reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Moja waży około 12-13kg i ma na pewno ponad 85cm - nosi rozmiar 86/92 (ale nosi też 98 i nawet 104 ma koszulkę wszystko pasuje...:sorry2:) i w porównaniu do czerwcowych znajomych dzieciaków (sztuk 4) jest o połowę głowy wyższa od każdego, chyba rośnie mi mała koszykarka :sorry2: i musieliśmy już kupić kolejne buty, bo z pierwszych już wyrosła :sorry2:

Mała pokochała rowerek, więc zamiast wózka spacerujemy sobie na rowerku :) taki mamy: http://www.redcoon.pl/res/shop/cataloge/product_315/B451958.jpg super się prowadzi i małej wygodnie :)

i Lenka nauczyła się grać na trąbce :sorry2::-D możecie sobie wyobrazić co mamy teraz w domu :-D

i jest strasznie mamina, jak tylko mnie zobaczy to już nikt inny się nie liczy i nie mogę jej zostawić, czasem jakoś da się jej wytłumaczyć, że muszę iść i nawet pomacha papa, ale czasem to istne histerie...

josie moja też płacze jak jest przykryta i cały czas boję się, że jej zimno, bo raczej słabo ją ubieram do spania.. ale nawet jak już śpi i ją przykryję to zaraz się poprzekręca i już w połowie odkryta, więc widocznie tak jej wygodnie :sorry2: jak walczyłam to mi się obudziła tak, że potem pół nocy nie spała, więc już wolę nie reagować :-p

Rysica - Lenka też lubi chodzić z nami na spacery, nawet około 2km potrafi iść, co prawda co chwilę skręca w bok i sprawdza co tam w okolicy słychać (kwiatki, kamienie i te sprawy ;)) z tymi kotami to faktycznie średnia sprawa.. :sorry2:

i jeszcze coś komuś, ale nie pamietam :zawstydzona/y:

reklama
Aronia współczuję spotkania z wrednym babskiem. Ją też miałam tą nikła przyjemność skladania doniesienia na policji.... zamówiłam używany wozek na allegro i po pierwsze przyszedł nie na ten adres, po drugie zwykła paczka, nie priorytetem, po trzecie cały w błocie i ciastkach, no i bez daszka! Próbowałam dojść do porozumienia, ale się nie dało, więc założyłam sprawę na policji, że towar był niezgodny z opisem i wybrakowany. Pi założeniu sprawy sprzedawca doslal mi brakujące rzeczy :)

A i byłam na basenie znów z dzieciem, dzis nie skakała, dzis goniła piłkę :)

A i chciałam cos wyznać... jeste zakupocholiczka szalejaca na allegro.....
Ją też chodzę na basen z moją córka, niestety o siedzeniu w basenie nie ma mowy.... ona tylko jakuzzi akceptuje. Moja mama się śmieje, że wielka dama od małego :)
Ale mi tam to nie przeszkadza, ją lubię jakuzzi :D
Dawno w sumie nie byłyśmy, bo konserwacja basenu do 15 lipca była :/

Z moją Dominika lepiej, wczoraj tylko 4 kupy zrobiła, wczesniej robiła koło 9.... zjadła wczoraj pół szklanki jagód. Wsypalam jej do miseczki i się zajadala. Mam nadzieję, że przejdzie jej....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej baby :-)

już po ósmej, więc nie nadrobię, ale trochę Was podczytałam.
Dzisiaj ostatni dzień kontroli, andzia czochranie wcale nie było takie złe ;-) Jakieś tam pytania padły, prośba o wyjaśnienie, dzisiaj all dokręcamy i mamy nadzieję, że to będzie the end.

Ja jestem wykończona, ale jeszcze tylko trzy dni i urlopejszyyyyn :-):cool2::-p

Witam nowe Koleżanki :-)

ello

i normalne jak ja siedzę na forum to cisza, a jak mnie nie ma to produkcja taka że później ciężko nadrobić
nio mój K w końcu w domu :-)

dziś mam zamiar iść z małą na szczepienie i muszę jechać zamówić tort na sobotę :-D

no i następna noc przespana choć pobudka o 5,30 ale poszłam spać o 21,30 :-)

Kryp ja też myślałam że to tylko jakaś reklama dlatego się nie odzywałam :confused:

Aga idź tak ubrana abyś Ty się dobrze czuła, ja nigdy się nie stroję wolę iść tak jak mi wygodnie i nie ważne czy to super wesele czy jakieś przyjęcie, nie cierpię sukienek !!!!!!!!!!

katrina to w drugiej i trzeciej ciąży przytyłaś tylko 2 kg więcej niż w pierwszej, to chyba nie tak dużo !!!

kasiek henna mi chwyciła tylko włos, okazało się bo ta kosmetyczka dzwoniła do innej i tamta powiedziała, że jak mam przebarwienia na twarzy to może tak być że moja skóra nie przyjmuje pigmentu, odrzuca go, także z makijażem permanentnym mogę dać sobie spokój jak narazie bo szkoda kasy, a chciałam sobie zrobić brwi i kreski na powiekach

a nietolerancja to nie cukrzyca, miałam wysoki poziom cukru ale jeszcze nie taki aby kwalifikować się na insulinę, normowałam go dietą i było wszystko oki, cukrzyca jest od 200 a ja miałam 168, norma to chyba 120 jakoś tak

polaa ciesz się słońcem !!!!!!!!!!!!!

aronia nie wiem dlaczego po prostu te skały mnie przerażają w Chorwacji, do tego jest drogo i plaże to porażka

no to przygodę miałaś super, dobrze że nic Ci się nie stało a kobitka zapewne na długo zapamięta to ;-)

zaza ja też już prawie u celu schudnięcia po ciąży ale co z tego jak ciało już nie to !!!!!!!!!!

Aylin hahaha ja też ostatnio okupuję allegro :-D

Sunshine współczuję, nie wiem jak to jest bo całe szczęście nie spaliłam się nigdy na słońcu !!!

claudette to spora ta Twoja dziewucha jest !!!!!!!!!!!! moja waży 9600 i ciuszki nosi os 74-86 czasami ma koszulkę 74 a czasami 86 ta rozmiarówka jest chora !!!!
moja w takim rowerku się jeszcze nie utrzymuje :-(

Marta nie pisz post pod postem jest taka funkcja jak edytuj, wpadnie nasza moderatorka i dostaniesz upomnienie !!!!!! :-D:-D:-D jeszcze tego nie doświadczyłaś !!!!!!!!!! :-):-)

Hello :)

Witam was dziewczęta.
Młoda po basenie jakpadła 19.30 tak nawet podczas rzebierania sie nie obudziła. Ale niestety 400 ml mleka w nocy wytrąbiła....

Ale jeszcze nawet 9 kg nie waży. Nie wiem po kim ma przemiane materii. Bo ze nie po mnie to pewne.

mmartamm - edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim bo cię Maćku na karnego wysle :)

aronia - jak zgłosiłaś pobicie to nie powinno sie skończyć na niskiej szkodliwości. Raczej sprawa dalej wyląduje. Chyba ze wycofasz oskarżenie

Aylin M mówi o mnie zakupoallegrowiczka:D Witam w klubie:p

moze jakąs grupe wsparcia załozymy :) A co fajnego kupiłas ostatnio?
Ja kurtki na zime. Moze za wczesnie troche ale uzywane wiec do piasku będą. A mój brudasinek to co najmiej 2-3 bedzie potrzebowała :)

kasia, Aylin rozmiar 68?? Ale Wasze corcie to drobne dziewczynki :tak:

Polaa - 68 sa luźne na moją. Musiałam dokupic jej krótkich spodenek bo miała na 80. Ale te na 80 to chyba za rok na wakacje dobre będą.
Ale moja laskę jak sie postawi przy innych dzieciach to wzrostem nie odbiega. Bardziej posturą.

Mała pokochała rowerek, więc zamiast wózka spacerujemy sobie na rowerku :) taki mamy: http://www.redcoon.pl/res/shop/cataloge/product_315/B451958.jpg super się prowadzi i małej wygodnie :)

moja tez bardzo lubi. Tylko ja mam taki stary rowerek po mojej siostrze jeszcze i nie ma regulowanej rączki. Mi jest niewygodnie ja prowadzić. Rozglądam się za jakims uzywanym.

A i młoda dostała od chrzestnej rowerek biegowy - za rok bedzie jak znalazł bo teraz jeszcze do ziemi nie dostaje

claudette a ile wy macie wzrostu? Bo szczerze to nie spotkałam się z tak dużym dzieckiem które miałoby aż 85cm w tym wieku mimo, że przez żłobek przewija się trochę ludzi. Także rzeczywiście koszykarz he he :D Największe dziecko miało na 12msc 83cm ale rodzice byli bardzo wysocy matka około 185 a ojciec 2metry...Zwracam na to uwagę bo moja w podobnym wieku więc lubię się przypatrywać ile dziecko ma wzrostu :)

ello

i normalne jak ja siedzę na forum to cisza, a jak mnie nie ma to produkcja taka że później ciężko nadrobić
:-):-)
mam identyczne odczucia.:-D
jak jestem na forum to co drugi post jest mój, a was brak:-(

aronia ale akcja :szok:
Iwon - za pomyślny koniec kontroli &&&&&&&
Marta - gratki dla męża i mam nadzeję,że pomagałaś mu się uczyć:-D i będziesz nam fundować forumowe driny:-D;-)

Mati ostatnio nie chce mi wieczorem zasypiać, mimo, że w dzień śpi mniej:angry: Normalnie wykańcza mnie. Nie mam ochoty potem na robienie czegokolwiek, w zwiazku z tym dom zapuszczony :zawstydzona/y: a mąż niezaspokojony;-):-D

Witajcie
Nadrobiłam i już miałam odpisywać a tu tel. od mężula, że zapomniał dokumentów i muszę mu podrzucić do pracy... uduszę po prostu

zajrzę później

reklama
Do góry