówka dla Szymka.

Do góry