reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Yyyyyyyy....no ten teges... powoli się będę znów wkręcać, przyznaję bez bicia, że nie dam rady nadrobić trzech tygodni (ale karnego to bym z chęcią przyjęła :-)).
Kuzynka w piątek pojechała, nastawiłam się na weekendowe ogarnianie chaty, bo jest mega zapuszczona i co??? nie mogę ruszać szyją!!!!!!!!!!! ból ból ból !!!!! No, ale plus tego taki, że małż z G na spacerku, a ja wpadłam tu!!!!

Od razu pytam, bo ciągle zapominam - polecałyście jakieś olejki (???) do płukania, tylko nie pamiętam co to i w ogóle nic poza tym nie pamiętam....kasiekz - to Ty o tym pisałaś??? Chciałabym jakiś ładny zapaszek ciuszków.

Munka super, ze jestes zadowolona z urlopu, ale juz chyba czas wracac na bebe nie sadzisz ? ;-)

obiecuję, że będę już częściej!! ;-)

Hej
chciałam tylko przekazac od Młodakowej naszej, że Szymon dostał wysypki więc to jednaj trzydniówka, na bazie której osłabiony organizm załapał inne świństwa. Pewnie niedługo wyjdą w końcu ze szpitala.
Więc good news:)

uuuuuu....nic nie wiedziałam, że są w szpitalu!! Zdrówka dla Szymka!!

My wczoraj kupiliśmy G nowe sandałki, bo stare zrobiły się za małe. Mam nadzieję, że jeszcze trochę w nich pochodzi:-) W tygodniu jeszcze jakieś półbuty muszę upolować.

reklama
Kasienka co do spania to moja w nocy śpi 10-11 godzin a w dzień czasami potrafi teraz przespać 2 razy po 2 godziny, a czasami jak dziś spała tylko od 10 do 12 i padła mi już i 19.15 mam nadzieję że nie zrobi mi pobudki o 5 rano :baffled::baffled::baffled:, mojej kuzinki syn do 3 lat spał po 4 godz w dzień i całą noc przesypał 11 godzin

zaza no fajnie tak czasem puścić nerwy ale to się odbiło na czasie późniejszym, jak wróciliśmy do domu pokłóciłam się na sam koniec z moim K no i co dziś pojechał i znowu dzień do dupy bo znowu sama
a z ciotką fajnie tylko szkoda że tak rzadko może zostać z Niuśką :-:)-:)-(, w ogóle to było moje pierwsze wyjście bez dziecka od kąd się mała urodziła grill się zaczął o 18 a w domu byliśmy już o 22

polaa współczuję Wam tej pogody :baffled::baffled:, ja bym chyba tam w taką depresję popadła że masakra

Muńka a Ty co nie doseksiona że z chęcią karnego przyjmiesz ????? :-p:-p:-p

kasiek ja to swojej chyba nie wcisnę kaloszy bo ona ma wysokie podbicie, także nie wiem w czym moje dziecko będzie chodziło w deszcz :szok:

Muńka
a Ty co nie doseksiona że z chęcią karnego przyjmiesz ????? :-p:-p:-p

aaaa wiesz...czasem taka odmiana się przydaje ;-);-);-)

Zapowiadają od poniedziałku deszcze i pochmurne dni... :sorry2: To sobie Gabi ponosiła nowe sandałki :baffled:

No to ja sobie strzelam cuba libre, któraś też pije?? alijenka - Ciebie nie pytam, bo Ty na pewno :-p:-p

ja mam soczek Kubusia z Thermomixa :p
i oglądam SOPOT :D
jakoś nic mi z barku nie odpowiada, białego winka bym się nie piła a tu lipa, nie ma :p To niech będzie domowej roboty Kubuś

a w ogóle to Monika śpi, Szymek ze mną leży na kanapie i ogląda też Sopot :) a w ogóle to dzisiaj fajny dzień miałam :D Jeszcze idę Monisi wrzucić do prania płaszczyki jesienne, które dostałam i zaraz muszę poprasować :/

Ostatnia edycja:
Alijenka w tym roku to i tak było piękne lato, wszyscy w szoku.
ogolbie wiadomo jaka pogoda w Anglii ale naprawdę lato jest ok. Za to w zimie nie zmarzniemy :-D Chociaż ja uwielbiam śnieg i mrozy :tak:
Ja sie tutaj juz mieszka 5 lat to sie odzwyczailam od upałów takich jak są w Polsce.

chyba sama sie dzisiaj napije bo humor mam beznadziejny :-(
Maz mi kupił mohito

alijenka - a to inna inszosc. Wspolczuje. Ja mialam takie 3 nocki (ok. 30 pobudek na noc, srednio co 20min), myslalam, ze mnie w kaftan wsadza :szok:) jak szly dolne 4. Teraz ida gorne i to dwie na raz. Cos naturze srednio wyszlo to zabkowanie. Bo jakiz sens jest tego bolu? :no:

U nas od jakis 2msc, moze wiecej, jest jedna drzemka i wcale mnie to szczegolnie nie uszczesliwia. Drzemki maja wszak swoje zalety ;-)

:D Jeszcze idę Monisi wrzucić do prania płaszczyki jesienne, które dostałam i zaraz muszę poprasować :/

Ja dziś zrobiłam dwa prania ciuszków, które dostałam i też już kurtki na jesień/zimę. Ehhh....jak ja nie lubię zimna!!!

Polaa - no, to siup!

Gabi też od dwóch miesięcy ma tylko jedną drzemkę koło 11 i mi to w zasadzie pasuje, bo po obiedzie można sobie jakoś fajnie czas zaplanować, no i wcześniej idzie spać, więc mam więcej wieczoru dla siebie.

i po imprezce, chociaż kumpel z pracy ciągnął na piwko jeszcze to grzecznie wróciłam do domu :-p

alijenka szkoda, że się pokłóciliście :(

muńka no nie gadaj, że pogoda się zepsuje tak bardzo, bo S półbutów jeszcze nie ma:sorry2:
no i a propos ciuszków to ostatnio szykowałam do prania ciuszki jesienne i S ma 12 par NOWYCH spodni na ten sezon, plus kilka używanych i kilka z których jeszcze nie wyrósł... a ja mu kupiłam tylko 2 pary dresów w F&F w 2paku

muńka no nie gadaj, że pogoda się zepsuje tak bardzo, bo S półbutów jeszcze nie ma:sorry2:
no i a propos ciuszków to ostatnio szykowałam do prania ciuszki jesienne i S ma 12 par NOWYCH spodni na ten sezon, plus kilka używanych i kilka z których jeszcze nie wyrósł... a ja mu kupiłam tylko 2 pary dresów w F&F w 2paku

zależy co rozumiesz pod słowami "aż tak bardzo" :-) po prostu ma więcej padać, chmurzyć się i będzie koło 20 stopni. Gabi też nie ma jeszcze półbutów i na początku tygodnia zamierzam wybrać się na sklepy.

reklama
Do góry