reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hatszept cudnie!!!!

jade na weekend nad Soline :-) juz jutro po poludniu jedziemy! i najlepsze ze nie bylo juz domkow wiec wzielismy przyczepe kempingowa. hmmm mam nadzieje ze nas sytuacja nie przerosnie:baffled:

janek juz coraz lepiej chodzi, i coraz wiecej puszcza sie sam, jestem przeszczesliwa!
no ale poza tym z jedzeniem tragedia. mam wrazenie ze jedzenie to dla niego najgorsza kara, juz chyba nawet woli zmiane pieluchy. juz nawet butelki do konca nie jest w stanie wypic, bo tu pies zaszczeka , tu ktos drzwiami trzasnie, wypuszcza butelke w polowie i po sprawie.... no ryczec mi sie chce!

do tego mezowi zdiagnozowali borelioze. i ma ja raczej od kilku lat bo ostatnio nie mial kontaktu z kleszczami no ale oczywiscie nagle go wszystko boli i jest wrecz umierajacy, palcem nie moze ruszyc :confused2: i na nic tlumaczenie ze jak dotad zyl z tym normalnie, teraz sie tak zle czuje ze gotow zaczac testament spisywac :eek: zwariuje

reklama
Aylin - o jaaa, szok!!!!!!!

A ja w końcu wyprawiłam syna spać! No nie dał się wcześniej, tak mnie błagał o poukłądanie z nim LEGO i pogranie w spadające małpki... Mam nadzieję, że szybko uśnie! Sama chyba zaraz idę w kimę! W końcu w mieszkanku lśni :D Cel na jutro - posprzątać szafę i komodę u Moniki ;)
Pojutrze - szafa u nas :p Potem - szafa na przedpokoju, chociaż tam to w zasadzie trzeba buty poukładać i ew kurtki równiej powiesić...

Hatszept - przepiękny brzunio!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Wpadam na chwilę i co widzę? Piękny brzunio hatszept :) jak po usg????

Zaza zazdraszczam wakacji. Widziałam foty, super.

Aylin szok z tą nawalnica u Ciebie. No ale super ze ogorasy wytrzymały :) Szkoda tylko baseniku bo znów upały idą.

I nie wiem co jeszcze więc napiszę co u nas. Młody dzisiaj miał zmienne nastroje, w kilka sekund przechodził z płaczu w śmiech i na odwrót. No oszalec można było. O 18 zabralam go se sobą do hotelu dla psów gdzie przechowuje bezdomnego psiaka z ulicy i Szymek był przeszczęśliwy. Banan z twarzy mu nie znikał tylko pokazywał paluszkiem do którego pieska chce iść :)

No i mamy sukces: pierwsza kupa poza pierwszą. Szkoda tylko ze zrobiona w kąpieli.....do brodzik.

Hej,

ogórki całe to jest co jeść.
Generalnie mam nadzieje ze ten dzień się juz skonczy.

w koncu 13 dziś - a przesądna nie jestem.

Hatszept - brzusio cudny :)

Kasiek - pokoik bomba. Ja ide w zielenie. podłoe ma szarą. Ale ja powolutku z pokojem :)

jade na weekend nad Soline :-) juz jutro po poludniu jedziemy! i najlepsze ze nie bylo juz domkow wiec wzielismy przyczepe kempingowa. hmmm mam nadzieje ze nas sytuacja nie przerosnie:baffled:

Josie - któredy nad soline jedziecie?? Przez rzeszow?

Hatszept jaki piękny brzuszek i trzymam kciuki za usg!!

Aylin strasznie to wygląda :/ dobrze, ze większych strat nie ma.

Kasiekz, ale śliczny pokoik :)

Aljienka :D haha oczywiście, ze będzie spał, ze mną, ale przynajmniej będzie miał swój pokój zabaw :)

Josie współczuję mężowi boleriozy, a Tobie marudzącego męża.

Ja dziś dostałam drugą część kasy, a jutro ma mi niby do końca się, ze mną rozliczyc, ale powiem Wam, ze nie wiem co to będzie, bo jeżeli za niecałe pół miesiąca miała taki problem mi zapłacić to co będzie po całym miesiącu.

Szukam pomysłu na kolor w Antka pokoju chciałabym chyba jakiś intensywny, ale nie wiem czy pasuje, bo jest mały.

alijenka - na każdej wizycie z usg lekarz tej dziewczynie potwierdzał, że to chłopczyk. Oni nastawili sie na chłopca, wszystko w domu urzadzone dla synka, a tu córeczka. Rozmawiałam dziś z mama tej dziewczyny, podobno Amanda wczoraj cały dzięń płakała - to był dla niej taki szok, że nie potrafiła sobie z tym psychicznie poradzić.

Tu niestety są takie konowały, że chyba bardziej zgadują niz na prawdę potrafią określić płeć. Jeśli mi taki "lekarz" robiąc usg w 20 tyg. mówi, że to jeszcze za wcześnie to sorry, ale niech lepiej mi nie zgaduje, bo nie wierzę w to, co mówi. Wolałam mieć niespodziankę do końca.

Witam z rana;-)
Ale zimno, byłam przed chwilą w sklepie po bułki to w bluzie zmarzłam:szok:

Aga
super, że będzie miał swój pokoik:biggrin2:
Hatszept śliczny brzusio :) jak po usg?
Aylin masakra z tą nawałnicą
Josie udanego wypadu;-) współczuje mężowi boleriozy
Polaa korzystaj, korzystaj póki ma kto Ci pomóc przy chłopakach.
Alijenka i jak Nataszka nadal gorączkuje?
Kasiekz Polka ma śliczny pokoik. Damian jeszcze trochę musi poczekać na swój..
Katrina takie pomyłki zdarzają się wszędzie jak widać. Koleżanka na za każdym razem na usg słyszała, że dziewczynka i co? I chłopak.

Smarujecie jakimiś żelami dziąsła??? Co polecacie? Do tej pory nic nie stosowaliśmy ale przy czwórkach jest katastrofa i chyba coś będziemy musieli bo inaczej wyląduje w wariatkowie chyba...

Jechałam dzis do pracy na rowerze - masakra, poprzewracane drzewa, reklamy, słupy reklamowe, gdzieniegdzie kawałki dachów.
A przecież od wczoraj już sprzątają - wiec większości nie widziałam.

Aga - Tysia tez ma malutki pokoik - i ja na jedna ścianę dałam tapetę w intensywne różnokolorowe paski. Na drugiej mam szafę - kiedys wklejałam zdjęcie biało zielona. Na tej naprzeciwko szafy kest okno - i tyle na chwile obecną - i została jeszcze jedna która jest po prostu biała. I kombinuję ze chyba pomaluję fragment farba do tablic. Ale ja pokoik tworze wolno :)

Asik - daj mu zmrozonego ogórka - Ja Tysi daję borówki podmrożone - mamła sobie. Na pewno lepsze niż żele - które nie działają. Tj działają ale moze na 5 minut.
Na wieczór młoda jak wykazuje ze ja boli dostaje przeciwbólowy. I tyle

reklama
Aylin właśnie wczoraj oglądałam te farby kredowe, ale najlepiej pod nią pomalować magnetyczną wtedy ma też formę tablicy magnetycznej. I pewnie trochę minie jak zrobię wszystko.

No nic idę z dzieciarnią na spacer, a dziś jest jeden z takich dni, ze nic mi się nie chce:cool: i jest mi trochę:-(, bo właśnie dziś miałam jechać do Gdańska na weekend. No, ale coś za coś.

Kasiekz, Alijenka to co w przyszłym tygodniu spotkanko??

Do góry