Hej kobitki
U nas sobota sprzątająco-spacerowo-leniwa. Czyli żadnych rewelacyjnych planów na ten weekend, chociaż pogoda piękna.
Niespo to spuchnięcie "wygląda" na ząb? Nie boli Cię żaden kieł?
Rysica mój też uwielbia wspólne kąpiele, tyle że do wanny nie wskakuję je, a Kornel

Już od jakiegoś czassu chlupią się razem i cały dzień czekają na te chwile szaleństwa. Gorzej mam ja, bo muszę potem ogarnąć to pobojowisko w łazience

A jeśli chodzi o przytulanie, to mój bąbel też wszedł w ten etap - często się tuli do nas, tak sam od siebie. Zachęcany tym bardziej. Kornel też był inny, raczej mniej wylewny.
Asik fajnie mały zareagował

Moje chłopaki też tak reagują, jak się długo nie widzą
Kasiekz ale ja nie napisałam, że Aga powinna odpuścić. Powiedziałam tylko, że taka walka z drugiej strony wymaga zaangażowania, często jest stresująca. Dlatego każdy powinien sam zadecydować czy ma na to siłę i czy gra jest warta zachodu.
andzia witaj po urlopie. Wypoczęta?
Kasienka myślę, że nie powinnaś się martwić tymi dwoma drzemkami. Julek do niedawna też miał dwie, dosłownie od tygodnia śpi jeden raz. Przyjdzie czas, że Nikoś sam sobie to wszystko ureguluje

Nie wydaje mi się też, aby spał za dużo. 11 godzin snu w nocy + 3 w dzień daje 14, czyli dokładnie tyle, ile podają statystyki dla tego wieku. A przecież to tylko statystyki
Alijenka racja, kiedyś organizowane były kiermasze książek i połowę miało się po starszych kolegach w spadku. Dzisiaj co rok i nauczyciel, to inny podręcznik. Masakra.
Sunshine, Niespo czekamy niecierpliwie na relację

Najlepiej fotorelację