reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga dzieci z podsluchem, niezle!!!

ksiaze zjadl pulpety w sosie pomidorowym dzis, ale oczywiscie nie chcial nawet tknac dopoki nie dorzucilam makaronu :-D:rofl2: oszaleje z tym dzieckiem :cool2: teraz sie zajal sciaganiem opon z resoraka pod stolem i cisza jak makiem zasial

straszycie mnie tymi czworkami:szok: my dopiero dwojki i to z jednej strony tylko

kasiek fajne te magnesy. moj mial na to wkretke i kupilam nawet takie pluszaki z magnesami na lapkach. ale juz mu przeszlo

reklama
Kasiek super magnesy :)

dzisiaj Nikodem zjadl lapkami obiadek :D a tego co juz nie mogl to dal mamie :D a dostal dzisiaj warobke z jablkiem i makaron pelnozbozowy :D

Alijenka współczuje @
Josie makaronowe dziecko:-D chociaż ja też uwielbia makaron ale jeść ciągle i do wszystkiego bym nie mogła

serio czwórki długo wychodzą? Bo my chyba też jesteśmy w trakcie wyrzynania (ślinotok, łapki w buzi i spuchnięte dziąsła)

dostaliśmy dzisiaj projekt zaproszeń do zaakceptowania 1 (2).jpg

Załączniki

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 34
alijenka nie poobrywa, są na bardzo grubej gumie, której nawet ja nie przegryzłabym:) Uwierz mi, że Polka próbowała rozbroić i nic z tego:D No to mnie pocieszyłaś z tymi czwórkami:angry:

alijenka aga jak jesteśmy w komplecie to kiedy spotkanko? Ja wyjeżdżam dopiero 3.08:D

josie moja to ziemniakowe dziecko:D

niespodzianka Polka nigdy nie chciała jeść kanapki podzielonej na kawałeczki i wciągała osobno chleb (bez masła, bo to uznała za trutkę:p), plaster szyki i kilka grubych plastrów ogórasa. Na szczęście je w foteliku, chodzi tylko z ogórasem.

asik moja też całuśna i buziaki sprzedaje na zawołanie:)

dzieć zrobił mi pranie w swoim basenie:wściekła/y:na kupce miałam ułożone, wyprane i wysuszone ciuchy, a ta pod moją nieobecność wrzuciła wszystko do basenu i potem dumna rozwieszała po krzesłach, piaskownicy itp. grrrry

Ostatnia edycja:
Mój mały żarłok raczej nie rozrzuca jedzenia, a jak już coś ląduje na podłodze, to nasz mobilny odkurzacz szybko sprząta, czasami nawet sprząta to, co jeszcze nie zostało wyrzucone...

Padam na pyszczek :-( jest tak goraco ze sie roztapiam :shocked2: ale nie to zebym narzekala :-p

Nie dziwie sie mlodej bo dzis spala tylko 30min i malo co zjadla a teraz po kapieli padla jak mucha :-D

Aura dostala dzis szczepionke i dzielnie ja zniosla obeszlo sie bez lez :-)

Mamci udalo sie umozyc kare za przekroczenie limitu na koncie wiec jeste happy ;-)

Wybaczcie ale glowa peka i @ meczy wnetrznosci :dry:

EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne miala :-):tak: mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla :-D cwaniara jedna!!! :-D

Alijenka wspolczuje @

asik bardzo ładne zaproszenie :tak:

Katrina weszłam na forum niezalogowana, czytam Was i od razu sie musiałam zalogować bo byłam ciekawa tego Waszego odkurzacza :-D

Byla dzisiaj u mnie koleżanka, dzieciaki sie wybawily :tak:
Wojtek juz śpi, Kuba jeszcze ogląda bajkę ale juz niedługo do spania i w końcu odpoczynek :-) Biorę sie za kilera.

nie umiem robic multicytatow, wiec lece z pamieci:

- nam wyrznela sie jedna czwrorka przed tygodniem. Wychodzila... 2miesiace :wściekła/y:

- bejbiszonek kiedys bral wylacznie jedzonko do raczki (wkladanie do buzi uznawal za podejrzane, wszystko wyciagal, ogladal i albo wkladal albo, co czesciej - wyrzcual, ew. od razu z marszu wypluwal) i grzecznie siedzial w foteliku. Teraz mu sie cos przestawilo, bo uznaje tylko kawaleczki, ktore wsuwa w czasie biegu po mieszkaniu
- maslo uwielbia. Zlizuje a chleb/bulke zostawia :sorry2:Do zlizywania masla z mebli mamy, podobnie jak katrina, mobilnego specjaliste a dokladniej specjalistke. Niestety nasz futrzasty fachowiec nie sprzata ogorkow, kaszy jaglanej (gryczana owszem), malin i kilku innych jarskich rzeczy :baffled:

- Sunshine - tort porodowy nami wsztrzasnal :szok::-)

- czuje, ze o czyms zapomnialam ale nie wiem o czym :zawstydzona/y:

reklama
alijenka aga jak jesteśmy w komplecie to kiedy spotkanko? Ja wyjeżdżam dopiero 3.08:D
Jak kupię podwójny wózek :)jak go nie będę miała to będę uziemiona :/

dostaliśmy dzisiaj projekt zaproszeń do zaakceptowania Zobacz załącznik 572783
Śliczne zaproszenie prawdziwej księżniczki :)w końcu 7lat to poważny wiek :)

Mój mały żarłok raczej nie rozrzuca jedzenia, a jak już coś ląduje na podłodze, to nasz mobilny odkurzacz szybko sprząta, czasami nawet sprząta to, co jeszcze nie zostało wyrzucone...
Świetny odkurzacz :D
EDIT: aaaaaaaaaaa zapomnialabym Aurelka dzis pierwsze kroki samodzielne miala :-):tak: mamcia ja stawiala w polowie drogi do kanapy i ta ze swiadomoscia ze sie zaraz zlapie biegiem szla :-D cwaniara jedna!!! :-D
Gratulacje dla Aurelki :)

Od jutra Antek ma koleżankę, a ja małą do opieki od 7:45:szok::szok: mam nadzieję, ze dam sobię radę i jak najszybciej muszę sprawić sobie podwójny wózek.
Powiem Wam, ze jedna dziewczyna podejrzewała, ze coś z dzieckiem nie tak po wizycie u tej niani i wsadziła dyktafon do torby dziecka co dziś tam usłyszałam to głowa boli :szok::szok::szok: np: "zamknij się, bo wypierd... cię przez okno, kurwy itp" włos na głowie stawał dęba:-:)-(jutro ta niania dostanie dyscyplinarkę, a miałam 3dzieci pod opieką.

Do góry