katrina115
Potrójna Mama
andzia - "kochanego ciała, nigdy nie za wiele", ale nie czuję sie w tej "kategorii wagowej" zbyt komfortowo, niby nie jest źle, ale zawsze byłam szczuplejsza i teraz mi nadbagaż przeszkadza,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojA w rossmanie mleko Hipp po 36.99 - jeszcze minus rabat 7% wychodzi prawie 10 zł róznicy pomiedzy rossmanem a innymi sklepami
andzia - "kochanego ciała, nigdy nie za wiele", ale nie czuję sie w tej "kategorii wagowej" zbyt komfortowo, niby nie jest źle, ale zawsze byłam szczuplejsza i teraz mi nadbagaż przeszkadza,
no ba!Zaza czyżbyś była uzależniona od BB?![]()
S pije Bebilon Pepti na kolację 180/210ml, a na II śniadanko 150ml z płatkami, na podwieczorek kleik na mleczku 90/120mlWasze dzieciaczki piją jeszcze mleczko? Jak tak to jakie?
hehe dzisiaj nawet o tym myślałam;-)zaza trzeba kolejnego potomka wtedy cycuchy urosna![]()
S tez lubi jeśc zupkę palcami, a na koniec przechyla miseczkę i żłopie prosto z miseczkimlody dzisiaj wymyslil ze zupke zje paluszkamiale ile mial przy tym radochy ... no i dobrze ze za duzo wodnistego nie bylo ... raczej wiekszosc kawalki ... po wczorajszym obiadku gdzie zrobil mi polgodzinna histerie to miod na moja dusze ...
super!!!!!dostalismy zlobekblizej nas ... no bo tak sobie pomyslalam ze jak bedzie to mniejsze to jechanie przez cale miasto po dziecia to nie jest dobry pomysl a teraz bede miec 15 minut spacerkiem
![]()
cale szczescie a przypadek jak nie wiem ... bo jak dostalismy poprzedni to odwolywalam we wszystkich ppoprzednich i sadzilam ze skoro w tym i tak powiedzieli ze nie wczesniej niz wrzesien przyszly rok to sadzilam ze maz nie zapisal i dlatego nawet nie dzwonilam... a tu niespodziankaoni dzwonia i mamy miejsce
![]()
oj jak bym się chciała ponudzićnudzi mi się, jadę chyba na kawusię i ploty do koleżanki..