reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine - kefir, zsiadłe mleko. Okłady z moczu (wiem, wiem - nale podobno skuteczne. Tak twierdzi babcia sąsiadka) no i tradycyjnie pianka z pantenolem

reklama
kasiek do Gdańska mamy niecałe 700 km, ale do Swinoujscia już prawie 1000 km (a ja właśnie w te rejony chciałam). W tym roku zostaje jeszcze Gdańsk (któtkie odwiedziny u rodziny), a potem gdzieś dalej, ale dalej nie wiem gdzie. W sumie cały urlop moglibyśmy spędzić w Gdańsku, Bo rodzinka rozrywkowa i posiada rózne atrakcje( jacht i dom letniskowy nad jakimś jeziorem) i niby chętni do przyjmowania gości, ale u nich wszystko obraca się wokół kasy, a mnie to trochę irytuję.
Ale w przyszłym roku jak nic jedziemy do Italii:-D

edek: Weszłam na neta, co by zobaczyć to Bibione i się przeraziłam, jak zobaczyłam ile tam leżaków (czyt. ludzi):szok:. Obawiam się,że takie tłumy to nie dla mnie:no:, chyba że po okresie urlopowym.

Ostatnia edycja:
Do poparzenia dorzuce jeszcze @ i piekna pogode, ktora da wiecej :cool2:

Dzieki za rady rozmawialam juz z mezulkiem i ma zachaczyc o PL sklep po zsiadle mleko lub kefir :tak: wieczor zapowiada sie apetycznie :-D Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)

No i tez mi sie nic nie chce :-p co zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac :cool2: a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam :dry: :-D

Do poparzenia dorzuce jeszcze @ i piekna pogode, ktora da wiecej :cool2:

Dzieki za rady rozmawialam juz z mezulkiem i ma zachaczyc o PL sklep po zsiadle mleko lub kefir :tak: wieczor zapowiada sie apetycznie :-D Na przerwie skocze jeszcze do sklepow poszukac panthenol'u ;-)

No i tez mi sie nic nie chce :-p co zreszta widac, bosiedze tutaj zamiast pracowac :cool2: a pozniej sie dziwie, ze sie nie wyrabiam :dry: :-D

mam tak samo:-D
I biorę cały pakiecik od Ciebie, a co jak szalec to szaleć. Oparzenie minie, a zostanie piękna opalenizna, okresu nie mam od porodu, więc zaczynam się martwić, a słoneczną pogodę przyjmę bez żadnego ale:-D

Asik - na przymykające sie oczka najlepsze BB:-D:tak:Zdrówka dla Oliwki

Iwon - jak kontrola??? CZy spokój nie opuścił Cię ani na chwilę?;-)

Ostatnia edycja:
mi też się nic nie chce po tej drzemce, najchętniej poszłabym dalej spać ale dzieć już buszuje

Córa wybrała sobie takie zaproszenie na urodziny, wzór U-34 ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3344067132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I tak czytam o Waszych urlopach i się wkurzam, że my nigdzie nie pojedziemy:no: a to wszystko przez naszą służbę zdrowia:wściekła/y: bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację.

Andzia u nas nic nie pomaga, ani tulenie, masowanie, kołysanie.. Jak już będzie się słaniał na nogach wejdzie do łóżeczka, głowa do kołderki i odlot

mi też się nic nie chce po tej drzemce, najchętniej poszłabym dalej spać ale dzieć już buszuje

Córa wybrała sobie takie zaproszenie na urodziny, wzór U-34 ZAPROSZENIA ze zdjęciem na ROCZEK URODZINY CHRZEST (3344067132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I tak czytam o Waszych urlopach i się wkurzam, że my nigdzie nie pojedziemy:no: a to wszystko przez naszą służbę zdrowia:wściekła/y: bo wydałam kupę kasy na badania dla Oliwii a oni odwołali operację.

Andzia u nas nic nie pomaga, ani tulenie, masowanie, kołysanie.. Jak już będzie się słaniał na nogach wejdzie do łóżeczka, głowa do kołderki i odlot
:-D:-D miałam na myśli twoje zasypianie:-D:-D
A z zasypianiem Damianka to zadroszczę, u nas to mordęga, czasami godzinę potrafi sie przewalać z boku na bok, siadać, kłaść się i tak w kólko, mimo,że jset zmęczony.
Jeśli można spytać o jaką operację chodzi?????
Zaproszeń nie widzę, bom w pracy, ale na pewno ładne:-)

Oliwia urodziła się z rozszczepem wargi i podniebienia, przeszła już 2 operacje a teraz miała mieć przeszczep z biodra do dziąsła połączone z korektą noska... niestety odwołali z powodu braku kasy o czym poinformowali jak porobiłam wszystkie badania:wściekła/y: Fakt dali nowy termin ale dopiero na 14. 01.2015

Hej,

kolejny dzień upałów :-D Dziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody?? :-D;-)

Sunshine wspolczuje poparzenia.
Rzeczywiście imprezowiczka Wam rośnie ;-)

Asik witaj :-)
Ach nie ma jak Polska służba zdrowia.

Iwon spóźnione życzenia dla Kornela :tak: Wszystkiego Najlepszego.

co do wczasów to my myślimy o Hiszpani w sierpniu, dwa lata temu był wrzesień ale teraz ze względu na Kubę sierpień bo od września od nowa do przedszkola.

hmm, nie za bardzo sobie wyobrażam z nasza dwójka tych wczasów ale ryzykuje :-D

Iwon- zapomnialam wczesniej :zawstydzona/y: Sto lat dla KAWALERA :tak:

Asik- ze co :szok: dopiero za 2 lata???? w szoku jestem:szok: wydawala mi sie, ze taka operacje powinno zrobic sie jak najwszesniej:dry:

Polaa- super pogoda co? :-);-) po co Hiszpania :-p a tak na powaznie to spoko loko dobrze bedzie, dzieciaki zajma sie soba w basenie a rodzice beda saczyc drineczki i wygrzewac tyleczki :-D:tak:

Nie no nie oderwe sie dzisiaj od Was :-D to na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was :dry::-D

reklama
Hej,

kolejny dzień upałów :-D Dziewczyny co Wy w UK mieszkacie, ze nie macie pogody?? :-D;-)

Zdajesz sobie sprawę,że to długo nie potrwa:-D
"ten się śmieje kto się śmieje ostatni" :-D:-D;-)
Właśnike w wiadomościach powiedzieli, że słońce znad wysp ucieka i od jutra u nas świecić będzie:-D

Asik
- współczuje odwołanej operacji. Rozczep to jednak poważna sprawa, powinni jak najszybciej Oliwcie zoperować.

Nasuwa się pytanie :dlaczego płacąc składki musimy płacić za badania??? Dlaczego nie robią ich przed operacją w szpitalu??:wściekła/y::wściekła/y:
(przed zabiegiem na migdałka Adriana też musiałam zrobić badania na swój koszt:angry:)

Nie no nie oderwe sie dzisiaj od Was :-D to na pewno przez ta przerwe weekendowa to tak jakbym wrocila z odwyku, normalnie uzaleniona jestem od Was :dry::-D

ja też ja też:-D:-D

Edek : upsssssss post pod postem.
nie, nie Macku dziękuję nie potrzebuje;-):-D
Albo w sumie - od Kasiulki chętnie przyjmę, ale ona chyba nas już nie lubi:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry