hej
no to dziś cała nocka przespana :-):-):-), wczoraj położyłam małą i 20,15 pospała do 21,15 i zrobiła sobie przerwę, zostawiłam ją w łóżeczku trochę popłakała ale to raczej płacz bez łez i zasnęła, spałyśmy do 6,40

QUOTE]
ale fajowo, szkoda, że dzisiaj się nie udało, ale może od jutra znowu będzie super
Mlody dzis obudzil sie o 1 i zrobil awanture o mleko. Probowalam podac wode, lulac, kolysac, glaskac w lozeczku. Wrzask nie z tej ziemi - cholerne zeby go rozbudzaja :/
Co do bicia to zaczelam mowic stanowcze NIE jak radzila Kasienka - bez zbednych dodatkow

no i udalam, ze placze. Normalnie byl w szoku - popatrzyl na mnie jak na wariatke i poszedl

Dalej niestety podnosi lapki na mnie, zwlaszcza jak cos idzie nie po jego mysli. No nic trza sie uzbroic w cierpliwosc i konsekwentnie upominac
i tak nie jest źle, bo jak ja udaję, że płaczę, to S się śmieje i bije dalej, bo mam robi fjne miny- chyba słaba ze mnie aktorka
teraz stosuję brutalną metodę - jak mnie szczypie to ja jego, jak ciągnie za włosy to ja jego też - działa
A wiecie co jutro idziemy z moim K na grilla do znajomych iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii moja chrzestna się zaoferowała że zostanie z mała abyśmy mogli sobie dłużej posiedzieć sami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie nie mogę w to uwierzyć !!!!!
super! to dzisiaj ten grill? daj znać jak było?
A i gościu od wózka okazał się oszustem sprzedał mi pęknięty wózek

cały stelaż który jest ukryty pod plastikiem, wcześniej nie było tego widać, bo był mocno wciśnięty.
ale kwas

kurcze nie masz jakiegoś osiłka w rodzinie, żeby go nastraszyć?;-) sama przyjadę i nakopię mu do tyłka

jak można tak po chamsku postąpić???
Dzisiaj miałam egzamin na mianowanego (zdałam; od września podwyżka ;-)_, więc w końcu mam czyste sumienie i mam nadzieję, że będę tu często zaglądać

Choć nie obiecuję
Zobacz załącznik 578970
Maćku gratulacje zdanego egzaminu i podwyżki!!! i super, że jesteś z nami -tym razem zostań na dłużej i częściej!;-) a obrazek bimba rewelacja - tekst zastosuję na pewno, ale innym razem, bo teraz coś teściowa nie zaczyna ze mną - w ogóle jest jakaś miła... za miła
Hej
chciałam tylko przekazac od Młodakowej naszej, że Szymon dostał wysypki więc to jednaj trzydniówka, na bazie której osłabiony organizm załapał inne świństwa. Pewnie niedługo wyjdą w końcu ze szpitala.
Więc good news
a to super wieści!!!
nie chwaliłam się, że Polka chodzi z kolbami gotowanej kukurydzy i sobie obgryza. Tym sposobem mam 3 kolby ponadgryzane leżące wszędzie, ale ile radości

Łącznie to znajda nie całe pół z jednej.
mmm kukurydza w kolbie, oczywiście prosto z kolby, to S ulubione warzywko
jak mierzycie dzieciom nogi do butow krytych ja mam z tym ogromny problem bo kazdy producent ma swoja rozmiarowke ... elefant ma 22 tego co ecco ma 21, a np w ccc 20 to 22 elefanta tak przynajmniej wychodzilo po sandalach ... i teraz juz nie wiem jak mierzyc temu mojemu dziecieciu ta noge bo miarka elefanta wcale nie jest dobra
S ma taką dziwną stopę, że musi mieć przymierzone