reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Munka - Mati jeszcze ma nie zarośnięte
Pola -bidulko, wynudzisz sie:-D:-D:-D;-):-D:-D
Alijenka - super to Zoo. Ja też chcę:-)

Straszny ten dzień. Już kilka razy mało nie walnełam łbem o biurko -zasypiam. Ciśnienie to mam chyba 90/60:angry:

Kasiek - super,że Pola zdrowa, no i szalejcie, szalejcie. Udanych wakacji.
Munka mialaś wsatwić w odpowiednim wątku opis i link do domków, w których byliście

reklama
kasiek to miłego wypoczynku !!!!!
moją małą te butki obcierają, kupiłam i ma je do zabawy :-:)-:)-(

Muńka u nas pieczywko tylko na śniadanie i to najczęściej jakieś ciemne, a właśnie najgorsze jest to jak mój K w trasę jedzie bo wtedy paluszki, talarki, ptasie mleczko !!!! a ma pracę bardziej siedzącą także trochę mu to nie służy, jeszcze jak palił to było inaczej bo tyle nie jadł a teraz zamiast fajki to żarełko !!!!!
moja ma jeszcze niezarośnięte ciemiączko na opuszek palca

polaaa zazdraszczam tej nudy :-):-)

andzia no zoo zarąbiaszcze jest, byłam tam kilkanaście razy !!!!! mają nawet hotel i nie jest taki drogi bardzo

lasencje, owszem zdrowa (chyba, jak wierzyć lekarzom:p), ale cała wysypana - straszna pokrzywka pomieszana z rumieniem i na plaży wszyscy od nas uciekną myśląc, że coś roznosimy:pppponoć zejdzie do 5 dni

muńka
moja też ma jeszcze niezrośnięte:)

lecie się w końcu pakować

Kurcze, a ja się wkurzyłam miałam kase za małą dostać już pare dni temu i d.... jutro wesele ja się spłukałam na wózek to co miałam odłożone:baffled:no i niby jestem wygadana, a głupio mi się upomnieć. Między innymi dlatego nie chciałam pilnować dziecka znajomym:nerd:

Alijenka ja kiedys testowalam blonni slim forte z chromem. Na magiczne skutki nie liczylam, ale wypelnial troche zoladek i likwidowal moje problemy z zaparciami.

Munka Tomcio tez ma jeszcze ciemiaczko - mniej wiecej jak paznokiec kciuka.

Aga nie dziwie sie, ze sie wkurzylas. Jak pamietasz mialam podobna sytuacje. Pieniadze otrzymalam z opoznieniem i tez sama sie wstydzilam upomniec. Chociaz nie powinnam bo wstyd to nie zaplacic w terminie.

Kasiek fajnie, ze macie pozwolenie na wodne zabawy.

G ma jeszcze niezarosniete.

Aga dzwon i upominaj się. Ja się na korkach nauczyłam - nie raz liczyłam na kasę a tu ktoś na luzie: to nast razem się rozliczymy ... i jak tu powiedzieć, że chcę spozywke kupić... i stwierdzilam, że nie muszę się tłumaczyć, to jest już moja kasa. Więc czasem mówiłam ok a czasem, niestety musimy rozliczyć się dziś.
Nie daj się, klienci podchodzą dość niefrasobliwie do płacenia, trzeba ich nauczyć...

G DZIŚ ZACZĘŁA CHODZIC!!!
:-):-):-):-):-)
Tak na poważnie tzn całą kuchnię czy pokój przejdzie:-) i ma frajdę niemałą:-) kiwa się jak klaun na szczudlach ;-)

W końcu musiałam kupić sandalki :-)

Podczytuje dziewczyny Was ale nie zawsze mam czas coś napisać...
Dużo się dzieje.

Aha, kupiłam jedną paczkę pampkow sleep &play... beznadzieja. Nie mają tych rozciagajacych się rzepow i nie trzymają się przez to. Nie polecam.

ja na szybko :(

Aga nie daj sie z tymi pieniedzmi... bo tak moga ciagnac i ciagnac ... rany nie dosc ze sie poswiecasz to jeszcze ktos laske robi

Muńka moj ma niezarosniete, tak mniej wiecej jak u Niespodzianki

Josie a Ty dajesz wit d? bo strasznie duze ma jeszcze to ciemiaczko Jasiu

Kasiek jakiegos dziwnego masz tego lekarza bo co wizyta to inna opinia :| ja bym byla juz dezrientowana na maksa ... a bactrim to nie antybiotyk

MsMickey gratulacje dla Gosiaczka

Aga ja bym jutro zadzwoniła i powiedziała że zaraz będę u niej bo poprzedniego dnia się nie rozliczylyscie. Sory to jest już Twoja kasa i to jej powinno być głupio.

Zaza u mnie nocka też z milionem pobudek więc o 3:15 poszłam do niego spać na podłogę. I cały dzień chodzę połamana :((

MsMickey gratuluję G chodzenia!!!!!!

Muńka ją u Szymka przez jego czupryne nic nie wyczuwają już. Ale w tygodniu idziemy do fryzjera to może potem coś wymacam.

I coś jeszcze miałam ale nie pamiętam...

A już wiem. Moje dziecię nauczyło się wreszcie bić brawo. I teraz robi to wszędzie. Wczoraj pierwszy raz pojechałam z nim autem sama na zakupy. I komicznie było bo dumna z siebie bylam owszem ale niekoniecznie oczekiwalam całą drogę braw :)))

A tak swoją drogą to jak Wasze maluchy znoszą podróże? Bo u mnie to koszmar. Wytrzyma może 20 minut a potem się drze i kręci. O wyjeździe dalej boję się nawet myśleć.

I jeszcze jedno- odwróciłyście już materace na drugą stronę? Ją dzisiaj to zrobiłam i liczę na lepszą nockę.

Ostatnia edycja:
MsMickey gratulacje dla Gosi :)

Mloda gratki dla Szymka :) Nie czulas sie super jak cala droge bil Ci brawo :-D Co do podrozy to Tomek znosi je dzielnie i bez awantur, ale nie bylo tak kolorowo. Dopoki nie pojechalismy do Pl i nie byl zmuszony do czestego podrozowania to robil masakryczne awantury. Pare razy musielismy go przetrzymac i od tej pory jest spokoj. Jak okazuje zniecierpliwienie to daje mu chrupka, picie czy zabawke ale to moze byc trudne jesli sama prowadzisz.

edek materac odwrocilam jak T mial 6 miesiecy, a mam chyba kokosowo piankowy - taki twardo/miekki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski :-)
tradycyjnie zacznę od przeprosin za nieobecność :zawstydzona/y: nie nadrobię was niestety :sorry2:
ostatnio miałam maratony w pracy po kilka dni i jutro też idę na dwa dni więc znów pewnie nie dam rady zajrzeć :-(
zaszczepiliśmy Misię we środę MMR i póki co wszystko ok, nawet nie zapłakała :szok: pediatra powiedziała nam też że jak Misia pójdzie do żłobka to możemy wziąć zaświadczenie i będzie miała szczepienie na ospę za free! :tak:

Do góry