Witam sie i ja z kawusia :-)
Zaza/Asik- mloda siksa ale wystarczy dobrze mezem sie zajac przed wyjazdem i na dziczyzne sie nie rzuci

Dziś moja córa kończy 7 lat, ale ten czas zapiernicza. Jeszcze niedawno w pampkach biegała a tu już taka pannica
Damian już któryś dzień z rzędu wstaje z tak mokrym pampersem, że mu przecieka. Piżamka i cała pościel do wymiany
Sto lat dla pannicy :-) a z pampkiem tez tak mialam i zmienilam na noc o pol numera wieksze czyli 4+ i jak na razie jest ok
Dzień dobry - 47 butelek po soku gerber zostało zapełnionych sokiem malinowym. A ja ledwo zyje.....

szacun i uklony
Wiecie co zauważyłam że moja musi być między ludźmi, jak jesteśmy gdzieś czy ktoś do nas przyjdzie to jest nie to dziecko !!!!!
to normalne

ja dlatego uwielbiam spotykac sie z dziewczynami i ich dzieciaczkami bo moja jest wtedy najgrzeczniejsza

a sama ze mna w domu szalej
Aylin- nie wymyslasz sobie cos jest z tym przeczuciem

Pe nie chialo sie isc na pilke bo cos mu mowilo, zeby nie jechac ale ze on jako manager druzyny wiec pojechal i co.... skrecil kolano i na 3 miesiace uziemiony w domu! to samo przeczucie mial teraz z tym wypadkiem i dum kolej zatrzymal mu sie na dupsku, wiec cos w tym jest

ktos nad nami czuwa tylko my tego nie sluchamy
Niespodzianka- czyli co wybieramy sie na jezyny? ;-):-) a tak wogole to czy Ty bedziesz wolna na weekendzie? bo wiesz nie chce sie narzucac
Alijenka- super, ze nocka przespana

moja jak sie budzi o 640 to ze mnie zwloki sa nawet po przespanej nocy
Iwon- jak mila czas bez meza? i po powrocie do pracy? lepiej, gorzej?
Munka- swietnie to brzmi :-) uwazaj bo jeszcze kokietka Ci urosnie

i fajnie, ze urlop sie udal
MsMickey- mowisz Irlandzka pogoda? chyba tylko na chwile.... szybko by zatesknil za sloneczkiem
Kasiek- napewno bedziesz miec jeszcze dzieci

taki dar bycie super mama nie moze sie zmarnowac

a oderwanie sie na jakis czas do pracy moze przyniesc korzysci na przyszlosc wiec znajdz wtym pozytywy

tym bardziej, ze praca brzmi inrtygujaco
Aga- ja mam to samo 20 wybija a ja moglabym pojsc spac.... gdyby nie to ze z Pe robimy sobie seans filmowy Wladcy pierscieni to pewnie bym poszla spac

a remont i obowiazki nie uciekna

Polaa- wiem jak sie czujesz, tez tak mam po wyjazdach z PL albo jak ktos wyjezdza od nas..... :-( bo ta swiadomosc, ze jestesmy tu sami jest troche przytlaczajaca ale po kilku dniach przechodzi bo musily wrocic do rzeczywistosci a Ty nie dlugo znowu ich zobaczysz i dzieciaczki beda sie razem bawic

glowa do gory :-)
Jade z Perla i kolezanka na BEACH PARTY :-) przy szkole jest organizowana imprezka - mloda uwielbia piasek wiec bedzie miec radoche :-)