reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzięki Dziewczyny za rady :) W końcu jednak wzięliśmy złoty Dąb, bo jednak najlepiej pasował do wszystkiego jak zaczęliśmy te wzorniki przykładać do drzwi, ścian, podłogi, dywanu. No ale oczywiście przez pracę męża nawet nie mogliśmy się umówić na konkretny dzień, bo w piątek pracuje, w sobotę też, a w przyszłym tygodniu już ja nie mam urlopu i w końcu chyba się trzeba będzie umówić na godzinę 16, w dzień, kiedy mąż będzie w domu... Już się nie mogę doczekać :D

A co tu tak cichooo?????????
Wielkiego marudzenia ciąg dalszy niestety.
Mam dziś luzy bo K. ma wolne więc tylko obiad zrobiłam i się byczę a on z dzieciakami na dworze

Josie
mój jak usypia dzieciaki to też u nas w łóżku a później przenosi... oszaleć można
Zaza fajnie, że urlop udany:-) oby zębole szybko się przebiły
Katrina moja koleżanka też tak miała. Miała mieć dziewczynkę z czego bardzo się cieszyła bo miała już chłopca. Dopiero z porodówki napisała mi że 'jajka wyskoczyły':szok::-D
Kasiekz mój od paru dni też na słowo 'nie wolno' robi smutną minkę i zaczyna płakać. Ale co najważniejsze słucha się i już tego nie robi:happy:

Kurczę, za miesiąc mija 10 lat jak jesteśmy ze sobą z K. ale ten czas leci.........

Ostatnia edycja:
Kasiekz dzięki za przywołanie :) czytam Was, ale jakoś brak weny do pisania.
W zeszłym tygodniu podwójne śluby udane :) Antek się wyszalał, do wczoraj miałam kumpele więc intensywne spędzanie czasu, a tak to nic nowego :) Antek coraz lepiej dogaduje się z M. No i już prawie połowa miesiąca, a ja kasy nadal nie dostałam.

A i jeszcze jedna ważna rzecz :) w czwartek mój brat z dziewczyną się wyprowadzają i Antek będzie miał swój pokoik :)

Hej :-)

Rozbawil mnie trochę mikroskopijny brzuszek naszej Kasienki, wiec dla tych ukochanych czerwcóweczek, które mają większe obwody tu i ówdzie zamieszczam swój ;-) na poprawę humoru ;-)
zdjęcie (1).jpg

Monika, też Cię pamiętam! Zrób morfologię i moze usg brzuszka. Na pewno wszystko w porządku :tak:
Gratuluję wszystkim bylym urlopowiczkom udanych urlopów!
Rysica, ciesze się, ze drzwi wybrane!
Iwon, gdyby Sz był bliżej to na bank wpadłabym do Ciebie w weekend troszkę poprawic Ci humorek...miesiąc zleci ekspresowo! A póżniej jakie iskry będą miedzy Wami leciały ;)
Mickey, Munka, łer ar ju? Tzn. wiem, ze Munka na wakacjach...ZNOWU! ;) ale jakos tak poginęłyscie...
Aga, gratuluję Antosiowi pokoju :)))
Zmykam za niecałą godzine na usg...trochę się denerwuję, bo co chwila coś niepokojącego u malutkiej znajdują...chyba zawału serca niedługo dostanę...tzn. tragedii nie ma, ale albo za mala o 1,5 tyg i trzeba pilnowac, czy nie ma hipotrofii albo jakis cien na serduszku, zdiagnozowana ARSA...no juz dosc tych rewelacji...trzymajcie kciuki pls!

Załączniki

• zdjęcie (1).jpg
    zdjęcie (1).jpg
    17 KB · Wyświetleń: 48
hej

Mała padła mi już o 19,15 ciekawa jestem do której pośpi, ale coś ma stan podgorączkowy 37,2-37,4 :-:)-(
Spała mi dziś tylko od 10,30 do 11,10 czyli 40 min :-:)-(

Sunshine faktycznie miałaś niezły weekendzik, pozazdrościć tylko :-):-), a Twój Pe niech teraz stara się o ubezpieczenie za bolącą szyję

Aylin i jak tam mała ????

kasiek super że wróciłaś :-):-):-), no i fajnie że urlop udany !!!!!!!!!!!

Niespodzianka gratki apetytu dziecia :-):-):-)

asik udało Ci się z tym ubezpieczeniem !!!!

josie cały dzień trąbili o tym deszczu meteorytów a ja zapomniałam !!!!!!!!!!!!!!

zaza super że wakacje się udały !!! ja o swoich już dawno zapomniałam !!!! gratki ząbali !!

katrina dobre z tą Twoją sąsiadką !!!! to co ona nie wiedziała wcześniej co będzie miała ???

Aga przecież i tak Antek będzie spała z Tobą :-):-):-):-)

hatszept &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znać jak wrócisz z USG !!!!!! a brzusiu masz śliczny :-D:-D

Hej,
u nas tak:
Rzeszów: Nawałnica nad Rzeszowem [ZDJĘCIA INTERNAUTÓW] - Nawałnica nad Rzeszowem [ZDJĘCIA INTERNAUTÓW] - 13 sierpnia 2013 - zdjęcie nr 1

z balkonu pofrunął w nieznane kosz na pranie sztuk 2 oraz martysiowy basenik. A i konewki też znaleść nie mogę. W kuchni zdmucneło mi z blatu wszystko (łącznie z 5 litrowym slojem ogórków małosolnych) Uszkodzona mam ściane koło okna - chyba okno walneło. Wiec meza musze zmolestować do naprawy. A - słuj z ogórami upadek przezył.

Tysia przerażona lekko - ale juz doszła do siebie - czyli spi :) Zeby nadal w natarciu

ale ciszaaaaaaaaa, człowiek po takiej nieobecności głodny wrażeń, a tu nico!

aga super, że będzie miał swój pokój. Pewnie na początku będzie mu służył tak ja Polce - do trzymania zabawek:D Polka bawi się w dużym pokoju i tam mam kram, śpi w mojej sypialni, no a jej pokój tylko ładnie wygląda:D:D Jak to nie masz kasy!!! Kuźwa weź ją przyciśnij do muru, bo to jakieś nieporozumienie! Znajoma znajomą, ale bez przesady, tu nie ma żadnego wstydu dla ciebie! Doskonale, że weselka zaliczone z Antosiem. Ja idę z Polką w czwartek:p

aylin
ja mam wszystko szaro białe, nawet łazienki. Kocham ten kolor:) Jedynie Polki pokój różowo biało czarny:) Aaaaaaa masakra z tą wichurą u was!!!
P1015638.jpg

hatszept śliczny brzusio, że aż się zachciało:p

alijenka bosche moja musi mieć drugą drzemkę, tj. sama padłaby o 15.00 na miejscu Nataszki, a ona wojowała ci do 19.15 - mocna jest!:)

no i u nas też ciągle te 4 czwórki na tapecie! grrrry

Załączniki

• P1015638.jpg
    P1015638.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Witam :-)

Jakos przez ostatni dni nie miałam czasu do Was zajrzeć ale dzisiaj mi sie udało :tak: Korzystam póki jeszcze jest Młoda u nas, bawi chłopaków a ja robię swoje rzeczy :) dzisiaj była u mnie koleżanka wiec popołudnie miło spędziłam :tak: Jutro biorę ich do parku, oczywiscie jak pogoda na to pozwoli.

Aylin niezle :szok:

Hatszept ale masz super brzuszek :tak: Piękny.

Aga no to fajnie, ze Antos bedzi miał swój pokój :tak:
Ja właśnie nie mogłam sie doczekać jak przeniose Wojtka do swojego, jest w Nim od czerwca i od tego czasu nie trzeba do sypialni wchodzić na palcach wieczorem :-D Śpi o wiele lepiej :tak: Pierwsze dwa wieczory jak Go kladlam spać bal sie trochę ale pozniej juz ok.

aliejnka oby Mała nie miała żadnej gorączki.
moj za to ma katar i nic poza tym, apetyt dopisuje ale z noska sie leje. Mam nadzieje, ze mu przejdzie

zaza widziałam zdjecia z wakacji na fb, super :tak:

I nie wiem co jeszcze...:zawstydzona/y:

reklama
Aylin no właśnie na tvn24 widziałam, masakra co to się u Was dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!

kasiek bo ja tak przetrzymałam !!! moja też jeszcze musi mieć dwie drzemki, próbowałam ją położyć na siłę około 15-16 ale nie dało się to musiałam ja przetrzymać, ale coś mi się to nie podoba bo ciągle ma temp 37,4

Do góry