reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Josie współczuję. Ją tylko siniaki na nogach mam.

Iwon no może rano to za dużo powiedziane ale jeśli położyłam się po północy i potem 4-5 pobudek zaliczyłam to czuję się o tej 7 jakby to środek nocy był. Tym bardziej że Szymek zwykle budzi się ok. 8:30.

Upał od rana. Dobrze że obiad mam z wczoraj bo stanie przy garach w ten gorąco to byłaby męka.

reklama
Josie - ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

U nas Monika chora, dziś w nocy miała 40,2 gorączki przy czym nie ma żadnych innych objawów! Tzn ma luźniejsze kupsztale ale to nie biegunka tylko od gorączki..... Mam nadzieję, że to trzydniówka! i że jutro już będzie ok, bo gorączkuje od wtorku!

Poza tym zaczynam tygodniowy urlop więc pewnie częściej tu będę zaglądać :

Ostatnia edycja:
josie - GRATULACJE!!!! zdolna bestię masz w domku!!!!

A my dzisiaj byliśmy w Belfaście w W5 - W5 - Interactive Discovery Centre - Belfast Northern Ireland - dzieciaki zadowolone, nie chciały wychodzić stamtąd. Tylko troszkę daleko od nas, ale - daliśmy radę - za tydzień będziemy mieli gorszą przeprawę.

Iwon - to tez jest takie jakby muzeum i tez zrobione z myślą o dzieciach w różnym wieku.

Kuba oczywiście się moczył - on uwielbia się chlapać w wodzie. Dziś miał pole do popisu, a tam, że spodnie i body mokre, grunt, że zabawa dobra była.

witam wieczorowo :-)
próbuję napisać już drugi raz bo mnie wywaliło z neta :wściekła/y:
wczorajszy wieczór cudowny :tak:
Iwon to nasza trzecia rocznica :sorry2:
Rysica trzydniówka to duży stres ale szybko mija więc &&&
Josie współczuję lima i gratuluję nowych umiejętności :tak:
ja dzisiejszy ukrop spędziłam z klimą w pracy więc było ok a Misia z tatusiem wpadła się do mnie ochłodzić :-D przez te upały różnie śpi bo czasem wieczorem nie ma mowy o spaniu ale budzi się w środku nocy ale dajemy radę
a urlop już tuż tuż :happy:

Rysica bankowo trzydniowka

Katrina fajny wypad. Kuba tez korzystal z atrakcji?

Siedze w otwartym oknie ze zgaszonym swiatlem zeby owadow nie wpuscic. Zapalilam swieczke ale zbyt bardzo mnie grzala :-)

Byłam u koleżanki z placu zabaw na ścięciu i farbowaniu. Poplotkowalysmy - masmy córki w tym samym wieku :)

Poza tym kupilam materiał na sukienkę, zawiozlam do krawcowej a teraz leże i poce się - jest 23 a temperatura w okolicy 28 stopni. Młoda SPI w samym pampku

No i witam wieczorową porą, tak jak zapowiadałam, to mój czas ;-)

Dzisiaj znowu dzień intensywny, w dodatku J. marudny bo chyba zęby idą - pcha łapki do buzi, płacze... ale sprawdzałam i nic tam kurcze nie czuję na dziąsłach...

Aylin ja sobie szukam wytłumacznia z tymi ogórkami, bom leniwa po prostu :sorry2:

Rysica
jak Monia?

Kasia.natka trzecia? Ale słodko :happy: Ile się znacie?

reklama
I muszę pochwalić mojego dziecia, bo mimo że bywa niesforny i strasznie lubi chodzić, to jednak jak go wypuszczę z wózka, to albo idzie ze mną grzecznie za rączkę abo sam, ale obok wózka :) Czasem tylko jak się zagapi na jakieś zwierzę, to mu się kierunki mylą i zawraca, ale generalnie jest grzeczny. I strasznie dużo się śmieje do ludzi i ich zaczepia, a oni nie pozostają obojętni na ten dziecięcy urok-dzisiaj podczas spaceru trze razy usłyszałam, że taki fajny chłopczyk i ładnie się uśmiecha. Miłe :sorry2: Zwłaszcza jeśli się wie, jaki jest na codzień :-p Aaaa i Julek bardzo fascynuje się liśćmi i kwiatami, jak siedzi w wózku, to podczas spaceru muszę obowiązkowo przybliżać się do wszelkich gałęzi, aby mógł je pogłaskać :wink:

Aylin fooootę poprosimy :))

Ostatnia edycja:
Do góry