reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia - "kochanego ciała, nigdy nie za wiele", ale nie czuję sie w tej "kategorii wagowej" zbyt komfortowo, niby nie jest źle, ale zawsze byłam szczuplejsza i teraz mi nadbagaż przeszkadza,

reklama
alijenka ja na kg też nie narzekam, wręćz się chwalę ile ważę;-) ale masz rację ciało już nie te:-( najgorsza ta wisząca skóra na brzuchu i ten brak piersi:angry:

Niespodzianka pewnie taka Honda dobra :) japońce ponoć mają dobre silniki, ale dokładniej podpytam D po pracy ;)
ja mam alergię na sierść kotów silną ( w sumie to jest alergia na naskórek;-)), a na psy wcale, no może trochę na ślinę, ale tetstów na to nie robiłam i tak jak kasiek pisze koty uczulają częściej niestety

aronia niezła akcja z tą babką!!!

Ostatnia edycja:
Jestem już.. K. powiedział, że mi wynagrodzi to, że musiała jeździć hehe zobaczymy?
Uśmiałam się dzisiaj z Damiana bo otworzył sobie bramkę, uszedł ze 2-3 metry, odwrócił się do mnie, zrobił i powiedział pa pa i poszedł dalej:-Dkomiczny widok

Zaza
czyżbyś była uzależniona od BB?:-D
Kasiek kicia śliczna. My niestety nie możemy pozwolić sobie na kota bo mamy 2 psy które jak by tylko go dorwały to zostało by futerko.. albo i nie
Marta gratki dla męża
Andzia moja córa to też diabeł wcielony;-) czasami myślę, że oszaleję..
Aronia co za baba, jakaś nie normalna? Masz rację i nie odpuszczaj, w końcu chodzi o Wasze zdrowie
Niespodzianka znajomi mają hondę i sobie chwalą

Wasze dzieciaczki piją jeszcze mleczko? Jak tak to jakie?

A w rossmanie mleko Hipp po 36.99 - jeszcze minus rabat 7% wychodzi prawie 10 zł róznicy pomiedzy rossmanem a innymi sklepami
oj :wściekła/y: a ja wczoraj kupiłam w Carefourze po 45 chyba:angry:
andzia - "kochanego ciała, nigdy nie za wiele", ale nie czuję sie w tej "kategorii wagowej" zbyt komfortowo, niby nie jest źle, ale zawsze byłam szczuplejsza i teraz mi nadbagaż przeszkadza,

racja:-D - ja tez w sumie czuje sie dobrze, ale....
Ja zawsze byłam wręcz chudzielcem( tak do rozpoćzęcia pracy -48kg.) jak wyszłam za mąż to zaczęłam na dobre tyć. ( było 53 jest 65 kg.:wściekła/y:) - tak mi dobrze z mężem :-D:-D
Dobrze,że M też przytył ( ważył tyle co ja - mamy tyle samo wzrostu - 168 cm.):-D:-D - idziemy łeb w łeb ;-)
Ale jak ogładam zdjęcia to jednak żal.

Asik - moj Adi był aniołkiem dopóki nie poszedł do predszkola (wiem - nie powinnam zganiać). Same panie mowia, ze coraz więcej łobuzuje:zawstydzona/y:, a na początku chwaliły, że taki grzeczny.
Mati pije jeszcze 2 x mleko (rano 180 ml, wieczorem - 90-120ml.)Jesteśmy w trakcie przyjścia z bebilon pepti na Hipp Ha - mam nadzieję, że tym razem się uda:-)

Ostatnia edycja:
a ja znowu nic nie pisze tylko czytam ehhh czy kiedys minie ten kompletny brak weny ????

Aronia no wariatka !!

Andzia to ciekawe zakupy :D moj tez nie chcial przez jakis czas na rece ale znowu mu sie odmienilo jak sie zapoznal z otoczeniem :D

Kryp moj nosi 80 a dzisiaj zalozylam bodziaki 86 i sa idealne

Aga jak tam zakupy ??

Asik my pijemy HIPPA na wieczor 7 miarek z kaszka manna
katrina ladnie sie trzymalas w tych ciazach :D

kasiek a ja sie ciagle zastanawiam nad tymi majtasami

zaza trzeba kolejnego potomka wtedy cycuchy urosna :p

Sunshine oby w koncu ulzylo

claudette ale masz duza core :D a o moim mowia ze duzy :p

a tak poza tym nie mam pojecia czemu nie chce mi sie wylaczyc pogrubienie :| EDIT: wylaczylo sie

mlody dzisiaj wymyslil ze zupke zje paluszkami :D ale ile mial przy tym radochy ... no i dobrze ze za duzo wodnistego nie bylo ... raczej wiekszosc kawalki ... po wczorajszym obiadku gdzie zrobil mi polgodzinna histerie to miod na moja dusze ...

dostalismy zlobek :) blizej nas ... no bo tak sobie pomyslalam ze jak bedzie to mniejsze to jechanie przez cale miasto po dziecia to nie jest dobry pomysl a teraz bede miec 15 minut spacerkiem :D
cale szczescie a przypadek jak nie wiem ... bo jak dostalismy poprzedni to odwolywalam we wszystkich ppoprzednich i sadzilam ze skoro w tym i tak powiedzieli ze nie wczesniej niz wrzesien przyszly rok to sadzilam ze maz nie zapisal i dlatego nawet nie dzwonilam... a tu niespodzianka :D:D oni dzwonia i mamy miejsce :D

Ostatnia edycja:
kasienka -super z tym żłobkiem. U nas jest szansa na przedszkole państwowe, bo znałazły się znajomości (szkoda,że nie w maju) i jesteśmy pierwsi na liście rezerwowej. Tyle,że ja dalej nie wiem co lepsze??:zawstydzona/y: Tak mi się podoba to przedszkole, ale zdrugiej strony tu byłoby taniej i bliżej.:unsure: Achhhhh co będzie to będzie
Miałaś pokazać brzuszek:tak:

AndziaOliwia od małego miała charakterek;-) ale jak poszła do p-la to już całkiem.. ile ja się nieraz nasłuchałam od przedszkolanki to głowa mała, chociaż ostatnimi czasy była nadzwyczaj grzeczna
Kasiek super, że udało się ze żłobkiem. Jak samopoczucie?

nudzi mi się, jadę chyba na kawusię i ploty do koleżanki..

boszzzzeee ile Wy produkujecie

my po szczepieniu !!! aż się boję !!! mała śpi, a tak mi płakała jak jej wbiła igłę że aż mi się zaniosła nie mogła normalnie oddechu złapać, dmuchałam jej z 3 razy w buzię i to tak mocno !!!!

ważymy 9920 i wzrostu mamy 77 :-)

Niespo już dziewczyny napisały wszystko :-):-):-):-)

aronia ja od 97 roku pracuję w turystyce :-D:-D:-D:-D:-D, także troszkę wiem co i jak i gdzie :-):-):-)

zaza mnie jeszcze denerwują uda !!!!!!!!!!

kasiek ja też mam czarne brwi i rzęsy ale brwi mam mało i ładnie je chciałam podkreślić, a ta kosmetyczka próbowała chyba z 4 różnych henn i żadna nie złapała, sam włos tylko złapał

asik to Damian chce być już taki samodzielny a co !!!!!

andzia mój K przytył hmmmmmmmmmmm aż wstyd mówić 15 kg :szok::szok::szok:

kasienka
i dobrze że macie żłobek bliżej będzie Ci łatwiej jak maleństwo będzie

Zaza czyżbyś była uzależniona od BB?:-D
no ba!

Wasze dzieciaczki piją jeszcze mleczko? Jak tak to jakie?
S pije Bebilon Pepti na kolację 180/210ml, a na II śniadanko 150ml z płatkami, na podwieczorek kleik na mleczku 90/120ml

w ogóle to fajnie, że pytasz, bo ja miałam o to samo pytać :) jestem ciekawa czy S mocno odstaje od reszty z tym mlekiem, bo raczej mało je chyba...

a co z obiadkami baby??? ile zjadają awsze dzieiciaki???
wg schematu to powinno być 220ml zupki plus II danie, ale S zjada sloiczek zupki (oryginalnie 220g tam było, ale nie wiem ile ml?), ale to chyba nie jest 220ml
no i po takiej zupce obowiązkowo przerwa przed drugim daniem

zaza trzeba kolejnego potomka wtedy cycuchy urosna :p
hehe dzisiaj nawet o tym myślałam;-)

mlody dzisiaj wymyslil ze zupke zje paluszkami :D ale ile mial przy tym radochy ... no i dobrze ze za duzo wodnistego nie bylo ... raczej wiekszosc kawalki ... po wczorajszym obiadku gdzie zrobil mi polgodzinna histerie to miod na moja dusze ...
S tez lubi jeśc zupkę palcami, a na koniec przechyla miseczkę i żłopie prosto z miseczki:-D

dostalismy zlobek :) blizej nas ... no bo tak sobie pomyslalam ze jak bedzie to mniejsze to jechanie przez cale miasto po dziecia to nie jest dobry pomysl a teraz bede miec 15 minut spacerkiem :D
cale szczescie a przypadek jak nie wiem ... bo jak dostalismy poprzedni to odwolywalam we wszystkich ppoprzednich i sadzilam ze skoro w tym i tak powiedzieli ze nie wczesniej niz wrzesien przyszly rok to sadzilam ze maz nie zapisal i dlatego nawet nie dzwonilam... a tu niespodzianka :D:D oni dzwonia i mamy miejsce :D
super!!!!!
nudzi mi się, jadę chyba na kawusię i ploty do koleżanki..
oj jak bym się chciała ponudzić

reklama
Zaza u mnie zjada 250 sloiczka jesli dostaje sloiczek (to ten po 1 roku) a jak sama robie daje miseczke i cala miche wtrzasnie zazwyczaj

Alijenka
buziol dla Nataszki ...

Asik
daje rade ale bywalo lepiej :p

Andzia ja wstawie ... nawet juz mam ale nie lapie mi karty pamieci :| chyba czytnik w kompie mi sie psuje

Do góry