reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam i się żegnam. No pogoda mnie rozwala zupełnie. Młodego też bo kiepsko sypia. Nie dość, że w nocy kwęka (ale to zęby, czwóreczki się dalej przebijają) to wstaje o 7 od 3 dni. Chodzę na maksa niewyspana bo w dzień jak się kimnę to jeszcze gorzej się czuję.
Idę więc do wyrka, może jak wcześniej się położę to jutro będę bardziej do życia :-D

reklama
Odczucia do do upałów są subiektywne...
Nie patrZcie na godzinę - przedstawiła się.
Temperatura na zewnątrz 37 z kawałkiem w domu 30 a mmoja kota

Załączniki

• DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 42
Niespodzianka dwa miesiące :tak: Ale zdarza sie dzien, ze nie zrobię do końca :zawstydzona/y: Po prostu nie mam siły. Ale zdarzyło sie dwa razy, ze na końcu zwymiotowalam :zawstydzona/y: Wiec teraz jak juz czuje, ze sie czuje nie za bardzo w połowie ćwiczeń to odpuszczam :tak: A efekty? Są, zwłaszcza widzę w nogach i brzuchu chociaż moj brzuch ma wiele jeszcze do zyczenia. Jak z wagi jestem zadowolona tak mnie brzuch wkurza bardzo...

sunshine poskakalam trochę :-D Kuba miał frajdę, zakup chyba udany :tak:

Aylin- spr FB ;-)
Polaa- to napewno zakup udany, my kupilismy dzieciaka w PL i co u nich jestesmy to skaczemy, moja mloda tez lubi po niej chodzic :-):tak:

Uciekam do lozeczka bo cos padam na pyszczek :dry:

Hej baby nocną porą :-p

Odkąd M. wyjechał mam dla siebie chwilę dopiero około 22-giej, więc zaczynam się bawić w noncego marka ;-) walcząc o każdą sekundę wolności ;)

Aylin no właśnie, banalie proste, a Wy mi tu o jakichś korzeniach kopru, kwiatach lotosu i tym podobnym piszecie. Ja nawet nie wiem, gdzie to wszystko można kupić, pewnie trzeba się nabiegać po różnych sklepach??

Polaa mój starszak uwielbia trampolinę, fajnie że macie możliwość zakupu i montażu osobistej :)

Alijenka u mnie też wczoraj były burze, ale żeby baseny na drzewach? :szok::-D

Josie uuuuu, no to jesteś lady in violet? :-D:sorry2:

Niespo cieszę się, że mogłam zainspirować Twoje sny :-p

Sunshine
muzeum dla dzieci? Czemu w PL nie ma takich fajnych miejsc?

Młodak, yhm, że tak nieśmiało powiem, 7-ma to dla Ciebie wczesna godzina? Ja jestem szczęśliwa, jak mój o tej się budzi, bo zazwyczaj mamy pobudkę na mleko około 5 :sorry2:

WITAJCIE :>> No to was lato rozpieszcza na calego.......u nas tez fajnie do 28 w dzien wiosna juz od wrzesnia I bedzie do 40 dobijac. U nas wszystko oki zamknelismy dwa kredyty wiec zaczynamy odbijac sie od dna. POZDRAWIAMY

Hej z rana :)

Paulina - jakos nie moge sie przyzwyczaić ze ty masz pogodę odwrotnie do nas :)

Iwon - jakie po sklepach :) ja ogórasy kupuje na rynku lub pthw (girłda) i przeważnie ci co ogórki maja, sprzedają tez koper i czosnek :)

A kwiat lotosu to juz jak zakisisz :)

Paulina - super,że u was ok. No to teraz zmiana mieszkanka i drugie baby ( chyba takie były plany?????????):-D
Ethanek -suuper
Aylin - u nas w piwnicy jest zimno, za zimno, wiec planuje tylko shopping.

reklama
witam
dzis juz wygladam typowo jak ofiara przemocy domowej. nie da sie za bardzo zamaskowac korektorem... wobec czego siedze z domu ale i tak musze isc do biura na jedno spotkanie i po ladowarke do laptopa bo oczywiscie nie spakowalam. wiec great....

mlody mial ciezka noc, budzil sie ze 3 razy i nie chcial spowrotem zasnac, do tego ciezki poranek bo ciagle cos mu nie pasuje, zlosnik jak nie wiem. teraz niania poszla go uspic moze sie obudzi w lepszym humorze... nie wiem czy to zeby, nic nie widac na dziaslach

Paulina super ze wszystkow porzadku :)

Aylin kot genialny :-D moze pod koldre upal sie jeszcze nie dostal?

Do góry