My mamy antybiotyk, bo zapalenie oskrzeli, gorączka dalej się trzyma..
Do tego ząbkuje, wczoraj się przebiła lewa trójka i chyba niebawem kolejne się pojawią.
Po tych lekach to i kupki brzydkie i dużo ich... więc ogólnie to biedna ma kumulację wszystkiego.
Młodak & za Szymka, biedny, a Ty się babo połóż bo dłużej tak nie pociągniesz! Ja wiem, że zgrywamy siłaczki zawsze, ale... I cewnikowanie u mojej to był pikuś w porównaniu z zakładaniem wenflona.. :-( od ostatniego pobytu w szpitalu jak tylko widzi lekarza to się drze strasznie... :-(
Sun kto to Maria?
kasiekz u mojej z buzią i oddechem ok. ;-)
Kasienka Lenka też je to co my, więc i smak soli zna, ale jak jej gotuję coś tylko dla niej to nie dosalam i zjada. Chociaż ostatnio zrobiła się wybredna i niektóre rzeczy które kiedyś lubiła teraz są be np. banan za żadne skarby świata nie chce go zjeść, ani ogórek zielony
josie tym piwem to wiesz, moja od dziadka też już pianki próbowała

i z warzyw to frytki lubi najbardziej (tzn jadła dwa razy

) także myślę, że lepiej jak Jasiek je doprawione niż nie je w ogóle

i z tymi poradnikami to masz rację, człowiek się naczyta, a potem życie weryfikuje wszystko
Niespodzianka moja też czasem ma napady agresji, ale raczej nie reaguję i zauważyłam, że jak ja jestem zła i krzyknę na coś (ale nie na nią) to ona też zaraz rzuca nerwami
Mam właśnie dziś drugi dzień z rzędu urlopu na żądanie, czad