reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja jestem ;-)
Jak wypad z siostrą? :-)

Munka, Mickey, to jak się spotkamy to juz cała trójka bedzie nieźle biegać ;-) my dziś własnie zakupilismy mały basenik z castoramie za 19,98 zl :tak: i wypełnilismy go 250 piłkami z toy'r'us ;-) ledwo zakryły dno, ale zabawa i tak była niezła, wiec zapraszamy do wspólnych igraszek po Waszych powrotach!

Marzę o klimie w mieszkaniu!!! :baffled:

A mały ma zawaloną krtań...nic innego mu nie jest...zero kataru, czy kaszlu...moze od wiatru? albo od wentylatora na noc, ale on zawsze skierowany w zupełnie inną stronę juz łózeczko małego, nie mogło go zawiać, wiec nie wiem od czego to...głos Pita teraz taki głęboki i niski, ze hej ;) wiecie co mogę mu podać? kilka razy psiknełam tantum verde, ale skubany mocno usta zaciska i na noc juz mi sie nie udało...dałam mu tylko ibuprofen, bo pomyslałam, ze moze działać przeciwzapalnie...jakies pomysły, jak mozna mu pomóc?

reklama
syrop z mniszka lekarskiego i sosny - tylko nie wiem gdzie to mozna kupic - ja mam wersje home made. Miód tez powinien zadziałać - łyzka na szklanke ciepłej wody - po 6 h daj do picia. ja Tysi dodaje jeszcze cytryny

Jeszcze miodu nie probowalismy, bo wszyscy trąbią, ze to silny alergen, no ale Pit zadnych alergii so far...ide szukac miodu w domu :tak:

wooowww, ale cisza!!! :-) wpadłam jeszcze na chwilę, bo jednak 2 tygodnie bez Was to troszkę dużo :-D Jutro rano nie będzie kiedy, więc przed snem chciałam Was zobaczyć, a tu cisza jak nigdy!! :tak:

Ja jestem ;-)
Jak wypad z siostrą? :-)

Munka, Mickey, to jak się spotkamy to juz cała trójka bedzie nieźle biegać ;-) my dziś własnie zakupilismy mały basenik z castoramie za 19,98 zl :tak: i wypełnilismy go 250 piłkami z toy'r'us ;-) ledwo zakryły dno, ale zabawa i tak była niezła, wiec zapraszamy do wspólnych igraszek po Waszych powrotach!

Marzę o klimie w mieszkaniu!!! :baffled:

A mały ma zawaloną krtań...nic innego mu nie jest...zero kataru, czy kaszlu...moze od wiatru? albo od wentylatora na noc, ale on zawsze skierowany w zupełnie inną stronę juz łózeczko małego, nie mogło go zawiać, wiec nie wiem od czego to...głos Pita teraz taki głęboki i niski, ze hej ;) wiecie co mogę mu podać? kilka razy psiknełam tantum verde, ale skubany mocno usta zaciska i na noc juz mi sie nie udało...dałam mu tylko ibuprofen, bo pomyslałam, ze moze działać przeciwzapalnie...jakies pomysły, jak mozna mu pomóc?

hhmmm....myslę, że przede wszystkim musi baaaaaaardzo dużo pić plus to, co pisały dziewczyny. Jak lubi kisielek, to kisielek, bo bardzo dobrze robi na chorą krtań ( to mówię Ci ja - śpiewaczka ;-)).

I ja też się zapisuję z G na kulki!!! ale będzie zabawa!! :-D

Spakowałam nas i jak zawsze ja w jednej torbie, a G w trzech:baffled: Pewnie większość ciuszków się nie przyda, bo cały tydzień ma być baaardzo ciepło, no ale nie wiem, jak będzie potem.
17-tego jedziemy na wesele i G zostaje z moimi rodzicami...pierwszy raz zostawimy ją na pół dnia i noc...ehhh...jakoś mi z tym średnio, no, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Dzięki za odpowiedzi w sprawie ciemiączka, G też jeszcze ma i z ciekawości zapytałam.
Buuuzziii!!!

ale cisza:-p

hatszept zdrówka dla Piterka!!! hmm też bym się na kulki wprosiła, ale te km :(

Muńka ty to ciągle w rozjazdach - zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też nie umiem na tyłku usiedzieć:-D

dlatego dzisiaj jedziemy do Sieradza;-)

a we wtorek nad morze!!!!!!!!

Hej,
ja 24 na wesele i mloda zostaje z babcią.

A siostra meza zaproponowała abysmy na wakacje sami pojechali - zostanie 2 ty z nuna. Szczerze to mam wątpliwości i chyba nie chce.
Nie wiem czy wypoczełabym zamartwiając sie jak sobie radza

Kuzwa Claire napisla, ze jej corka ma wszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sprawdzilam mloda i ma wloski czyste - na razie- jutro miala isc do opiekinki ale chyba jej je zawioze :no::no::no: chcialam poczytac o tym swinstwie na necie i wogole zobaczyc jak to wyglada i malo co nie puscilam pawia :baffled: nie dam rady jej tego wygrzebywac :no: cofa mnie na sam widok bleeeeeee

Cześć laseczki;-)

Ja tylko na chwilkę zajrzałam. Nie mam czasu bo od czwartku chodzę do pracy ( mama ma urlop więc wykorzystuje), pracuję po 10 h i jak wracam to wolę poświęcić trochę czasu dzieciakom. A jak zasną to robię obiad na następny dzień i padam przyłożywszy tylko głowę do poduszki.
Jeszcze ten tydzień będę pracowała więc od następnego weekendu tak łatwo się mnie nie pozbędziecie bo obiecuję zaglądać codziennie;-)

Buziole dla Was i dzieciaków

reklama
Hej,

Daje tylko znac, ze żyje jakby sie ktoś martwił :-D;-)

Babcia przed chwila pojechała na lotnisko. Siostra została wiec dalej w sumi luzik :) Kuba to ma raj, a Wojtek tak sie do babci przytulal, ze az mi przykro było momentami. Mówię mu, zeby przyszedł do mamy sie przytulić a On swoim odnośnik głosem "nieeee" i do babci myk na kolana.

wieczorem musze Was nadrobić :tak:

Do góry