reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja nawet jakbym wróciła do pracy to i tak byśmy z jednej pensji żyli także u mnie mija się to z celem :baffled:

a wiecie co byłam teraz u znajomej w salonie i fryzjerka co tam jest jest teraz w ciąży w 15 tyg i ma dosłownie płaski brzuch !!!!!!!!!!!! ja byłam w szoku, normalnie ma zwykłe dżinsy na sobie i w ogóle jej nie cisną

reklama
Ja jakbym nie mogla ustalać sobie grafiku, to też bym w domu siedziała, bo też by się to z celem mijalo :)

Ja jak byłam w 15 tc to byłam wielorybem :D na samym początku bardzo dużo przytylam, między innymi dlatego, że rzuciłam palenie....

Ją łącznie 30 kg. przytylam, na porodowke się toczylam :D aż mi wstyd... a wydawało mi się, że wcale dużo nie jem :)

Przepraszam, że się tak rozpisalam, ale od godziny siedzę w kawiarni i czekam na swojego męża, który zdaje właśnie egzamin. Sacze zimną kawę, której już praktycznie nie ma :)

Moja ciotka była w 4 ciążach i w cztery razy większośc rodziny do rozwiązania nie wiedziala,że jest w ciąży. Była chuda jak patyk całe życie, a w ciązy miłą niewieliki brzuszek. Dzieci kolo 3 kg rodziła.
Ja w pierwszej ciąży (z cukrzycą)przytyłam 10 kg, w drugiej ( z nietolerancją) 6 kg ( Mati 4 kg ważył), a wyglądam jakbym była non stop w ciąży, bo u nie wszystko w brzuch idzie.

Przepraszam, że się tak rozpisalam, ale od godziny siedzę w kawiarni i czekam na swojego męża, który zdaje właśnie egzamin. Sacze zimną kawę, której już praktycznie nie ma :)

ja też prze[raszam, ze tyle piszę, mimo, ze jestem jeszcze w pracy, to nie mogę się oprzeć, żeby tu zajrzeć, a jak zajrzę to piszę:-D:-D:-D:-D;-)
Oczywiście musisz dać znać jak mężowi poszło. &&&

Ja to w ostaniej ciąży praktycznie schudłam, bo jak wróciłam do domu po 4 dniach, to ważyłam 10 kg mniej. Po m-cu 16 kg mniej, ale już nadrobiłam :szok::-D:-D:-D;-)

Witam, no nie jak siedzę w domu to tu cisza jak wyjdę to lawina postów:wściekła/y::wściekła/y:młody dziś wstał o 7ej :) więc o 8ej już byliśmy na rowerze :) pojechaliśmy na działkę.
O sukience to mogę zapomnieć idę w jakieś tunice, po pierwsze wyglądałabym jak :baffled::baffled:a po drugie jest to ślub i potem bardzie przyjęcie jak wesele. Idę z Antkiem, bo nie mam gdzie go zostawić, a może bardziej nie lubię o u obcych zostawiać, a u babci nie mogę, bo też idzie, a po trzecie on uwielbia imprezy to dlaczego mam mu odebrać tą przyjemność.

Kasiek kiti śliczna :) jak Pola i pies ją przyjęli??

Andzia koleżanka z okolic Radzynia pdl.

Mmartamm witaj u nas :)

Ja słodyczy jak słodycze nie daję no chyba, ze czasami gdzieś ktoś go poczęstuje, ale owoce je słodkie i czasami (2raz) omleta-placuszka z owocami usmażę.

c.d.n.

reklama
Szkoda że nikt mi nie odpowiedział...
Mi też henna bardzo słabo łapie ale ostatnio znajoma(kosmetyczka) zmieszała dwa rodzaje henny(żelową z tą w proszku) i efekt super :)

Do góry