reklama
Dziś moja córa kończy 7 lat, ale ten czas zapiernicza. Jeszcze niedawno w pampkach biegała a tu już taka pannica
Polaa Kubuś pewnie przyzwyczaił się do cioci? Ale niedługo ją znowu zobaczy jak do PL zawitacie
Iwon z jakiego osiedla Szczecina jesteś jeśli mogę spytać?
Alijenka kurczę, bidulka troszkę się poturbowała wczoraj..
Aylin oby wypaliło z autkiem
Damian już któryś dzień z rzędu wstaje z tak mokrym pampersem, że mu przecieka. Piżamka i cała pościel do wymiany
Polaa Kubuś pewnie przyzwyczaił się do cioci? Ale niedługo ją znowu zobaczy jak do PL zawitacie
Iwon z jakiego osiedla Szczecina jesteś jeśli mogę spytać?
Alijenka kurczę, bidulka troszkę się poturbowała wczoraj..
Aylin oby wypaliło z autkiem
Damian już któryś dzień z rzędu wstaje z tak mokrym pampersem, że mu przecieka. Piżamka i cała pościel do wymiany
kasiekz
Fanka BB :)
laski ja mam łóżko 160cm i obok przylega do niego Poli łóżeczko ze ściągniętym całym bokiem. śpimy więc wszyscy razem, ale Pola w swoim łóżeczku. pewnie, że to zobrazowałam więc wkleję potem zdjęcie
zaza ja też kupiłam sandałki o rozmiar za duże, a teraz kilka milimetrów wyłażą jej z nich palce i są o rozmiar za małe.
aga chwalenie się, że dzieć łagodnie ząbkuje powinno być tu karane
aylin to się nazywa przeznaczenie
alijenka super, że mała lepiej już spała
u mnie na odwrót. babcia dała jej ostrego na maxa małego gołąbka i ta całego z kapustą wciągnęła. efekt? całą noc miała wzdęcia, bolał ją brzuszek, budziła się rykiem, krople nie działały...
zaza ja też kupiłam sandałki o rozmiar za duże, a teraz kilka milimetrów wyłażą jej z nich palce i są o rozmiar za małe.
aga chwalenie się, że dzieć łagodnie ząbkuje powinno być tu karane
aylin to się nazywa przeznaczenie
alijenka super, że mała lepiej już spała
Ostatnia edycja:
zaza26
S ma lekki stan podgorączkowy, ale mmr znosi aż za dobrze, wstał o 6 czyli godz wcześniej niż zwykle, a na drzemkę udal się o 13.55 dopiero
a przed drzemką zdążył sobie nabić siniaka na policzku tuż pod okiem - już słyszę komentarze teściowej - "wdziałaś co on sobie zrobił?"
na razie tylko dwie trafne decyzje mi się zdarzyły - D i S;-)
S ostatnio nie sikał przez noc wcale, a teraz zdarza mu się pieluszkę mieć mokrą, więc może to jakiś ogólny problem;-) np. zmiana pogody czy cóś takiego;-)
a teraz czas na zasłużoną herbatkę z cytrynką ;-)

a przed drzemką zdążył sobie nabić siniaka na policzku tuż pod okiem - już słyszę komentarze teściowej - "wdziałaś co on sobie zrobił?"

hmm może się skuszę i zaraz coś tam naskrobięPrzypominam o wpisach na wątek wyjazdowy - przyda się:-)
a proszę bardzo, ale chyba będziesz musiała się ze mną premią podzielić, bo nic nie wygrałam:-(hejka,
w imieni spółki dziekuję za dbanie o premie nasze![]()
coś w tym jest! a ja wierzę w przeznaczenie - wierzę, że jest mi przeznaczone zawsze dokonywać złych wyborówA i powiem wam coś - jestem analitykiem, nieprzesądnym. Ale zaczynam chyba wierzyc w przeznaczenie: zeszły tydzień - T miał jechac w srode na tą nieszczesna delegacje. Ale w 3 firmach w któych jest za łącze odpowiedzialny padła sieć. Nie było cudu aby to zostawił i sobie pojechał - wiec delegacja przełozona na piatek. Jako ze miałam dzień wolny to miałam z nim jechać - dzieć z nami. Ale mała dostałą gorączki - wiec stwierdziłam ze nie bede jej ciągnąc. Pojechał sam - i dobrze bo nie wiem czy nam tez by się upiekło po wypadku - i wyszłybysmy bez szwanku. Czyli coś od pocztku "mówiło" - nie jedz. No i teraz znalazło sie auto dla nas - z śliczną zawieszką w kształcie łosia na lustrku (ja takiego "latacza" przy lusterku nie znosze bo mi zaburza pole widzenia) a mój T na wszelkich forach wystepuje jako "moose". Wiec sądzę ze to autko nasze ma być.... A moze sobie tylko szukam![]()

Sto lat dla Oliwii!!!!!!!!!Dziś moja córa kończy 7 lat, ale ten czas zapiernicza. Jeszcze niedawno w pampkach biegała a tu już taka pannica
S ostatnio nie sikał przez noc wcale, a teraz zdarza mu się pieluszkę mieć mokrą, więc może to jakiś ogólny problem;-) np. zmiana pogody czy cóś takiego;-)
popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aga chwalenie się, że dzieć łagodnie ząbkuje powinno być tu karane![]()
a teraz czas na zasłużoną herbatkę z cytrynką ;-)
Asik tak przyzwyczaił sie, zreszta Wojtek chyba tez bo dzisiaj wszedł na łóżko, na którym spała i pokazywał " nie ma"
a godzinę temu rozmawialiśmy z Nia na skype to nie wiedział co sie dzieje
Po prostu zglupial
Patrzy na mnie, na Nia leci do ekranu, śmieje sie, mina zdziwiona. Śmiać mi sie chciało....
wszystkiego Najlepszego dla córki.

wszystkiego Najlepszego dla córki.
Oliwia wróciła już z nad morza ale do domu wraca dopiero w piątek. Siedziałaby do soboty ale idzie na urodziny do koleżanki ( a w sobotę koleżanka przychodzi do niej)
Iwon ja właśnie raz w miesiącu na pomorzanach jestem z Oliwią.
Polaa Wojtuś musiał komicznie wyglądać taki skołowany;-)
Zaza Damian też dziś nabił sobie wielkiego guza z tym że na czole. Stan podgorączkowy nadal jest?
Iwon ja właśnie raz w miesiącu na pomorzanach jestem z Oliwią.
Polaa Wojtuś musiał komicznie wyglądać taki skołowany;-)
Zaza Damian też dziś nabił sobie wielkiego guza z tym że na czole. Stan podgorączkowy nadal jest?
reklama
agaundpestka
Najlepszego dla Oliwci!!
Ja nie wiem co się, ze mną dzieje, ale o 20tej jak kładę młodego to sama ledwo żyję, tyle powinnam zrobić w domu, a :/
Ja nie wiem co się, ze mną dzieje, ale o 20tej jak kładę młodego to sama ledwo żyję, tyle powinnam zrobić w domu, a :/