Yyyyyyyy....no ten teges... powoli się będę znów wkręcać, przyznaję bez bicia, że nie dam rady nadrobić trzech tygodni (ale karnego to bym z chęcią przyjęła :-)).
Kuzynka w piątek pojechała, nastawiłam się na weekendowe ogarnianie chaty, bo jest mega zapuszczona i co??? nie mogę ruszać szyją!!!!!!!!!!! ból ból ból !!!!! No, ale plus tego taki, że małż z G na spacerku, a ja wpadłam tu!!!!
Od razu pytam, bo ciągle zapominam - polecałyście jakieś olejki (???) do płukania, tylko nie pamiętam co to i w ogóle nic poza tym nie pamiętam....kasiekz - to Ty o tym pisałaś??? Chciałabym jakiś ładny zapaszek ciuszków.
obiecuję, że będę już częściej!! ;-)
uuuuuu....nic nie wiedziałam, że są w szpitalu!! Zdrówka dla Szymka!!
My wczoraj kupiliśmy G nowe sandałki, bo stare zrobiły się za małe. Mam nadzieję, że jeszcze trochę w nich pochodzi:-) W tygodniu jeszcze jakieś półbuty muszę upolować.
Kuzynka w piątek pojechała, nastawiłam się na weekendowe ogarnianie chaty, bo jest mega zapuszczona i co??? nie mogę ruszać szyją!!!!!!!!!!! ból ból ból !!!!! No, ale plus tego taki, że małż z G na spacerku, a ja wpadłam tu!!!!
Od razu pytam, bo ciągle zapominam - polecałyście jakieś olejki (???) do płukania, tylko nie pamiętam co to i w ogóle nic poza tym nie pamiętam....kasiekz - to Ty o tym pisałaś??? Chciałabym jakiś ładny zapaszek ciuszków.
Munka super, ze jestes zadowolona z urlopu, ale juz chyba czas wracac na bebe nie sadzisz ? ;-)
obiecuję, że będę już częściej!! ;-)
Hej
chciałam tylko przekazac od Młodakowej naszej, że Szymon dostał wysypki więc to jednaj trzydniówka, na bazie której osłabiony organizm załapał inne świństwa. Pewnie niedługo wyjdą w końcu ze szpitala.
Więc good news![]()
uuuuuu....nic nie wiedziałam, że są w szpitalu!! Zdrówka dla Szymka!!
My wczoraj kupiliśmy G nowe sandałki, bo stare zrobiły się za małe. Mam nadzieję, że jeszcze trochę w nich pochodzi:-) W tygodniu jeszcze jakieś półbuty muszę upolować.