reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :) ja dziś po fryzjerze uznałam, ze jak Mileny nie ma to poświęcę cały dzień synkowi :) i pojechaliśmy do zoo:-Dpomysł był dobry, bo bardzo mu się podobało, a najbardziej zgadnijcie co?? :)
Przez najbliższe dni będę Was czytała, ale mało odpisywała, bo mam jeszcze tyle roboty przed tym ślubem sobotnim.

reklama
agaundpestka - nie wiem, ale naszemu na pierwszy pobyt w zoo najbardziej spodobaly sie wiewiorki. Pies mial podobne zdanie :-p Moze Twojemu malpy? Za to panicznie przestraszyl sie... krow :szok:

kasiekz - tak jak juz kiedys pisalam: na zabkowanie polecam lody. Mozesz sprobowac zrobic sama - np. zmiksowac owoce i zamrozic. Albo jogurt zamrozic. Tak, tak, wiem, Twoja nie lubi owocow ale moze wlasnie dzieki temu polubi? Jak u nas szly dolne czworki (dwie na raz) plus upal i bylo jedno wielkie marudzenie to kilka lyzeczek dzialalo cuda i efekt utrzymywal sie kilka godzin - tanio, bez alkoholu, chemii i wiary w pamiec wody :-D

aga mojemu lampart najbardziej, a malpy w ogole :-)

dzis mlody sprobowal sushi - takiego z pieczonym lososiem, i wyzarl mi calego lososia :-D ale przynajmniej wiem juz ze jest jedna ryba ktora lubi

ooo rety w życiu bym na to nie wpadła :-) nigdy nie widziałam świnek morskich w zoo :-)

Niespo - świetne filmiki :-D

Właśnie zrobiłam frencz na pazurach dolnych i górnych :-):-) szkoda, że nieczęsto mam takie chęci!!

Aga a bylam pewna ze kozy, bo Polke tylko one interesowaly. No i wilki, bo akurat rozszarpywaly bialego kroliczka i wszedzie futerko latalo:p

Aronia alez pisalas kiedys o lodach i mnie zmobilizowalas. Zrobilam bananowe, potem z owocow lesnych, innego dnia po prostu mleczne i co...d**a. Kazde wg mojej panci byly bleee:/ Za to uwialbia mrozonego ogorka - wkladam na kilkanascie minut do zamrazarki a potem kroje grube plasterki. Uwielbia:)

Munka ze ci sie chcialo:))) ja od 2 tygodni zabieram sie za farbowanie wlosow, ale weny brak:/ za to wydepilowalam sie:p

Polka wyglada dzis jak muchomorek!

Ostatnia edycja:
Kasienka- mam nadzieje, ze twoja prosba sie spelni i malenstwo bedzie tak pieknie uspypialo jak Nikos Aga - tez obstawialam kozy Munka - french, na to ja nigdy checi nie mam, chyba ze nie chodzi o maniciure ;00

reklama
Do góry