Sunshine6
Fanka BB :)
Heheheheeh to Was zaintrygowalam 

uwaga wyjasnienie zagadki
Maria to nikt inny jak kolezanka z pracy
no a z kim jezdzi sie w "dekegacje"
jak nie z kolezankami
A tak powaznie to nawet bym sie cieszyla, ze jedzie i bedzie 3 tyg spokoju ale od wrzenia zaczynam szkole i nie mam z kim mlodej zostawic a zajecia zaczynaja sie o 18 :-( Dla niego to szansa rozwoju wiec niech chlopak korzysta a o Marie sie nie martwie
i jak udalo sie siuski pobrac? trzymaj sie kochana i nie martw sie bedzie dobrze
Niespodzianka- no pewnie, ze TO lepsze niz samoloty
:-) nie martw sie Aura go ustawi i bedzie chodzil jak w zegarku
A tak na serio to konsekwentnie mu mow NIE i pokaz, ze to boli, albo nastepnym razem "poplacz sie" zeby wiedzial, ze tym robi mamie krzywde i nie mozna bic. Moze zadziala....
Wiecej nie pamietam za co przepraszam ale obudzilam sie nie przytomna
bo za pozno poszlam spac. Z telewizji leci Wladca Pierscienia i tak meczymy a potem zdychamy z rana 

Maria to nikt inny jak kolezanka z pracy

A tak powaznie to nawet bym sie cieszyla, ze jedzie i bedzie 3 tyg spokoju ale od wrzenia zaczynam szkole i nie mam z kim mlodej zostawic a zajecia zaczynaja sie o 18 :-( Dla niego to szansa rozwoju wiec niech chlopak korzysta a o Marie sie nie martwie

Jesteśmy na pediatrii. Nie schodzi mu gorączka praktycznie. Teraz jest z nim K, ja mam odsapnac do 24. Do tego czasu też musi złapać siku w pojemnik bo robią mu posiewy i wymazy wszelkie. Jeśli się nie uda a już raz wszystko ja mnie wylądowało to będzie cewnikowany. Nie przeżyje tego. Wolałabym umrzeć tu i teraz aby już był zdrowy.
i jak udalo sie siuski pobrac? trzymaj sie kochana i nie martw sie bedzie dobrze

Niespodzianka- no pewnie, ze TO lepsze niz samoloty

Wiecej nie pamietam za co przepraszam ale obudzilam sie nie przytomna