reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mmartamm witaj :-) i dołączaj do nas :-D

ta moja znajoma robiła właśnie chyba operację w Wawie ale prywatnie

mlodak wracaj do nas !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
nie chce wzniecac forumowych niesnasek ale pewien meteorolog w tv powiedzial, ze jak jest pogoda na wyspach to nie ma jej na kontynencie i na odwrot - ze wzgledu na jakies (nie pamietam jakie) prady ladnie jest albo u nich albo u nas ale nigdy jednoczesnie :wściekła/y:

asik - zaraz Ci wysle priva w sprawie rozszczepu

bry wieczór

Wróciliśmy - pomysł spania u znajomych utwierdził mnie, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Nocka... taka SE, Kuba usnął dopiero ok. północy, my poszliśmy spać około 2-giej, po czym Kubuś obudził sie z płaczem po 5-tej. Dziękuję.

aronia - dokładnie tak jest, jak u nas jest ładnie, to na ogół u moich rodziców pada i odwrotnie. Ale to tez zależy jak bardzo rozległy jest front atmosferyczny i co za tym idzie jak rozległy obszar obejmuje.

Aronia co racja to racja ale czasami zdarza sie, ze i u nas i w Polsce taka sama pogoda :tak:

Mmartamm witaj ;-) Napisz cos wiecej o sobie.

Jestwm wykończona po dzisiejszym dniu, wzięłam chłopaków na długi spacer, odpoczelismy w parku, na szczescie duzo cienia tam było. Chyba mam słaba kondycję :zawstydzona/y: Ale Kuba tez ledwo żywy doszedł do domu...

jutro powtórka :tak:

aronia może i trochę prawdy w tym jest !!!!!!!

katrina też zawsze mówię wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, choć ja bym mogła się wyprowadzić gdzieś na południe europy :baffled::baffled::baffled:

polaaa ja też dziś wykończona bo pół dnia z mała na dworze, byłam u mojej siostry która ma córe 3 letnia i później u sąsiadki co ma córkę 3 miesiące starszą od naszych i się z Niuśką ciągle o coś biły bo zawsze w tym samym czasie chciały tą samą zabawkę !!!!

Asik - nie, Monika taka cwaniara na pewno nie po mnie, po mężu też nie, by to takie delikatne ostrożne boidudki byliśmy, tak samo Szymek, za to moja siostra cioteczna, chrzestna Moniki, była jak takie żywe srebro ;] Chyba charakterek po chrzestnej odziedziczyła ;)

A więc, tak jak wspominalam mam na imię Marta, moja córeczka urodziła nie 03.06.12 , o 21.15 przez cc. Rodzilam 16 godzin, ale mi nie wyszło :) mała przez tydzień po urodzeniu miała podawany antybiotyk ze względu na to, że w ciąży miałam problemy z układem moczowym i nawracajace napady kolki nerkowej, przez co wieksząść ciąży spędziłam w szpitalu... teraz jest pogodną, mała kobietka, dysponująca zdumiewająca ilością 6 zębów oraz 3 centymetrowych włosów. Były bardzo szybka jeśli chodzi o sprawność ruchowa, miała równo 6 miesięcy kiedy zaczęła raczkowac, 9,5 miesiąca kiedy zaczęła chodzić, od tego czasu nie można jej z oczu spuścić :) podejrzewam, że ma adhd.... Ja zajmuję się mała i pracuję na zmianę z mężem, on pół tygodnia w pracy, ją pół tygodnia w pracy, drugie pół z naszym urwisem :) mieszkamy pod Warszawa, pracujemy w Wawie.

hej laseczki :-)
wróciliśmy wczoraj wieczorem a dziś już spędziłam cały dzień w pracy :dry: wyjazd bardzo udany mimo braku pogody ale Kropka uwielbia kałuże i ogólnie nic jej nie przeszkadza w dobrej zabawie :-D

myślałam że was nadrobie po cichym weekendzie ale tu jakieś szaleństwo :szok: no cóż...
gratulacje dla wszystkich z nowymi zębami, początkujących spacerowiczów i wszystkich z nowymi osiągnięciami!

witaj mmartamm

czasami zdarza sie, ze i u nas i w Polsce taka sama pogoda :tak:

to pewnie wtedy, kiedy pada i u Was i u nas :-p:-D

alijenka - u nas to samo - chocbys polozyla 1000 zabawek to wojna bedzie o jedna. A jak juz jedna porwaly (takie kolka zaczepiane o siebie nawzajem) to jeszcze sie klocily o poszczegolne czesci :-) Widze pewne podobienstwa z psami ;-)

kasiekz - ja nie podzielam Twojego zachwytu wloskim Adriatykiem. Bylam w Caorle i jeszcze w czyms (Lido? nie pamietam, bo bylo to ladnych pare lat temu) - owszem piasek byl (w przeciwnienstwie do Chorwacji) ale byly tez szyby naftowe (caly horyzont). Jakos sie brzydzilam tej wody, ze cos z tych platorm wiertniczych wyplywa i z tych tankowcow i calego przemyslu. A i woda zimniejsza byla niz w Chorwacji :baffled: Miasta zatloczone. Wakacje byly w sumie udane ale kraj mnie nie urzekl :sorry2:

reklama
Aylin a czemu zaczyna się problem, jak wygrywają ludzie którym się nie przelewa? :blink:

.

Nie tym którym sie nie przelewa a raczej tym którzy wiekszych pieniedzy nidy nie widzieli. A nawet konta bankoweo nie posiadaja. Najpier zaczynaja sie bać, ukrywać kombinować jak zrobic aby "mafia" ich nie nakryła. Lub wrecz pzeciwnie zaczy naja wydawać, na imprezy, alkohol, hazard itp - i te pieniadze powoduja problemy. Wieksze tak naprawde niz mieli nie majac ich.
Zreszta tak naprawde najbardziej ciesza sie ci którzy wyrywaja 300 tyś. To nie sa takie pieniadze ze nalezy sie ukrywać, a juz pozwalają coś za nie kupić

Do góry