reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witaj muńka, właśnie uświadomiłaś mi, że nie odpisał mi kolega lekarz, którą szczepionką mam szczepić.

aga dasz radę kwestia pierwszych tygodni. trzymamy kciukasy!

sunshine
we Wrocku grzeje już drugi tydzień po 30C:D

dziewczynki ze zdjęć piękne!!!

ludziska uwaga nad Bałtykiem: Dramatyczny weekend nad Bałtykiem. Utonęło już 9 osób

Właśnie oglądam na TVN24, że we Władysławowie najbardziej zatłoczona plaża w PL...szeroka, a mega wypełniona, nie ma jak się ruszyć:D:D

Polka ma dziś chyba jedną drzemkę, bo śpi już od 10.40:D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieci śpią, a ja się modlę by ta chwila trwała jak najdłużej tak nie miałam. Antek od 1-3ej w nocy cały czas na cycu był, a od 3-5tej płakał i krzyczał na zmianę :/ cały czas chciał na mnie wisieć, więc jestem mega wyspana.
Dzięki za miłe słowa :) oczywiście, ze poradzę sobie z dwoma małpiszonami, ale jakim kosztem :cool: więc podjęłam decyzję i dziś mówię mamie M by kogoś dla niej szukała, bo w sumie dała mi ją bo nie miała co z nią zrobić, ale nic się, ze mną niedogadywana. Ja muszę stopniowo wszystko przygotować, a przede wszystkim odzwyczaić Antka od cyca w dzień. Teraz on większość dnia płacze i stoi pod drzwiami, bo nawet nie mamy jak wyjść na dwór. Mam nadzieję, ze nie będę żałować swojej decyzji i w październiku coś znajdę.

Muńka fajnie, ze wróciłaś i brawo dla Gabi za pierwsze kroki!!

Sunshine super, ze imprezka udana :) powiedz ile idzie paczka od Ciebie?? (korci mnie krawacik) :)

Andzia zdrówka dla chłopców i cierpliwości dla Ciebie :)

Aylin jestem ciekawa co lekarz powie.

Munka witaj :-) Super, ze urlop udany :tak:

Sunshine zartujesz?? U nas upał :tak:
Fajnie, ze imprezka udana. Popilas ? :-D I jak sobie Pe poradził z Mała?

Kasiek moj tez śpi od 10.40 i na razie nie zapowiada sie, zeby wstał.
my juz od tygodnia jedna drzemke mamy :tak:

Andzia zdrowka dla chłopaków.

Sunshine super, ze imprezka udana :) powiedz ile idzie paczka od Ciebie?? (korci mnie krawacik) :)

tydzien lub poltora, zazwyczaj jak wyslam w poniedzialek rano to dochodzi we wtorek max sroda ;-)

co do podjecia decyzji to skoro dobrze sie z nia czujesz na pewno jest sluszna, a Antek powinien byc na pierwszym miejscu, wiec poukladaj sobie wszystko z nim a potem zobaczysz :tak::-)

Polaa- to Ty chyba zartujesz :szok: ja tez chce:dry: wczoraj jak wrocilam to juz bylo chlodno i wialo a dzis jest tak se ale slonka brak :-:)confused2::dry:

Na imprezce nie popilam duzo bo mi sie wkrecilo pilnowanie kolezanki bo biedulka zalamana byla tym, ze duzo znajomych nie porzychodzilo i w sumie bylo 8 osob a mialo byc ok 40 wiec topila smutki w winku i "troszke" szalala :-D faceci potem juz ja unikali :-D:-p Ale ogolnie bylo SPOKO;-)

A Pe dal sobie SUPER rade :tak: jak dzwonilam, ze wracam to uslyszalam, ze im razem dobrze beze mnie :dry: Nie watpilam w to ze da rade ale zaskoczyl mnie swoja aktywnoscia!!! co w sobote byl z mloda na basenie, pozniej na paradzie wojska, w parku, nakarmil, wykapal wczoraj to samo od rana na sunday market poszli, pozniej do parku a popoludniu po mnie przyjechali mnie odebrac. Do tego wszystkiego umyl okna jak go prosilam :szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Czy ja aby forum nie pomyliłam??????????????? Co tu taka cisza.....:szok:?

Masakra jak gorąąącoo, w domu mam tylko! 28st:szok: i zaraz się roztopimy. Mały w samym pampku a spocony jakby ktoś go wodą oblał

Sunshine to musisz częściej męża zostawiać z córą samych;-) super, że impreza udana
Aga widocznie musiało tak być skoro podjęłaś taką a nie inną decyzję. Najważniejszy powinien być synuś
Andzia zdrówka
Aylin oby lekarz coś skutecznego przepisał na te krostki
Muńka super, że jesteś zadowolona z urlopu;-)

Kurczę, Damian wypił rano mleczko (240ml) i do tej pory nic więcej nie jadł... trudno, zgłodnieje to sam się upomni

Dla zainteresowanych - moja córka ma żołądek po mnie. Połaczenie mleka, moreli nie przyniosło zadnyc efektów. Dzis zjadła jajo, parówkę od taty, pomidora i popiła bawarką... Bawarka jest ok. Przejdzie :)

Wpadnij na obiad :)
Jak na razie w polsce nie spotkałam restauracji która podała by mi 'odpowiednio' doprawiona potrawę. Kurczaka po balijsku nic nie przebije.
A młoda makaron z chili jadła. Ostatnio załapała się na curry i chili con corne. Dałam na spróbowanie bo sie darła do mojego talerze. Myślałam ze ja odpowiednio popali w buzi i da spokój. A gdzie tam. Zjadła 1/3 mojej porcji...
ja tez ostatnio chilli con carne robilam, ale jak Dominika sprobowala to zaczela wrzeszczec i jakos nie chciala wiecej ;)
Hej
Pojechaliśmy na cały dzień nad jeziorko:happy: wróciliśmy dopiero pod wieczór.. ale było super, Damian zadowolony 'pływał' z mamusi pomocą. A Oliwia to już w ogóle z wody nie chciała wychodzić
sukienka+modelka Zobacz załącznik 573320 Zobacz załącznik 573321 Zobacz załącznik 573322
i mały pływak Zobacz załącznik 573323
Asik, moja tez dzielnie uczy sie plywac, tylko na basenie, bylismy w piatek i w sobote. W sobote Dominika spotkala na basenie 2-letniego Piotrusia i non stop chciala z nim robic "czesc" ;) Ps. Piekna mala kobietka i piekna kreacja! :D
10:10 a ja pierwsza??:szok::szok:

Od nieco ponad 2h siedzę z dwójką dzieciaków i mam dosyćććć :(
Aga, wspolczuje... moja lejdi o 9.30 dzisiaj wstala :D
Właśnie oglądam na TVN24, że we Władysławowie najbardziej zatłoczona plaża w PL...szeroka, a mega wypełniona, nie ma jak się ruszyć:D:D
A my sie w sierpniu do Wladka wlasnie wbieram... usp.... ;)

Dziewczeta my za miesiac mamy w planach robic chrzest malej, pewnie wszystkie juz po ;) chcialam spytac czy robilyscie impreze w domu czy w lokalu? Jak to cenowo wyszlo? Bo nie wiem jak sie bardziej oplaca ;-)

ello

dziś troszkę lepiej z Niuśką, katar dalej zielony ale już nie taki jak wczoraj

Aylin moja też wymuszaczka pierwsza klasa !!!!!! a krostki to może potówki ??????

Marta śliczna ta Twoja córeczka :-D:-D, ja robiłam chrzciny w knajpie ale ja miałam ponad 20 osób i wyszło po 80 zł od osoby, cały dzień łącznie z ciastami i napojami i przekąskami

mlodak na szczęście mała ma antybiotyk także mam nadzieję że w nic innego ten katar się nie przerodzi !!!!! gratulacje ząbków :-D

Aga współczuję :-):-):-) ja z jednym dzieciakiem nie wyrabiam :szok:

Muńka widzę że chodzenie tak jak u mojej, chodzi sama ale woli choć za palca się mnie chwycić :-D, fajnie że wakacje udane !!!!!

Sunshine u nas też nikt mi wcześniej nie zwrócił uwagi na wędzidełko dopiero teraz bo mała ma przerwę między jedynkami!!!! a imprezka nie udana bo mała już była chora ja latałam jak nie wiem co, później nie mogła Niuśka zasnąć i tak jak dupek siedziałam od 18,30 do 22 w domu, a oni się bawili :-(
a puder Jonhsona używasz od początku ??? bo te kosmetyki też ponoć mocno uczulają

reszta później bo obiada muszę robić !!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
Marta- chrzciny robilismy w restauracja na 9osob 450zl: dwie zupy, 3 rodzaje miesa, surowki, ziemnieczki, frytki, ciasta, soki, hertaba i kawa. 50zl/os

Alijenka-
Johnsona od niedawna uzywam, sporadycznie, wlasnie jak zaczely sie te krochy!
Uuuu szkoda, ze tak wyszlo z ta imprezka ale niestety nie dalo sie przewidziec choroby....
Kurde moja tez ma przerwe miedzy jedynkami :dry:

Polaa-
a kto wykryl u was ze wedzidelko jest do podciecia?

Ostatnia edycja:
reklama
a mi mówili że lepiej zanim mała zacznie mówić hmmmmmmmmmmm
ale faktycznie teraz czytam to podcina się dopiero wtedy gdy jest 6 stałych zębów już

Ostatnia edycja:
Do góry