reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej,

też za kozami byłam - o świnkach morskich nawet bym nie pomyslała.

Jej mi się nawet opiłowac nie chce nie mówiąc o jakimkolwiek malowaniu lakierem.

Młoda moja wstała dzis 5.30 a poszła spać przed 22. Ten dzieć nie zna litości....

reklama
hej hej

nioo to u nas znów pobudka o 6 :-(, kurde czy to już będzie tak zawsze ?????????????????

wiecie co sobie teraz pomyślałam że nas tu tak mało zostało :-:)-:)-(

ciekawe co u Rudej ???????????

Aga zazdraszczam wypadu do zoo, ja to chyba się za rok dopiero wybiorę choć za rok bym chciała jechać do ZOO Dvůr Králové - Homepage , zariąbiaszczo tam jest i nie ma porównania do naszego zoo

co do manicure czy pedicure to nie mam na to sił wieczorem choć ostatnio udało mi się w końcu zmyć pazury te dolne i juz ich nie pomalowałam :-(

kurde jutro mam mieć grilla a tu taki upał będzie :baffled::baffled::baffled:

Muńka ja właśnie ostatnio pifffffka nie pijam już bo pomagam memu K schudnąć także alko odpada wieczorkami :rofl2::rofl2:, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę :dry:

znacie może jakieś środki pomagające w odchudzaniu ale skuteczne ??????

kasiek mrożony ogórek ???? hmmmmmm przeca on ma tyle wody !!!!

a wiecie co przestałam podawać małej inne rzeczy mleczne typu jogurciki itd i znikły jej plamy na przedramieniu !!!!!

witam

Aga Sergiuszowi najbardziej podobała się lama, bo mógł w jej futro łapska włożyć:-D ale króliczki i świnki też zrobiły na nim wrażenie:tak:

w ogóle to S dzisiaj bardzo dużo się w nocy budził :/ nie wiem czy to z emocji, że tata wrócił? czy znowy zębiska jakieś?

Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam Bactrim:) Otóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie:) Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie:)

alijenka
nie zamrożony ogórek, ale taki bardzo zimny (w zamrażarce max. 15min.):D Co do wysypki to u mnie po skazie pediatra powiedziała, że takie małe dziecko jogurcik może jeść max 2-3 razy w tygodniu:) Jadę dziś nad Bałtyk i cały czas mam przed oczami wasze zdjęcie w wodzie...już się nie mogę doczekać!

zaza moja też się co 30min. budziła, ale u nas zębiska.

aylin faktycznie to camilia do d**y nie podobne:D

Patrze a dzieć mojej sąsiadki ma na nogach crocsy. I zasuwa w nich jak w każdych innych butach. Nic nie spada. Jadę kupić młodej, bo przydadzą się na gorący piasek zamiast odpinać i zapinać sandały:)

Ostatnia edycja:
Kasienka- mam nadzieje, ze twoja prosba sie spelni i malenstwo bedzie tak pieknie uspypialo jak Nikos Aga - tez obstawialam kozy Munka - french, na to ja nigdy checi nie mam, chyba ze nie chodzi o maniciure ;00

:-p:-p:-p

hej hej
nioo to u nas znów pobudka o 6 :-(, kurde czy to już będzie tak zawsze ?????????????????

Muńka ja właśnie ostatnio pifffffka nie pijam już bo pomagam memu K schudnąć także alko odpada wieczorkami :rofl2::rofl2:, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę :dry:
znacie może jakieś środki pomagające w odchudzaniu ale skuteczne ??????

moja od tygodnia też wstaje znów wcześnie....potrafi nawet po 5.00, ale z doświadczenia wiem, że powinno za jakiś czas wsio wrócić do normy, czyli sen do 7.00 (mam nadzieję)

A, że Twój mąż często wyjeżdża to już niedługo znów piffko :-p:-p

nie ma lepszych sposobów na odchudzanie jak dieta i ćwiczenia. Ja łakomczuch, więc z dietą u mnie średnio, choć od ponad tygodnia nie jem białego pieczywa, więc stawiam na ćwiczenia ;-)

Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam Bactrim:) Otóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie:) Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie:)

eeehhhhh..... Ale najważniejsze, że macie zielone światło na wakacyjne szaleństwo!!:-D

Witam,

Ja tylko na chwile, nie nadrobilam, sorry :zawstydzona/y: Od wczoraj mogę powiedzieć, ze sie momentami nudze :tak: Kuba z siostra non stop, nawet spała w jego pokoju bo tak chciał. Teraz sie bawią w sklep, ale ulga dla mnie :tak: A Wojtek z babcia urzęduje wiec żyć nie umierać :-)

Wieczorkiem Was poczytam

alijenka
nie zamrożony ogórek, ale taki bardzo zimny (w zamrażarce max. 15min.):D Co do wysypki to u mnie po skazie pediatra powiedziała, że takie małe dziecko jogurcik może jeść max 2-3 razy w tygodniu:) Jadę dziś nad Bałtyk i cały czas mam przed oczami wasze zdjęcie w wodzie...już się nie mogę doczekać!

zaza moja też się co 30min. budziła, ale u nas zębiska.

aylin faktycznie to camilia do d**y nie podobne:D

Patrze a dzieć mojej sąsiadki ma na nogach crocsy. I zasuwa w nich jak w każdych innych butach. Nic nie spada. Jadę kupić młodej, bo przydadzą się na gorący piasek zamiast odpinać i zapinać sandały:)
No to mądra dziewczynka z Ciebie:-) i cale szczescie, ze z Pola juz dobrze!!
Co do croxow to Antek tez ma zakladam mu rzadko, ale nawet biega w nich bez problemu.

hej hej
Aga zazdraszczam wypadu do zoo, ja to chyba się za rok dopiero wybiorę choć za rok bym chciała jechać do ZOO Dvůr Králové - Homepage , zariąbiaszczo tam jest i nie ma porównania do naszego zoo
To za rok pojedziemy tam razem:-D

Pola odpoczywa ile sie da.

Ja jutro ide na drugi slub w sumie podwojny od kiedy mam antka i kolejny bez %%

edek.
Munka Antek ma niezrośnięte jeszcze.

Munka moj ma jeszcze takie nawet spore, kolo 3 cm szerokie

kasiek my mamy crocsy a raczej podrobki z pepco za 9zl. kupilam mu na basen. nie spadaja, i na poranne chodzenie po mokrej trawie nadaja sie idealnie :tak: jak ja wam zazdroszcze baltyku... chcialam meza namowic na ten tydizen z dlugim weekendem ale twierdzi ze za daleko :dry: on nie kocha morza tak jak ja niestety

reklama
Do góry