reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja dzis padam z nog i marze o lozku a tu jeszcze mi sie robi dla mlodego indyk w suszonych sliwkach. Ciekawe czy w ogole raczy zjesc. Padam....

Zaza moj ma guza po wczorajszym spacerze. A tesciowkka mi sie wczoraj zapowiedziala na wrzesien..... co gorsza nie powiedziala na ile chce przyjechac...

Buziaki dla oliwki!

reklama
Hejoo,

witam się z Wami i kawą ;-)

Katrina udanych wakacji :happy:

Asik łe, no to daj znaka na priv jak będziesz w najbliższym czasie, zapraszam na kawkę :-)

A można wiedzieć w jakim celu przyjeżdżacie do nas regularnie? :happy:

hej

no to dziś cała nocka przespana :-):-):-), wczoraj położyłam małą i 20,15 pospała do 21,15 i zrobiła sobie przerwę, zostawiłam ją w łóżeczku trochę popłakała ale to raczej płacz bez łez i zasnęła, spałyśmy do 6,40 :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

Aga ale ze mną dzieje się to samo po 20 już jestem nie do życia :baffled:

katrina wypoczywaj !!!!!

josie fiu fiu indyk w śliwkach mniaamm :-D:-D

Aylin podziwiam Cię z tymi przetworami

polaa coo się stało że nie będzie Cię na fb ?????????????

Bry - ja tez z kawka :)

Zaza powiedz tesciowce, ze nie widzialas co sobie Sergi zrobil i to sie stalo przed momentem jak go pilnowala ;)

Aylin Ty to masz zaciecie - najpierw ogory, teraz sok malinowy. Ja sie musze wybrac na jezyny. Rosna w parku obok, a Anglicy nie zbieraja :szok: Wola kupic w markecie 250 gram za prawie 10 zl :szok:

Iwon jak tam po powrocie do pracy? Ogarniete i dopiete?

Asik sto lat dla Oliwci

Josie schab ze sliwkami :szok: Jak mlody pogardzi to mi wyslij - chetnie zjem :D

Aga moze jakis niedobor witaminek?

Katrina czekamy na relacje z wakacji.

Polaa dzieciaki pewnie tesknia, ale niedlugo znow sie zobacza z ciocia ;)

Mlody dzis obudzil sie o 1 i zrobil awanture o mleko. Probowalam podac wode, lulac, kolysac, glaskac w lozeczku. Wrzask nie z tej ziemi - cholerne zeby go rozbudzaja :/
Co do bicia to zaczelam mowic stanowcze NIE jak radzila Kasienka - bez zbednych dodatkow ;) no i udalam, ze placze. Normalnie byl w szoku - popatrzyl na mnie jak na wariatke i poszedl :sorry2:Dalej niestety podnosi lapki na mnie, zwlaszcza jak cos idzie nie po jego mysli. No nic trza sie uzbroic w cierpliwosc i konsekwentnie upominac ;)

Niespo witaj w klubie, mój się wczoraj upomniał wrzaskiem o mleko o 23.30 :sorry2: I też cała butelka ciepłej herbatki nie pomogła.

W ogóle od tygodnia jak uśnie około 20-tej to tak do 24 budzi się chyba z 5 razy z płaczem, podaję picie i zasypia. A na koniec chce mleko. Nie wiem o co cho. Głodny? Nie sądzę, na kolację zjadł np. wczoraj całą kanapkę z sałatą i szynką i wypił 220 ml mleka z kleikiem. To mało?

Ostatnia edycja:
Niespodzianka mojej też mówię NIE i tez nie ma reakcji jak narazie, choć na tatę reaguje a na mnie różnie to bywa, jeszcze jestem cierpliwa ale czuję że już się to kończy !!!!!!

Wiecie co zauważyłam że moja musi być między ludźmi, jak jesteśmy gdzieś czy ktoś do nas przyjdzie to jest nie to dziecko !!!!!

h

Aylin podziwiam Cię z tymi przetworami

Aylin Ty to masz zaciecie - najpierw ogory, teraz sok malinowy. Ja sie musze wybrac na jezyny. Rosna w parku obok, a Anglicy nie zbieraja :szok: Wola kupic w markecie 250 gram za prawie 10 zl :szok:

Ja to się teraz ograniczam i robie niezbędne minimum. Kiedys przerabiałam wszystko - a teraz odpuściłam. TRobie ogórki bo nuna lubi a sok malinowy do herbaty w zimie niezastapiony, w przypadku przeziębienia też. A w sklepie to podróby nie soki :)

reklama
Aylin no to prawda że w sklepach to podróby, ja mam o tyle dobrze że mój tato robi soki także zawsze jak potrzebuję to dostaję :-), a mojego K mama robi ogórki także też zawsze coś nam skapnie :-):-)

Iwon moja na noc pije tylko mleko :-), hmmmm jakoś dla mnie mleko i szynka nie bardzo idą w parze :baffled:

Do góry