reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin no ja sobie nie wyobrażam ogórków kiszonych bez liści, ale każdy ma swój smak, dla mnie ogórki bez liści są mdłe
to ta desperatka to ja :) jeżeli chodzi o małosolne :-D

a korniszony przestałam robić bo przeliczając nie opłaca się, lepiej kupić bo też są dobre smakowo

josie fantastycznie musisz wyglądać :-p:-p:-p

reklama
hmm - a co ty takiego dajesz do korniszonów ze sie nie opłaca?? szklanka cukru i ocet :)
no dobra sów, przyprawy itd :) ale ja miałam takie maleńkie ogóreczki które idealnie na korniszonki sie nadawały :)

Dla mnie czy z liścmi czy bez - nie ma róznicy :) daje duzo chrzanu i czosnku za to

Iwon wspolczuje rozlaki. Szybko zleci, a jakby co to wpadaj na bb i dziel sie smutkami. Co do ogarniania to zgadzam sie w 100%. Jak faceta nie ma to jakos sprawniej wszystko idzie. Chyba pod wplywem Twoich postow snilo mi sie, ze L zostal wyslany do Francji na jakis boat show, zeby lodzie ogarniac :szok:

Josie ojjj. Widocznie mlody nie mogl zniesc, ze Ty spisz, a on juz nie :/

Andzia dzieki za link do bloga - przeczytalam jednym tchem, czekam na ciag dalszy.

Alijenka ale kosmos z ta burza :szok: A ogorki malosolne moglabym jesc tonami. Najlepsze na swiecie robi moj tata.

Polaa fajnie masz z ta siostra :) Ile juz cwiczysz z Ewka? Pokaz nam efekty :p Ja jakos nie moge z nia :/ Katuje Jillian.

Aylin jak masz 10 kg tych ogorasow to wyslij mi ze 2 sloiki :D :p

Ostatnia edycja:
Kopniaka na zachete poprosze :sorry2:

Kasiek/Munka- korzystajcie ile sie da :-):tak:

a ja mam doła - w Ustroniu Morskim jest zakaz kąpieli, bo wykryto pałeczki E.coli:-( szykują się najgorsze wakacje ever:-(

buuuu, moze minie :dry:

mam limo :dry: rano jak jeszcze spalam mlody wymierzyl zabawka prosto w moje oko. mam cale spuchniete pod okiem i do tego z godziny na godzine robi sie bardziej kolorowe.....

maly sportowiec Ci rosnie :-p takiego miec cela w tym wieku :-p
Co do agresywnosci u na moja pomaga olewka! ona bije a ja mowie, ze tak nie wolno i odchodze :tak: rzadko tak ma ale ma :dry:

Kasienka- na bol glowy paracetamol :tak:

Iwon- miesiac szybko zleci a Ty odpoczniesz a maz doceni, ze Cie ma ;-)

Aylin- tez bym chciala miec mozliwosc wlozenia ogoraskow :-( tutaj takich nie dostaniesz chyba, ze do PL sklepu przywioza ale wtedy to sie nie oplaca za bardzo :-(

Polaa- udanej zabawy na trampolinie :-D u nas podobna pogoda :tak:

Wczoraj spedzilimy caly dzien w muzeum dla dzieci, ciesze sie bardzo,ze roczna wejsciowka tylko £10.95 jest co robic dla dziecki w kazdym wieku a tym bardziej ze to jest w miejscu gdzie ja pracuje https://www.eureka.org.uk/

Ajtam - 10 kg to w teorii dużo. A w praktyce to mali sue wydaje. 10 słoików kiszonych i 8 korniszonow takich małych.

Ale zapraszam na malosolne - do garażu ;) bo tam przyjemne 19 stopni ;) w mieszkaniu mam 31...

Aylin - gorczyca, cebula, ziele angielskie, czosnek, gotowanie tych słoików w tym upale a zresztą ja jak robiłam korniszony to z takich malutkich za które płaciłam dwa razy więcej niż za zwykłe ogórki, do tego gaz, woda, ścieki, także jak jak za słoik w Biedronce płacę 3 zł i mi te ogórki strasznie smakują to szkoda mi czasu

Sunshine fajnie że macie takie miejsce :-):-):-)

reklama
Andzia jak to gdzie?? W piwnicy :)
tj ja w garazu.....

Aylin - gorczyca, cebula, ziele angielskie, czosnek, gotowanie tych słoików w tym upale a zresztą ja jak robiłam korniszony to z takich malutkich za które płaciłam dwa razy więcej niż za zwykłe ogórki, do tego gaz, woda, ścieki, także jak jak za słoik w Biedronce płacę 3 zł i mi te ogórki strasznie smakują to szkoda mi czasu

Sunshine fajnie że macie takie miejsce :-):-):-)

A to ty takie wypasione robisz - ja zapłaciłam normalnie za małe. Tj drogo jak diabli w tym roku... Ale miałam mało i w małych słoiczkach wiec gotowałam az 10 minut :)

bylismy u znajomych - młoda pobiegała po ogrodzie na golasa, wykapała się w basenie, została wylizana przez psa (nie wiem kto miał wieksza radość) utaplała sie w błocie miedzy grządkami i została wykąpana w misce. Czyli to co małe rozrabiaki lubią najbardziej.

A u nas jutro 38 stopni.... wiec pewnie shopping a potem szanding....

Do góry