reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A i byłam na basenie znów z dzieciem, dzis nie skakała, dzis goniła piłkę :)

A i chciałam cos wyznać... jeste zakupocholiczka szalejaca na allegro.....

reklama
S nosi rozmiar 80, ale spodnie już przykrótkawe... a niektóre bluzy nawet 74 jeszcze pasują:confused:

a tak w ogóle to dzisiaj bylismy na kontroli i S nie chce magicznych 10 kg osiągnąć i waży uwaga - 9,990 g:-D co prawda w pieluszce, więc na prawdę brakuje mu więcej, ale nie chce łobuz mojego marzenia o 10kg dzieciaku spełnić

Ojej jaki brak weny.................

Moja tez w 74 chodzi ;-)
Dzis byla wazona i wazy 9290g w 2 miesiace przytyla 270g wydaje mi sie, ze malo:dry:

W ciazy przytylam 15kg od razu wrocilam do swojej wagi ale zwis na brzuchu zostal :wściekła/y: a moda urodzila sie 3kg

Niespodzianka- wspolczuje stresa....

Marta/Kryp- witajcie :tak::-)

Aronia- :szok: co za babsko i kto to wogole zarzadzil?

Zaza- udanych zakupow :-D:-D:-D moze sobie cos wybierzesz :-D:-p

Podsumowujac dalej zdycham:-( juz nigdy wiecej nie wyjde na slonce bez filtra i ciesze, sie bardzo, ze mloda smarowalam bo jakby miala przezywac to samo co my to bym sobie nigdy nie wybaczyla :no:

Sunshine - nie wiem kto to zarzadzil ale mamy kolejnych sasiadow po naszej stronie :-) Nigdy bym nie pomyslala, ze bede zamieszana w taka afere. Czuje sie jak w snie wariata. Gdybym nie posluchala meza i wziela psa to nie byloby teraz zamieszanej policji - wlochata by szczeknela kilka razy (zawsze szczeka jak ktos obcy podnosi w naszej obecnosci glos), baba odskoczylaby, ja bym nie dostala i zamiast na policji to skarga wyladowalaby tylko w spoldzielni. No ale maz nie chcial, zeby psiuta sie nawdychala chemii, wiec poszlam sama a on usypial dziecia (inaczej to poszedlby on) - no i takim zbiegiem okolicznosci jest jak jest. Nie wiem, jak ja po tym zasne... Jak widac jeszcze nie spie :dry:

Nasz bejbiszonek nosi aktualnie rozmiar 86, tzn. body na 92, spodnie na 80, bluzki na 86 = srednia 86. Wazy 11kg. Zaza - kazdy przybrany kg dziecia to nowy kg na Twoje plecy, wiec ciesz sie tym co masz :-)

witam wieczorowo :-)
ale znów naprodukowałyście :dry: ale dałam radę :-p
josie współczuję nocki i super że zakupy udane :tak: jakie sklepy zaliczyłaś?
aronia współczuję przeżyć i nerwów
Misia nosi ubranka 74 i 80, zależy co i jaka firma bo body z h&m to nawet 68
a co do słodyczy to my też raczej nie dajemy tylko raczej okazjonalnie liznąć loda czy kęs ciasta itp. ale rodzynki uwielbia :tak:

Hej Wam :D

Aronia - no to miałaś niezłą przygodę, w szoku jestem!!! I dobrze, że na policję zadzwoniłaś!!!

my jutro do sanepidu dzwonimy, że kocie bobki są w piaskownicy i na placu zabaw i żeby koty eksmitowali i zabili okna do piwnicy, amoniakiem tak wali w klatce, ze to masakra. a truchła kociąt co chwilę w piwnicach się znajduje, po dziurki w nosie mamy tych kotów. Teraz ciepło niech wywiozą gdzieś. Piwnica w bloku to nie miejsce na koty.....

Poza tym odebrałam dzisiaj okulary - trochę się muszę przyzwyczaić, bo jednak inne moce i inne szkła robią swoje, ale widzę dobrze i piękne są - jutro pochwalę się fotką :D

Monika dzisiaj przeszłą z nami na spacerku ponad kilometr na nóżkach :p a tak zapierniczała, że nam spokojnie krokiem dorównywała :D

a propo wagi i wzrostu - muszę zmierzyć Monikę ale spora jest, wysoka jak na swój wiek, w porównaniu z innymi dziećmi w podobnym wieku.
Monika nosi ubranka 86 (no w 80 też wejdzie ale są takie akurat, mało luzu, a 86 są ok) ale i waży 10.200.

Poza tym jestem padnięta bo znów wstałam do pracy o 5 rano a jeszcze jestem podziębiona, więc już w ogóle daje mi poranne wstawanie do wiwatu...
Jutro już środa, a w czw i pt pracuję do 12, bo odbieram nadgodziny, bo mąż na 15 w pracy, Szymek jeszcze pokasłuje, więc lepiej niech ze mną zostanie niż u opiekunki Moniki, żeby Arka nie zaraził.

Wróciłam z kolacyjki z M. Jak miło!!! Kurde, będę częściej siorę zatrudniać do siedzenia z Polą, tym bardziej że teraz ma wakacje:)

Polka waży 9,500:)

Aronia jaja jak berety! Babka jakaś nienormalna - powinna co najmniej pracę stracić! Z tą Chorwacją to Alijence zapewne chodzi o kamieniste/żwirowe plaże. Ja też nie lubię Chorwacji ze względu na żwir, bo dla mnie plaża musi mieć tylko i wyłącznie piasek i być szeroka. Reszta jak np. widoki się nie liczą:D

Aylin M mówi o mnie zakupoallegrowiczka:D Witam w klubie:p

Ciągle zastanawiam się nad tym kotem, bo ja kociara nie jestem, nigdy nie przepadałam za kotami. Z drugiej strony pies go pokochał, siedzi grzecznie i nie przeszkadza, a Pola szaleje na jego widok i przynosi mu zabawki:D Hmmm...

Łeb mi pękaaaaaaaaaaaaa

Aronia co za akcja, wspolczuje przeżyć.

kasia, Aylin rozmiar 68?? Ale Wasze corcie to drobne dziewczynki :tak:

Kasiek widzę ze Ty do małej mówisz Polka cały czas, ja mam koleżankę, która do dzisiaj nie powie do mnie inaczej niż Polka :tak: Inni Pola a jak ktoś cos chce to Polus :-D

Nic, czas iść do łóżka.
Dobranoc

reklama
Do góry