reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie ...
Witam nowe czerwcowki Asik i Marte. Co do mleka Ethan pije 3 razy rano jak wstanie 210 potem o 13 i 19 na noc 240 ml
Marta - dałabym sobie głowe uciać źe z nam CIę z widzenia bo tez jestem z pod Wawy ale rejon Otwocka
Wiec albo masz siostre blizniaczke albo ...kiedys mieszkałaś w moim rejonie:confused:

Z tych mal o przyjemnych informacji musze sie poddac operacji kolana bo kawalek ulamanej łąkotki blokuje mi chodzenie i bol calej nogi ucisk na nerw.

reklama
Josi, dzięki za podpowiedz :) muszę spróbować Twojej metody :) tylko problem jest z tym, że moja pluje kasza... więc czym innym będę ją napychac ;)

Katrina, przecież od zawsze wiadomo, że to właśnie w marchewkach jest najwięcej tluszczu! W slodyczach? Nieeeeee :D

Paulina, w Otwocku to ją nawet nie byłam :) więc chyba mam sobowtóra :)

Ostatnia edycja:
Bosze, ale gorąco:szok: już nie idzie wytrzymać na dworze a co będzie później?
Jadę dzisiaj do babci, złożyć życzonka bo ma 67 urodziny. Ładny wiek już.. ja na pewno tylu nie dożyję:-p
Poza tym Damian powiedział wczoraj 'ne':happy2: (czyt. nie). Kładę go do łóżeczka i mówię, że pora spać a on mi na to 'ne' i bawił się dalej

Marta ja swojego nie uczyłam spać w nocy, tak jakoś wyszło. Dostawał mleczko ok. 21 i spał najpierw do 2, później 3-4 aż dobił do 9. Teraz sporadycznie budzi się w nocy jak mu coś dolega (zęby, choroba itp)
PaulinaMaria witaj :) współczuję problemów z kolanem.

mi się marzy costa brava... może kiedyś

Hejka.
Sunshine mojemu jak torcik zobaczył to az mowe odjeło :)

Ja sie delikatnie odchudzam.

A tyje się od sałaty nie od marchewki :) a slodycze to podstawowy srodek zapychający w diecie odchudzjącej :)

Marta najwazniejsze zebys miala pewnosc ze nie budzi sie z glodu tylko z przyzwyczajenia. wtedy mozna podac pare lykow wody, przytulic i moze zasnie. i tak stopniowo. moj mial kilka miesiecy jak go zaczelam odzwyczajac wiec to tez pewnie latwiej poszlo... ale probuj :tak:

Stresuje sie, dzis prawdopodobnie zmieniamy auto jesli z tym nowym wszystko okaze sie ok... moje kochane aygo :-(

Alijenka no i zgadnij czym moj malz przyjechal wczoraj :dry:

Josie trzymam kciuki za zakup.

Aronia jak sie dzieciowi zaczna drzemki przestawiac, to caly dzien na wariackich papierach :sorry2:

Asik 100 lat dla babci :)

Aylin, Katrina salata, marchewki maja ukryte kalorie + zwiazki ktore sklaniaja do dalszej konsumpcji :)

No wiec moj malz kupil peugeota :/ Chociaz kazdy mu odradzal, ale on wie lepiej. Juz narzeka na skrzynie biegow. Aghrrrr ja oszaleje z nim. Dobrze, ze malo za niego zaplacil... Mam nadzieje, ze albo wygramy w totka (na samochod i dom zeby bylo - nie musza byc miliony ;-)) albo szybko uzbieramy na cos innego, bo jak juz teraz zaczyna narzekania to z czasem bedzie masakra ;-).

Poza tym to chyba czeka mnie kupno odkurzacza bezprzewodowego - takiego malego (jakies propozycje). Dziec kompletnie odrzucil koncepcje jedzenia kanapek pocietych na kwadraciki, paraduje po mieszkaniu ze szkolna kanapka w rece i zostawia slady bytnosci wszedzie.

ello

Niespodzianka no zakup udany !!!!!!!!!!!!! każde inne auto tylko nie peugeot :-D
moja mała też już coraz gorzej znosi jedzenie kanapek pociętych no ale ja ją jeszcze sadzam w krzesełko to chociaż nie mam tego w całym domu

asik moja babcia 27 lipca kończy 79 lat :-D, wszystkiego naj dla babci :-)
moja na nie mówi e e e :baffled:

Marta u mnie się to samo wyregulowało, poprostu mała zaczęła się coraz później budzić na mleko i tak doszła do 6 rano

no to jestem po śniadanku, mała śpi a ja lecę sprzątać bo w sobotę robimy roczek Niuśki a w domu mam bałagan na maksa :baffled::baffled::baffled:

Niespodzianka ja mam Electrolux Ergorapido i do odkurzania po malym nadaje sie idealnie. ma tez wyciagany taki malutki odkurzacz do samochodu, to sobie peugeota bedziesz mogla odkurzyc :-D:-D
no a tak serio to wspolczuje ze sie skusil. no ale czasem nie ma wyboru, najgorzej jak auto jest na zaraz potrzebne

reklama
Hej :-)

Mmartamm juz niewiele Ci brakuje do tej wagi wiec nie narzekaj ;-) Szybko spadnie :tak:

Paulina wspolczuje problemów z kolanem, moj ma tez problemy z kolanem.

asik ulubione słowo mojego Wojtka to wlasnie "nie". Jak mówie daj buziaka on w śmiech i odpowiada "nie" :-D po czym przychodzi i daje :-D Albo "Wojtus chodź tutaj" a On "nie nie nie" i śmiech na całego :)

Niespodzianka mam nadzieje, ze nie bedzie problemów z autem.

znowu dzisiaj upał, za trzy godziny wpada koleżanka wiece nie bede sie nudzić :) mąż śpi, wrócił z pracy wyjątkowo koło 1 w nocy, zanim sie położył to oczywiscie mu zeszło i teraz śpi a ja siedzę z dzieciakami, ale juz mi powiedział, ze w sobotę i niedziele ja śpię ile chce, wykorzystam to :)

Do góry